- vše naprosto v pořádku, rychlé dodání i komunikace, doporučuji
vše naprosto v pořádku, rychlé dodání i komunikace, doporučuji
- Zajímavé a pěkné zboží. Možnost osobního vyzvednutí.
Jsem spokojená a ráda doporučuji dalším zákazníkům tento obchod.
Spokojenost, bleskové dodání
- Přehledný obchod se spoustouo informací k produktům, dobrá cena, rychlé dodání, dobrá komunikace
- ?
- ?
mohu doporučit
- Spolehlivost
- Nevím o ničem
- Vyzvednutí zboží v bytě.
- mají jiné věci než ostatní obchody
- o žádných nevím
není co vytknout, rychlost zpracování, kvalitní zboží
- rychlost a komunikace
bezproblému
- spolehlivost
- výborná komunikace
- ochota maximálně vyhovět zákazníkovi
- žádné
Obchod rozhodně doporučuji. Česká pošta ztratila mou zásilku, obchod přesto vše rychle vyřídil k mé spokojenosti.
- Rychlost zpracovování objenávky, výborná komunikace, průběžné informace o stavu objednávky. Vstřícné vystupování.
- Zatím jsem žádné nezanamela.
Příjemný a bezprolémový nákup.
- lidský přístup
- žádné
- Zboží které nebylo normálně k sehnání měly skladem.
Hledal jsem specificky produkt, ktery byl na sklade. Nalezeni, objednavka i doruceni v pohode. Na Internetu nakupuji dost, tudiz bych tento obchod oznacil za standard.
Velice spokojena,výborná komunikace,zboží dorazilo rychle
- Velmi příjemné vystupování a ochota zástupců obchodu. Pokud je napsáno skladem, tak tomu tak je.
- o žádných nevím
Určitě bych doporučila k nákupu i ostatním.
- Batoh byl zabalen do smrštitelné fólie, při rozbalování jsem se obávala, že poškodím zboží.
- Zcela nadprůměrný přístup k zákazníkům. Fantasticky vyber velmi kvalitního zboží.
- Zádné.
Zboží, ktere jinde neuvidíte, nesmírně ochotný a mily personal, vyjdou vzdycky zákazníkům vstříc.