- Po týdnu mi stále zboží nebylo doručeno. Píší, že je vše skladem, ale . . .
Ochota rychlost dodání
Můj první nákup u obchodu vše proběhlo rychle a zboží přišlo v pořádku
- Loketní opěrka nekompletní
Loketní opěrka dorazila nekompletní, i po zkoušce sestavit tuto loketní opěrku, to i s pomocí známých se nepodařilo, to z důvodu nekompletního zboží, při reklamaci mi bylo sděleno, že reklamace se zamítá a že zboží je kompletní. Jednatel eshopu je velice arogantní člověk, mluvila jsem s ním osobně, hrozný přístup z jeho strany,na e-maily jsem nedostala vůbec žádné odpovědi. Obchod nedoporučuji, s tak arogantním chováním se už dlouho nepotřebuji setkat!!!
Výhoda je cena
- Kvalitní zpracování zakazky
- Jsme spokojeni
- Obednate a máte
Jsem velice spokojen.Děkuji Vám.
- Bohužel hned při montáži se odpojil přivařeny háček od matice.
Rychlost a vše super
- Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost dodání
Koncovka nesedí na BMW e90 jak uvádíte
Komponenty absolutně nesedí na autě a navíc jsou z velmi nekvalitního materiálu!!
Na zaklade některých negativních reakcí, jako pozdni dodani a pod. jsem volil dobirku. Vse bylo ok. Doporucuji obchodu uvadet k takovym hodnocenim rozumne reakce. Napr. Proč ke zpozdeni doslo, nebo jinak vysvetlit. Kupujici pak tech par negativnich reakci neodradi od nákupu.
Jsem velice nespokojen se zbožím, které jsem si objednal u tohoto prodejce,díly na autě nesedí a jsou z velice nekvalitního materiálu!!jsem velmi zklamaný!!
- Velký výběr zboží za dobré ceny
- O ničem nevím
- Nekupovat, nic nesedí, jsou to šmejdy z Polska.
Místo aby uznaly co nabízí za šmejdy, tak ještě chtějí, abych to vyfotil a poslal jim fotku,jaký jsem debil, který to neumí namontovat.Přitom jsem vyučený automechanik.