Vše v naprostém pořádku
- Široký sortiment za příznivé ceny.
- Ne vše je skutečně skladem, ale obchod velmi rychle reaguje a nenaskladněné zboží ˇobratem zajišťuje.
Široký sortiment, příznivé ceny, velmi dobrá telefonická komunikace obchodu se zákazníkem. V mém případě objednané zboží nebylo skladem, ale obchod operativně navrhnul náhradní řešení a dohodnuté zboží dodal v krátké době (do 4 dnů) - DOPORUČUJI.
- pohodlný nákup z domova
- Nekvalitně zabalené objednané zboží,vlastně vůbec nezabalené.Originální obal od výrobce byl pouze přelepený izolepou se štítkem pro dopravce. Takže došel pomačkaný ( naštěstí zboží uvnitř bylo v pořádku)a nevypadá jako nové zboží.Vzhledem k tomu, že ho mám jako dárek je to velké minus.
- Nemají synchronizovaný sklad s eshopem, takže se stane, že objednané zboží není skladem
V podstatě se mi tento obchod líbí, jen mi vadí to, že si dám práci a čas s výběrem zboží, které nakonec nedostanu, protože ho už nemají
- Široký sortiment, slušné ceny.
- Telefonicky jsem zdůraznil, že se jedná o dárek a že na něj spěchám. Byl jsem ubezpečen, že zboží odešlou hned druhý den, ale to se nestalo.
Obchod doporučuji, s drobnými výhradami, ale nakonec je vše OK.
- Bezva komunikace a hledání řešení.
- rychlost, komunikace, osobní přístup
- nevím
spokojenost v maximální míře
Objednala jsem si autosedačku,která už nebyla skladem. Okamžitě mi byla nabídnutá sleva na novou objednávku.
Velmi dobrá a rychlá komunikace s obchodem. Doporučuji -
- Výborná komunikace a vstřícnost
Doporučuji. Zboží, které jsem si objednal již nebylo tak mi nabídli jiné (novější typ) a ještě se slevou na původní zboží které jsem měl objednané.
- paní byla velice příjemná a ihned zjišťovala stav ve skladu. Je to anděl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- nevím
profesionalita, ochota, a hlavně jako jediný obchod, co inzeroval že má skladem, tak skladem také měl... a to jsem vybírala asi z 10 obchodů...
- nákup bez běhání po obchodech
- nevím o žádných
velmi rychlá a ochotná komunikace
- krásná kvalitní postýlka české výroby, žádný polský šmejd.
- přiobjednala jsem také mantinel a povlečení, i když bylo uvedeno, že je vše skladem, přišlo po více jak týdnu zvlášť.
- Zajímavé až bezkonkurenční ceny pro sedačky Romer
- Pouze přeprava s DPD
Po původním dotazu na model sedačky 2015, kde mi bylo sice sděleno, že již nebude skladem, ale za stejnou cenu mi byl nabídnut model 2016 :).
Dokonce jsem z důvodu sl. cesty potřeboval dodat o 2 dny déle a nebyl v tom problém.
Bohužel nejhorší úskalí s přepravní službou, kdy pro firmu DPD je asi nadlidský úkon dodat balíček někam a na čas.
Za obchodníka 100% za dopravu 20%. Bylo by možná lepší ještě jinou přepravní společnost -
- Rychlost, ceny, skvělá komunikace
Celkově spokojenost. Fér jednání, sympatická komunikace, a dobré ceny.
Starý model neměli skladem, ale nabídli za stejnou cenu nový... spokojenost
- mají snahu o komunikaci,
- mají přehled o nabídce a produktech, které prodávají
i přesto, že bylo nutno v objednávce udělat změny, komunikace ze strany obchodu byla konstruktivní, a hlavně ukázali, že mají přehled, co je na trhu za varianty produktu, dokázali poradit, nabízeli řešení, takže za mě velká spokojenost (ve výsledku)
- Rychlost, ochota
- Žádné
Perfektní , vřele doporučuji
- Zajímavý sortiment.
- Omezené možnosti doručování i vyzvednutí zboží v prodejně (omezená otevírací doba).
Záložní varianta, pokud nelze zboží sehnat jinde.
Objednala jsem zboží, které bylo právě rezervované, byl mi nabídnut novější model za cenu staršího. Rychlá a milá komunikace.