• Dlouhodobá spolehlivost.

Přehledný a jednoduchý výběr zboží.

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za pozitivní hodnocení. Rádi vidíme spokojenost našich zákazníků. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

• Serioznost

Reakce obchodu b-eshop.cz

Zvolil jsem platbu dobírkou, B-eshop výslovně emailem potvrdil platbu dobírkou při převzetí zboží kurýrovi či na výdejním místě (DPD). Teď mi opakovaně chodí maily, abych napřed zaplatil on-line, pak že pošlou kód.
    Na moji telefonickou žádost o nápravu mi B-eshop sdělil, abych si to vyřídil s DPD, se kterým já žádný smluvní vztah nemám.

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za vaši reakci. Nesmírně nás mrzí, že došlo k takovýmto komplikacím, za které se moc omlouváme. Komplikace, které jste měl s úhradou řešíme s příslušnou přepravní společností. Doufáme, že i přes tyto negativní zkušenosti s dopravcem se na nás v budoucnosti obrátíte a věřím, že podobné problémy se již opakovat nebudou.
    S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka.

• Spolehlivý

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu, je pro nás důležitá. Budeme rádi, pokud se i v budoucnu obrátíte opět na nás. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

Rychlost, spolehlivost

OK

Reakce obchodu b-eshop.cz

Zkusenosti jsou zatim jen kladne -cena,vyber zbozi,rychlost dodani

• Rychlé a spolehlivé

Bezproblemový nákup

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Snažíme se zákazníkům vycházet maximálně vstříc. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

• Vše probíhalo OK.
    • Nic

Reakce obchodu b-eshop.cz

Dodání načas, dobrá komunikace antrackung dopravy s notifikaci k vyzvednutí

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za vaše hodnocení. Spokojený zákazník je naším cílem a jsem velmi ráda, že jste jedním z nich. Přeji vám mnoho dalších spokojených nákupů. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

Nemá chybu

Reakce obchodu b-eshop.cz

děkujeme za Váš čas pro hodnocení našeho eshopu. Velice si toho vážíme a těšíme se na příští objednávku. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

• Komunikace e-shopu
    • Průběžná informace od dopravce

Pozitivní zkušenost, můžu doporučit

Reakce obchodu b-eshop.cz

velice nás těší, že jste byl/a spokojen/a s nákupem v našem e-shopu. Vaše spokojenost je pro nás motivací. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

Rychlá dodávka, příznivá cena.

Super obchod.

Reakce obchodu b-eshop.cz

velmi děkujeme za tuto recenzi. Jsem nesmírně ráda, že máte s námi pozitivní zkušenost a že jsme vám dokázali v každém směru vyhovět. S přáním hezkého dne za tým eshopu Lenka

Rychlost, cena, sortiment je dobré.

Rychlý bezproblémový nákup.

Rychlost

Reakce obchodu b-eshop.cz

• Obchod byl uzavřen rychle a dodávka byla rychle realizována

Obchodník jedná rychle a bez problémů

Spolehlivost

Reakce obchodu b-eshop.cz

Široký sortiment a rychlé vyřízení objednávky.