Tovar mi prišiel poškodený.

• Nic, opět jsem narazil na další podvodný eshop
    • U zboží uvádí typ nosiče na e-bike, ale rozvor nosiče je krátký a kola jsou mimo
    • Nelze se domluvit na vrácení zdarma i když je chyba na straně prodejce
    • Prodejce odpovídá jen na co chce
    • Ani neví co prodává za zboží a zda je vhodné k danému účelu
    • Varuji před nákupem v tomto zařízení
    • Na krabici je napsáno pro e-bike, ale tak pro nějaké dětské
    • Nedostal jsem fakturu / prodejní doklad

Koupil jsem nosič na kola prodejcem prezentovaný, že vhodný pro e-bike. Po vybalení jsem nosič položil k e-biku a rozvor kol a rozvor ližin nosiče se lišil o cca 20cm, takže kola nesedí v ližinách nosiče. Psal jsem tuto skutečnost prodejci a požadoval svoz na náklady prodejce, jelikož popis a parametry nosiče nevyhovuje a prodejcem byl chybně uveden. Prodejce se brání a že nosič pro e-bike je atd. Prostě s prodejcem není vůbec žádná domluva. Ani neví co prodává, hlavně prodat a dělat mrtvého brouka, skutečnost ho nezajímá. Když jsem prodejci napsal, že zašlu foto jak vypadá e-bike přiložen u nosiče kde jsou kola a kde ližiny, už se neozval, přestal komunikovat. Varuji všechny před nákupem u tohoto prodejce! Nosič sám o sobě je brak, plastové držáky se prohýbají jen na ně stačí rukou přitlačit. Nosič vracím a předpokládám potíže ze strany prodejce, sodě dle toho jaké má jednání. V tomto případě budu muset využít právní služby.

Reakce obchodu Axit

nosič, který jste si u nás objednal je určen pro elektrokola, ale i pro běžná kola bez motoru.

Výrobce to vysloveně uvádí e-bike nosič kol.

Nosič je schválen pro provoz v celé EU a USA.

Má certifikát z technické zkušebny vozidel ČR.

Pokud Vám nosič na Vaše auto nepasuje, doporučujeme raději zakoupit nosič na tažné zařízení,

ten je daleko stabilnější a uveze i více kol najednou,

můžete ho pak využít pro celou rodinu.

Pokud nosič nesplňuje Vaše požadavky, můžete nám ho bez udání důvodu vrátit.

Děkujeme

Axit Team.

• Cena
    • Placená doprava
    • Kolo dorazilo v příšerném stavu
    • Reálně se vzdáváte záruky

Obchod slibuje dodání seřízeného kola. Realita je taková, že si radši nechte kolo zkontrolovat a seřídit profesionály. U mě po najetí necelých 50 km závada se škodou přes dva tisíce. V servisu nad stavem kola kroutili hlavami, obě kola rozpletená atd. Záruční oprava vlastně není možná, museli byste kolo posílat nebo sami doručovat, žádný smluvní servis nebo tak. Celkově tragédie.

Reakce obchodu Axit

nejsem si jist, zda je tato recenze určena nám,

kolo, které jste si u nás objednal, jste kvůli platbě zrušil,

další objednávku jsem již pod tímto jménem nenašel.

Pokud máte objednávku u nás, prosím ozvěte se a tento problém určitě rychle vyřešíme.

Axit team

Zbozi objednano 1. 5. 2024, ani po telefonicke urgenci 6. 5. 2024 zbozi doposud nebylo expedovano.

Reakce obchodu Axit

omlouváme se Vám za zdržení objednávky,

jeden z produktů byl poškozený, proto jsme ho objednali znovu,

zrovna tam vyšel den volna, takže se nám nepodařilo poslat ještě před ním.

Axit Team

Veľká nespokojnosť, volali sme dvakrát do obchodu či nám príde bicykel. Bicykel sme obojednali v stredu dnes už prešiel týždeň a bicykel ešte nemáme. Hlavná vec, že nám zaručili, že na ďalší deň vybavia objednávku a o deň pošlu a do piatich dní máme bicykel. Môj syn má narodeniny a ani po týždni bike nedošiel.

u kola bylo uvedeno skladem u dodavatele do 3 dnů,
    objednávka 17.4. od nás kolo odešlo 19.4., doručeno 24.4.,
    dodání na Slovensko trvá 2-3 pracovní dny.

Team Axit. cz

• + výběr produktů
    • + cena
    • + rychlost vyřízení objednávky

- klamavé informace o seřínosti nových kol

Na internetových stránkách uvádí, že kolo dodávají seřízené. Od výrobce ho vybalí, poskládají, seřídí, a u komplet seřízeného demontují nejdůležitější části, tak aby ho mohli znovu zabalit a poslat. Po doručení údajně stačí namontovat řídítka, pedály, sedlovku a můžete jet. Nic není vzdálenější pravdě.

Kolo přišlo totálně neseřízené. Na řídítkách brzdové páčky jedna nahoru, druhá dolů (do očí byjící, jednoduchý úkon, který mechanici nebyli schoni učinit). Představec zcela vychýlený. Zadní kolo prázdné! V duši díra, že po 10 minutách po nafopukání bylo opět zcela prázdné! Bylo nutné zalepit, toho by si i slepý musel všimnout. Přehazovačka neseřízená - ta si řadila jak chtěla. Lak rámu u hlavového uiložení oprýskaný. Výplet kol volný -špice nedotažené, vykřivené. Sedlovka + sedlo nesmontováno...

Kolo určitě nikdy nebylo složené a už vůbec seřízené. A poku ano, tak určitě servis u nich nedoporučuji. Je to 4 kolo co kupuji přes internet, tak mohu porovnávat, a v horším stavu žádné nepřišlo. Naštěstí se v tom trochu vyznám, tak jsem byl schopen si servis udělat sám. Možná snažší, než kolo opět balit a reklamovat. Kdo na něj spoléhá, tak důrazně nedoporučuji.

Reakce obchodu Axit

stav kola, který popisujete odpovídá tomu,

že se po zabaleném kole v krabici někdo prošel.

Párkrát se nám to již stalo, vždy jsme to rychle vyřešili jako reklamaci s přepravní službou.

Bohužel s balíky zacházejí dost neosobně.

Překvapuje nás, že jste nás kvůli tomuto problému nekontaktoval,

již mohl být vyřešen.

Team Axit

U tohoto prodejce jsme byli donedávna věrní zákazníci, kdy jsme byli spokojeni se sortimentem i cenou, páni prodavači jsou milí, ovšem lidé v zákulisí jsou rychlí a ochotní pouze, když z toho kouká jejich zisk. Zklamání přišlo při řešení reklamace bot za více než 2 tisíce, kdy nám pan Novák zamítl reklamaci, bez toho aniž by boty poslal výrobci, s tím že jsem si je zničil sám. S tím jsem se nechtěl smířit, tak mě zajímal názor výrobce, ten mě potvrdil, že by reklamaci uznal, ať ji prostřednictvím prodejny odešlu na přezkoumá. Reklamaci jsem opět předal prodejci, kdy se mi za 2 dny vrátila, že ji nepošlou bez vysvětlení jelikož odpovědný pracovník odmítl vyjít ze zákulisí prodejny a bavit se se mnou o tom proč tak činí. Tímto chci poděkovat firmě Force, za její přístup, kdy se snažila i z její strany komunikovat s prodejcem a zprostředkovat mi návrat peněz, ovšem Axit zastoupený panem Novák nerazí zákaznický přístup a nespolupracoval. NEDOPORUČUJI zde nakupovat, mají rádi zákazníky jen dokud platí a nic nechtějí.

Reakce obchodu Axit

Rádi bychom se k této recenzi vyjádřili.

Zákazník u nás reklamoval boty,

boty hodně poškozené, které byly proříznuté ostrým předmětem.

Odeslali jsme foto bot výrobci, ten reklamaci zamítl,

boty spolu se zamítnutím reklamace jsme předali zákazníkovy.

Další reklamaci jsme nechali posoudit soudního znalce,

ten potvrdil, že boty jsou poškozené mechaniky a nejedná se výrobní vadu.

Vyjádření o zamítnutí reklamace jsme spolu s poškozenou obuví předali zpět zákazníkovy.

Velice nás to mrzí a rádi bychom vyšli vstříc, ale máme dvě zamítnutí reklamace,

proto nemůžeme boty vyměnit, nebo vrátit peníze, ač bychom toto udělali velice rádi.

Team AXIT

• dodáno jiné zboží než bylo objednáno

Reakce obchodu Axit

kterou ze sedmi položek, které jsme měli skladem a hned odeslali, jste měl v objednávce dodanou špatně?

Axit Team

• velmi dlouhá denní objednávky 11 dní, bez vysvětlitelný důvodů. Místo slibovaných 3 dnů na webu obchodu.
    • výbava kola neodpovídá popisu
    • Záruční list přišel nevyplněný
    • odrazka bílá přední nebyl v krabici. Zadní odrazka červená byl v krabiče.
    • žádný klíč pro montáž pedálů (nikde není napsáno, že bych ho měl mít)
    • doručení objednávky je ne zadarmo

Nedoporučuji internetový obchod.
    Vyměňte součástky za levné v objednávce bez vysvětlení, místo napsané na webu.
    Personál obchodu neumí komunikovat se zákazníky a reaguje arogantně.
    Pán *jméno editováno ze strany heureka.cz* je podvodník a chám.

Reakce obchodu Axit

rád bych zde vysvětlil některé z těchto výtek.

Kolo jste si u nás objednal ve čtvrtek před velikonocemi,

dodavatel nám kolo odeslal až ve středu, takže máme již + 6 dní.

Jak nám kolo přišlo, připravili jsme ho hned k odeslání.

Jako dopravu jste si zvolil 123kurýr, ten kolo doručoval 4 dny,

v zápisu doručení balíku je uvedeno toto: 2x klient na adrese nezastižen,

doručeno až na třetí pokus.

- klíč na přidělání pedálů není součástí balení kola,

foto nářadí, které je na našem webu: jak sestavit kolo,

je foto doporučeného nářadí, které pro montáž potřebujete.

-výbava kola, ano, na kole byly jiné pláště, než udává výrobce,

někdy se při výrobě stane, že výrobce nemá od dodavatele potřebné množství komponentů, které potřebuje pro montáž,

proto nahradí chybějící komponenty jinou značkou, ve stejné kvalitě.

V tomto případě byly nahrazeny vyšší kvalitou.

Nabídli jsme Vám výměnu za jiné pláště, na to jste nereagoval.

-cena dopravy kola není zadarmo,

doprava kola je za 120,-, máme uvedeno v ceníku dopravy:

-přední odrazka byla namontována by kole, zadní byla v krabičce,

to jste nám potvrdil.

Ing.Karel Novák

• Zajímavé ceny
    • Velký vyber
    • Tristní komunikace
    • 6 dni čekání bez odezvy či nějaké informace o doručení či stavu objednavky

Objednal jsem si kolo prý dostupné u dodavatele do 3 dnu. Cena velmi zajimava, líbil se mi vyber, dnes je týden od zaplacené objednavky a jedine info které jsem dostal bylo hodinu po objednání ze se objednávka vyřizuje a to je vše.

Reakce obchodu Axit

Vaše recenze nás opravdu velice mrzí,

pokud se ale stane to, že jsou tři volné dny za sebou, celá expedice se tím posune,

dodavatel nám kolo odeslal až třetí den od objednání.

Kolo jsme Vám odeslali v úterý.

Team Axit

• Kolo mělo přijít s modrými pláštěma a přišlo s černými. Bez jakéhokoliv upozornění či informace o změně

• ničemná komunikace
    • nedodržení doby dodání

30.6.2022 jsem objednal zboží. Ihned provedl platbu bankovním převodem. Po cca 3 hodinách mi přišel email z eshopu, že se objednávka vyřizuje a to je vše. Eshop u zboží měl poznámku do 3 dnů. Pátek 1.7. byl prvním dnem. Pondělí 4.7. bylo druhý den. Dnes 7.7. je den číslo 3. Zboží nikde. Žádné další info. Jen mi přijde email, abych hodnotil nákup. No, kdyby to byl nákup za pár korun, tak by to možná bylo i vtipné, ale do smíchu mi zrovna moc není. Pokud tedy eshop chce hodnocení zde je:

Jaká je vaše celková spokojenost s obchodem?
    Velmi špatná.

Jak jste spokojeni s délkou dodací lhůty?
    Do 3 dnů to není, tedy opět spokojen nejsem.

Jak hodnotíte kvalitu komunikace obchodu?
    Kromě toho, že po týdnu od objednání nevím, zda jsem byl okraden, nebo co se vůbec děje, tak potvrzující email ani neobsahoval rekapitulaci objednávky, která je běžná u ostatních eshopů. Takže kvalita komunikace blízká nule.

Reakce obchodu Axit

ano, máte pravdu, zboží jsem odeslali 4. pracovní den.

Kdyby nebylo úterý a středa svátek,

určitě by se vše zrychlilo.

axit.cz

Doručená batéria na Huawei P30 PRO je nefunkčná, telefón sa ani nezapne. Pôvodná stará batéria funguje.

Reakce obchodu Axit

mrzí nás, že máte špatnou baterii v mobilu,

ale u nás jste si objednal vidlici SR Suntour RAIDON 29,

tu jsme Vám také hned odeslali.

Baterie do mobilů bohužel v nabídce nemáme,

jde asi o recenzi na jiný e-shop.

Pláště dorazily poškozené

v objednávce máte 4x duše , 4x vložka do ráfku,

pláště žádné :)

Neochota vyměnit zboží, obchod na tom musí být opravdu hodně špatně když se snaží zboží zbavit stůj co stůj. I drobný zisk je přednější než spokojený zákazník, který mohl v budoucnu utratit další peníze. Takhle vím, že tady si už nekoupím ani ventilek.

velice nás to mrzí,

ale opravdu nemůžeme brát zpět zboží,

které zákazník 15 dní užívá jezdí na něm, poničí ho, odře a pak se nám ho snaží vrátit zpět.

Axit.cz

• Dobrý sortiment
    • Rychlost dodání
    • Špatná komunikace

Vidlice přišla i přestože byla hodně dobře zabalená v dolní části „klepnutá”. Reakce na můj email ze strany obchodu žádná.

Reakce obchodu Axit

nabízeli jsme vidlici novou na výměnu,

bohužel bez reakce z Vaší strany.

axit.cz

jeden komponent přišel jiný než byl objednán

• Rýchle dodanie

Objednal som si duše s galuskovým ventilom a dodali mi s auto ventilom

Zboží dorazilo za 1 měsíc

• Velikostní tabulky neodpovídají odeslané skutečnosti - Cyklo trika

Žádná ochota si uznat chybu, kdy někdo z axis.cz uvedl na doručovenku mobilní číslo někoho ze Slovenska a proto mě moje pošta (balíkovna) nemohla kontaktovat a balík trčel na poště od 28.7 do 4.8.2021. Arogantní jednání pana Vávry bylo v tomto směru zcela neomluvitelné.

ve Vaši registraci u nás jste uvedl telefon v tomto tvaru: +421905631323

Po odeslání balíků chodí 2x upozornění na e-mail, kde je vždy uvedeno číslo balíky z pošty a stav objednávky.

Axit.cz team

• V balíku chyběly šrouby podložky a matičky k uchycení ke kolu gratulujeme jestli ne tom chcete zbohatnout