Přihlásit se a přidat recenzi

• nejlepší ceny
  • 20 %

• Za mě jste amateři. Pokud mi bude tvrdit prodejce že není normální odmašťování lihem a že to že po 14 dnech schnutí váš lak ze spreje umyji na dvouch podkladech dokonale lihem, že je to normální a že ta to rozhodně může podklad a ne břečka co sám namíchal tak to nepovažuji za seriozní. A pokud má pravdu tak pak je lepší sprej z obi, který na stejném podkladu nešel stajným lihem umýt už za hodinu. Jedno vím jistě u vás nekoupím už nikdy nic a doporučím to každému kdo se zeptá. Takový přístup je tak vhodný na tržiště. Doporučuj tsdy NENAKUPOVAT

• Rychlost
    • Žádná

• Větší výběr méně běžných lepidel

• Objednávka zněla barva o obsahu 400 ml a obdržela jsem za stejnou
    • cenu jen 275 ml

Je mi líto že jsme naletěli tomuto obchodu s neseriózním jednáním

• rychlost, cena
    • nic

OK

• Nejlepší cena

to co jsem objednal,tak jsem dostal.Bylo to doručeno rychle a bez problemu.Dobře zabaleno,tak že došlo nepoškozené.

Plechovky barvy byly značně zdeformované. Úmyslně zabaleno, protože přepravní krabice byla neporušená.

Reakce obchodu Autolaky-eshop

Hezký den,
    mrzí nás, že jste obdržel zboží ve zdeformovaných obalech. Plechovky balíme a stahujeme do folií tak, aby nedošlo během přepravy k otevření, balíky jsou vyplněny tlumícím materiálem. Pravděpodobně došlo k poškození z důvodu neopatrného zacházení ze strany přepravce, zákazníkovi bychom zboží v poškozeném obalu neposlali. Budeme Vás kontaktovat, abychom se ujistili, zda deformací obalu nebyla způsobena újma obsahu plechovek.
    Děkujeme za pochopení
    za Autolaky-eshop.cz
    Kateřina

• Cena, rychlá expedice

• Rýchlé doručení, vše bez problému

• Rychlý nákup

Vše OK

• Dobrá cena

• Široký výběr sortimentu
    • Ceny nižší než u konkurence

Ačkoli má objednávka čítala hodně položek jež všechny nebyly skladem, bylo mi zboží doručeno v poměrně krátké době. Sice jsem neobdržel automaticky email, kde by byla orientační doba naskladnění, ale na druhou stranu když jsem zavolal do obchodu, tak mi pán ihned vše sdělil k mé spokojenosti. Obchod mohu vřele doporučit.

• cena

bezproblémový nákup

• Super obchod. Rychlé dodání zboží.
    • Nic.

Dobrá cena a rychlé dodání.

• Přehledná nabídka
    • oceňuji automatickou nabídku souvisejícího zboží

S obchodem maximální spokojenost. S přepravní společností Gls nikoliv.