- Obchod nevyhověl mému požadavku na barvu ovladačů a přišly dva stejně barevné.Nikdo mě nekontaktoval!
- Dobře poradí s výběrem autodráhy.
- Neumí zabalit zboží a nebere telefony a nevolá na zpět na zmeškané hovory.
Zboží bylo bylo zabalené tak, že dorazilo ve stavu jakési směsi dílů, která vypadla z malé krabice (orig.výrobce) do velké (int.obchod), ve které chyběla jakákoliv vystýlka a tak všechny díly i autíčka létali cestou uvnitř krabice a například samolepky a mantinely byli pomačkané a autíčka poškrábaná. Mobilní telefon majitel nezvedá.
- nedodává objednané zboží, neinformuje, proč se od objednávky nic neděje
Prodat je pro ně důležité,ale reagovat na emaily co se týče reklamace a dotazů,to už s nimi nehne.Tady jsem nakoupil poprvé a naposled.
- Při komunikaci dlouhá odezva
- výběr
- delší doba realizace
- doprava prostřednictvím "ZÁSILKOVNY" je naprosté fiasko
Obchod průměrný.
Fake
Myslím že má velký sortiment, nemá toho moc skladem, alespon tohle je můj názor. Každopádně zboží dorazilo včas, ale bohužel v autodráze chyběli ovladače,takže dárek byl nepoužitelný
- Velký výběr
- Zboží vám nikdy nepříde.
Pořádně si to rozmislete.
Reakce obchodu Autodraha.cz
Dobrý den, bohužel nevíme kde vznikl problém, ale nejspíše bude vysvětlení u zákazníka níže.
Odeslali jsme před vánoci stovky autodráh spokojeným zákazníkům.
Prosíme o zaslání více informací pro napravení problémů na email [email protected]
Omlouváme se za vzniklé problémy. -
- Absolutně žádné!
- -lživé informace
- -na e-mail nereagovali
- -musel jsem sám volat
- -arogantní jednání
- -zboží neposlali
Jsem absolutně nespokojený.Objednal jsem
poprvé a naposledy!!Chtěl jsem pro syna k
Vánocům autíčka k autodráze Faro.Prosil jsem o brzké vyřízení.Bylo sjednáno vyřízení do 2-3 dnů.Po šesti dnech jsem zaslal e-mail s dotazem,jak to vypadá s
mou objednávkou.Nereagovali!Volal jsem.
Byla arogantní,že do Vánoc času dost...
Žádná snaha,neochota,výmluvy...Po 9-10
dnech zrušili objednávku,že dodavatel Faro
auta nezaslal.Proč uvádí na stránkách,že do 2-3 dnů dodají?Tento obchod NEDOPORUČUJI!
Objednal jsem poprvé a naposledy!!!!!!!!!Reakce obchodu Autodraha.cz
Dobrý den, plně chápeme Vaše rozčarování. Dodáváme autodráhy různých značek které máme buď v dostatečném množství skladem, nebo je máme vždy od dodavatele do 2 dnů naskladněné. Bohužel firma Faro se dostala před vánoci do insolvence a zboží nám i ostatním odběratelům nebyla schopna dodávat v požadované době a množství. Při telefonických kontaktech jsme byli vždy informováni o bezproblémové dodávce a toto jsme vždy předávali i zákazníkům. Zboží ovšem buď nedošlo vůbec, nebo jen částečně a ve velkém zpoždění. Na toto jsme bohužel nemohli být připraveni. Značku Faro do doby stabilizace jejich firmy rušíme z nabídky, mimo zboží které máme skladem. Určité problémy komunikace spadají na naši hlavu z důvodu zahlcení dotazy. Arogantni jednání zaměstance bychom rádi vyřešili a prosíme o více informací.
Děkujeme za upozornění a omlouváme se za vzniklé problémy. -
- nedodrzen termin dodani
- do dnesniho dne zbozi nemam
- zadna komunikace
- je trapne se ptat jak jsem spokojen kdyz obcho jeste neprobehl.
- Ziadne
- Komunikacia
Katastrofa
- žádné
- Neprofesionalita a špatná komunikace
Při minulé objednávce jsme po několika urgencích byli nuceni objednat jiné zboží ( model ). Těsně před vánoci nakonec po dalších urgencích dorazil úplně jiný model, než bylo dohodnuto.
Při druhém pokusu jsme obdrželi zboží po více než týdnu za cenu z e-shopu cca 1250 Kč a obdrželi jsme model v zaprášeném originálním obalu, který byl někde několik měsíců vystaven, s nálepkou "cena 999 Kč poslední kus", kterou se dodavatel ani nenamáhal odstranit. Skuteční profesionálové. Děkujeme.Reakce obchodu Autodraha.cz
bohužel u vašeho autíčka byla prasklá krabička. Z tohoto důvodu Vám náš pracovník přehodil krabičku z levnějšího autíčka aby byla nepoškozená, ale již neodstranil uvedenou cenu.
Za uvedený problém se omlouváme a napravíme. U autíček které nemáme skladem jsme bohužel odkázáni na časovém doručení od dodavatelů.
U nespolehlivých prodloužíme časovou dostupnost.
Autodráha cz -
- Žádné.
- Komunikace a skladové zásoby.
Lituji,že jsem spoléhala na vaši solidnost a díky mé důvěře ve vás vložené budu mít o jeden dárek mín.
- nehdnotím
- Zboží dodnes nsdošlo, nedošel ani informativní e-mail zda je vůbec objednávka přijata, neproběhla vůbec žádná komunikace
Nedoporučuji v žádném případě!!!!!
- Obchod neuvádí dostupnost zboží.
- Objednávka po 17 dnech stále nevyřízena, s nulovou komunikací ze strany obchodu.
Velká nabídka zboží, ale zboží evidentně není skladem.
- zboží ani po 10 dnech nedorazilo, nikdo se mnou nekomunikuje
- zboží zatím nebylo dodáno - nemohu uvést žádné výhody
- žádná odezva ani kontakt k v případě zpoždění objednávek
špatná ( žádná) komunikace
- zboží, které nebylo jinde k dostání
- rozsah sortimentu
- mnou objednané zboží nemají skladem
- po objednávce není známa doda dodání
pokud na zboží nespěcháte nebo máte štěstí, budete pravděpodobně spokojeni
obsluha se kterou jsem jednal byla vstřícná a na uvedený kontakt jsem se ihned dovolal -
- nulová komunikace se zákaznákem
- žádná možnost kontroly stavuu obědnávky
co nemají na prodejně se obědnává, trvá to ale i dva týdny