Přihlásit se a přidat recenzi

• nic
    • vše

Objednávku po pár dnech stornovali a ani po urgenci neuvedli důvod !

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• 100 %

• Číslo na majitele je 731387325
    • Nikdy více!!! Autíčko 5000 a v prd.....

Hnus !!!

• 10 %

• měli zboží, které se špatně shánělo
    • naprosto nesolidní jednání vlastníka e-shopu - uznali reklamaci s tím, že vrátí peníze, ale pak nic neposlali a od té doby se zapírají, obracím se na ČOI. nedoporučuji.

nedoporučuji nakupovat cokoli složitější než hřebík, co by se mohlo pokazit a vy byste zažili průběh reklamace a´la bouncer, s.r.o. - podívejte se na další reakce zklamaných zákazníků.

• Nic
    • Špatná komunikace - spíše žádná
    • Absolutní nezájem o zákazníka

Koupil jsem si telefon. Po 1/2 roce jsem ho měl 4 x na reklamaci se stejnou závadou. Nakonec mi přišel email , že reklamce uznána a pošlou mi zpět peníze. Na ty čekám již 3 týdny. Absolutní nezájem. Zítra jdu na ně podat trestní oznámení.Chtělo by to aby nás bylo víc a částka převýšila 5000,- kč. Jejich telefonní linka je zrušená a na druhé číslo kde je servis na stejné adrese mi říkají , že s tím obchodem nemají nic společného. Sedí přitom prosím v jedné místnosti. Nic tam nekupovat - podvodníci . když jsem chtěl vedoucího nebo majitele firmy paní mě řekla , že žádný není! Kdo to tedy vlastně řídí - kočka - nebo pes ?
    leraso@seznam.cz

• 10 %

Zboží prý vyexpedováno přes PPL, v mejlu nebylo číslo balíku, zboží nikdy nedorazilo.

• 20 %

• Nic
    • Nelze se dovolat
    • Neochota dopravce

Nedoporučuji

• Nekomunikativnost
    • Nemožnost řešit reklamaci

Zakoupili jsme si zde elektrické autíčko a bohuzel se nam porouchalo. Jedna se o poměrně drahou hračku.Snažím se již týden do obchodu dovolat, ale bez úspěchu. Napsala jsem i e-mail, ale na ten take nikdo neodpověděl. Nevím jak uz to řešit, takže budu nucena obrátit se na ČOI. Obchod tedy z tohoto důvodu vůbec nedoporučuji.

• komunikace
    • žádné

doporučuji

• dělá si srandu z lidí
    • špatná informovanost obchod -sklad

moc nevěřit nabídce

• 10 %

• bohužel, zboží, které bylo napsáno skladem, skladem prý nebylo a proto byla objednávka zrušena. Nerozumím proč tedy nebylo objednáno a dodáno po tom co by došlo do obchodu. Prijde mi to, že tento obchod láká lidi na nízké ceny a to co zrovna má dodá co ne zruší. Toto není férové jednání!

AZHOBBY u mě skončilo. Velice nesolidní jednání! Nabízejí produkty, které nemají!

• -
    • -

Pisete skladem a skladem material nemate stale nedorazil

• zakoupeno v azhobby.cz před 8 lety

• Zboží u nich bylo nejlevnější...
    • Absolutní nekomunikativnost. Nedali vědět,že je objednávku možno vyzvednout. Na telefonní číslo se nedá dovolat!

Připadá mi to,jako když obchod provozuje absolutní amatér,který neví co a jak a nebo mu ani tak nezáleží na výdělku,protože člověk,kterého by to živilo by se musel snažit úplně jinak.

• rychlé dodání
    • nabídka zboží na internetu

zboží bylo v nabídce na internetu

dobré
    ano

• Relativně dobré ceny
    • Špatná konunikace

Objednal jsem RAM do PC a chtěl jsem je vyměnit ve 14denni lhůtě za jiné s doplatkem, po domluvě a odeslání zpět se nic nedělo na emaily reaguji špatně a po dalších 14-ti dnech výmluv jsem je požádal o vrácení peněz a opět nic.

Reakce obchodu azhobby.cz

děkujeme za pozitivní hodnocení našeho eshopu. Co se týče komunikaci, musíme s Vám nesouhlasit, jelikož jsme na Vaše emaily reagovali a následně společně došli k závěru vrácení peněz.

S pozdravem tým azhobby.cz

• nic
    • Objednal jsem, zboží zvolil platbu převodem.Na jejich mail s informacemi o platbě (předploklad jak u poctivých internetových obchodů požadující platbu za zboží, které mají a je automaticky rezervováno do zaplacení ceny - zde to proběhlo hned druhý den) jsem provedl převod částky (přes 1000 Kč na jejich daný účet. Za dva dny mě poslali mail, že uvedené zboží nemají a jestli chci vrátit peníze.... Poslal jsem okopírovaný příkaz a požádal o zpětný převod. Přestala komunikace. Podle mě jsou podvodníci a zahajuji právní kroky k navrácení zaplacené částky. Kladné recenze si píšou sami, aby dále lákali k podvodům.

Vyhněte se tomuto obchodu.

Reakce obchodu azhobby.cz

ihned po objednávce jsme Vás informovali, že zboží není skladem. Jednalo se o výprodejové zboží, které se rychle vyprodávalo a u kterého negarantujeme větší skladovost. Poté jsme Vám přislíbili vrácení peněz a tak jsme také udělali. Proto Vás žádáme, aby jste se podíval na Váš bankovní účet a peníze tam budete jistě mít.

Co se týče nařknutí, že si recenze přidáváme sami - není to možné, jelikož systém Heuréka má výborně zpracovaný systém hodnocení.

• široký sortiment
    • nevím

velmi dobrý

• zakoupeno v azhobby.cz před 8 lety

• levné dětské ochrané prostředky
    • vybrané dětské ochrané prostředky na jednom webu
    • cena dopravy
    • doba doručení

Pokud na zboží nechvátáte tak obchod doporučuji

• 10 %

• nemám snad ani slov ke komunikaci a zacházení se zákazníkem

toto mi od nich přišlo po dlouhém čekání na email :

Je nám to velice líto, ale na naší straně vznikly problémy, kvůli kterým
    nemůžeme doručit zboží.

Omlouváme se za komplikace a obj. č 25160282 rušíme.

NEDOPORUCUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reakce obchodu azhobby.cz

velice se Vám omlouváme za problémy vzniklé s Vaší objednávku.

Přejeme pěkný den, azhobby.cz