- velmi kvalitní zboží
- rychlé dodání
- spolehlivý obchod
Tento obchod doporučuji,nákup proběhl v naprostém pořádku.Zboží je velmi kvalitní a dodací lhůta byla dodržena.
- Objednané zboží bylo doručeno rychle a v pořádku.
Spokojen
- SKVĚLÉ CENY A DODÁNI OKAMŽITÉ
DOPORUČUJI
- Použitelnost, cena.
- Zatím nic.
Zatím, kde mám nalito jsem neměl defekt, tak nemohu posoudit zda je to náplní.
- Levné, přenosné dobrý poměr cena výkon
- plastové koncovky na vysokotlakém kabelu mohou snadno prasknout (podařilo se mi ukopnout) naštěstí jdou nahradit)
- neočekávejte stejný mycí učinek jako u myčky 220!!
pokud to beru jako mezistupeň na základní očištění v terénu nelze mnoho vytknout. Nepočítejte ale že by tato věc uplně nahradila vysokotlakou myčku na 220V
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Děkujeme za reakci. I na naši předváděcí myčce došlo k tomuto problému a po této zkušenosti jsme nahradili plastovou koncovku, nesmrtelnou koncovkou z mosazi. Ostatně dle reakce jste na naše doporučení nahradil koncovku také.
http://automotopneu.rajce.idnes.cz/mobilni-mycka#nova-spojka.jpg -
- Výborná komunikace s prodejcem,rychlá dodávka zboží.
- Nic.
Doporučuji tento obchod.
- Dobré ceny.
- Rychlé dodání.
S nákupem jsem moc spokojen.
- špičkové jednání !!!
podtrženo Doporučuji !!!
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Děkujeme a doufáme, že myčka dobře slouží.
rychlost dodání a jednání prodejce na jedničku
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Děkujeme, "zastavte" se u nás zase...
- Jednoduchá aplikace přípravků,vynikající vlastnosti,ověřeno na několika motorkach. Uvažuji o aplikaci přípravků do všech svých motorových milacku
Perfektní jednání s prodejcem. Budu sledovat další jeho nabídky. Prodejce mužů jen vřele doporučit.
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Děkujeme. Aktuálně má výrobce nanotechnologických impregnací výprodej a do konce roku je možno nakoupit za jeho "výrobní" ceny přímo z výroby.
http://www.automotopneu.eu/nanotechnologie-obchod/ -
- Rychle a odborně
Vzpoměl jsem si,že jsem přípravek dostal s ručně psaným návodem.Velmi podrobným a přesným.Chválím,ač jsem motorku již prodal.
Reakce obchodu Auto Moto Pneu
Díky za pochvalu. Snad se k motorkám zase vrátíte...
- rychlost
- spolehlivost
- ochota
zboží přímo od dovozce a čerstvě upečené (DOT), můžu jedině doporučit
Děkujeme.
V zimě se vyrábí letní auto pneumatiky a motopneu, v létě zase zimní na auto. Snažíme se mít stále čerstvé zboží :-) -