- Levné, kvalitni
- Nedeklarované polské zboží velmi špatné kvality a zpracování
- Obchod sice komunikoval rychle a potvrdil reklamaci zboží, svoz vadného zboží zpět ovšem trval 3 týdny a vrátit peníze v zákonné lhůtě se jim moc nechtělo . Dvojí urgence včetně upozornění na ČOI a mého prvního zástupce, který tak rád vymáhá úroky z prodlení , ovšem promptně věc posunul kupředu. Pak už jen stačilo vysvětlit podnikatelské smetánce, že peníze se vrací i za zaplacenou dopravu směrem ke kupujícímu a věc můžeme uzavřít. Škoda jen toho měsíce bez postele pro malé děti a bez peněz , za které už dávno mohly mít jinou a kvalitnější ...
- Vřele nedoporučuji z neověřeného neznámého obchodu kupovat velký nábytek,nebo nadměrné zboží, kde v případě nutnosti vrácení zboží na vlastní náklady hrozí investice X tisíc za dopravu zpět k prodejci, dle ceníků komerčních přepravců, nebo nezbývá než věc naložit a osobně dopravit zpět.
- Vzhledem k negativním recenzím, které jsem si bohužel přečetl až po zakoupení a rozbalení zboží, jsem očekával komplikace, které ale nastaly nepochopitelně až při vracení peněz . Zboží bych nedoporučil tak či tak, ale díky postoji obchodu už ani samotný obchod !!!
- Ne Babybeds.eu !!!
- Nábytek nemá předvrtané díry
- Šrouby nekompletní. Nesedí kusy ani u jednoho druhu
- Nikdo nekomunikuje když se něco děje, na dotazy odpoví hned ,ale po zakoupení komunikace 0
- Nedodržený termín dodání
- Při dodání nedodržený čas trvá to déle než uvádějí
- Dodání zrušeno v den termínu , že je to dohodnuté týden dopředu nezájem.
- Určitě bych nedoporučila zboží stejné mají i jinde není to seriózní prodejce
- Vše v naprostém pořádku
- Skvělá komunikace
- Skvělá komunikace
- Pomohli s vyřešením problému
- Pěkný sortiment
- Dobré ceny
Obchod doporučuji,dobrá zkušenost.
Postel je velice pěkná a útulná . Jsme velice spokojeni .
- Po 3 měsících od reklamace se stále nikdo neozval
- Postel se neshoduje s popisem a ani fotkami na e-shopu
- Vstřícné jednání, dodání zboží ve stanoveném termínu.
- Řidič ochotný, při doručení mě pomohl složit zboží až do domu
- Líbí se mě že firma má vlastní dopravu
- Zboží perfektně zabaleno
- Skvělá a ochotná komunikace
Moc děkuji za ochotu, vřelost, vstřícnost a radu při výběru postýlky a matrace.
Rychlé dodání.
Postýlka je nádherná a dcera z ní měla velikou radost.
Ještě jednou moc děkuji a určitě budu doporučovat dále. :-) -
Spokojenost.
- skvělá komunikace s obchodem
- přehledný návod na složení, nenáročná montáž
- Pěkné provedení a úspora místa v dětském pokoji
- Variabilní možnosti postavení
Hledali jsme postel pro dceru, abychom ušetřili místo. Tohle je skvělá varianta - postel jako palanda, bytelné schody s úložným prostorem, prostorná skříň, dostačující na dětské oblečení, psací stůl se zásuvkami a dalším úložným prostorem.
Montáž časově náročnější z důvodů mnoho komponentů, ale návod přehledný.
Možnost variabilního sestavení postele a schodů. Možnost podsvícení postele nad stolem. Velká spokojenost.
Komunikace s obchodem výborná, dodání dle dohody. Ochotný pán z dopravní služby. -
- nikde neinformujete,že to zboží polské výroby. pravě manžel instaluje,když nebude vyhovovat,přijede si,sami rozeberete a odvezete. A vrátíte peníze. jsme zklamaní. kdybychom chtěli polskou výrobu,objednáme si přímo tam a za menší peníze,již máme ověřeno. nechtělo by to nějakou kompenzaci pro nás jako zklamaného zákazníka
Naprostá spokojenost. U postýlky termín 5-15 dní, po telefonickém dotazu ujištění, že v následujícím týdnu bude postýlka doručená. Doručeno ještě o den dříve.
- Patrové postele za super ceny.
- Velký výběr
- Rychlé doručení.
- Návod na sestavení za mě horší.
- Kvalita postele katastrofa
Kvalita postele příšerná, lituji vyhozených peněz… bohužel postel složena tak už jej nelze vratit…. Jedna velká hrůza….
Reakce obchodu babybeds.eu
Hezký den Deniso,
mrzí náš Vaše nespokojenost se zakoupeným zbožím. Kontaktujte nás prosím na e-mail [email protected], abychom to v rámci reklamace pro Vaši spokojenost vyřešili.
Děkujeme.
Tým e-shopu babybeds.eu -
- Rychlé vyřízení objednávky a včasné dodání
- Komunikácia
Vse v pořádku. Dobrý poměr cena X kvalita.
- Příznivá cena vybrané sestavy nábytku
- Precizní zabalení zboží, nenašli jsme žádný defekt
- Nábytek byl kompletní do posledního šroubku
- Delší doba vyřízení objednávky, ale k charakteru zboží se to dá pochopit
Recenze byla odstraněna z důvodu vulgárního obsahu.