- zbytečně drahá doprava - doporučil bych zasilkovnu , dá se vyzvednout kdekoliv
Vše OK.
- naprosto nedostatečné zabalení, dvě plastové krabičky s autožárovkami přišly zabalené jen přetažením dvou vrstev smršťovacé fólie. Logicky přišlo rozflákané.
vyžadovat důkladné zabalení !!!
Přišlo, co bylo objednáno.
Všechno OK
- Inzerují zboží, které nemají i přes fakt, že na webu je napsáno, že je skladem a které podle nich ani nelze objednat.
- Zboží nemám, telefon neberou a na email nereagují.
- Dobrá cena,rychlé vyřízení.
Profesionální a rychlé.
- Nízké ceny a dostupnost prodejny v KV
Velmi dobrý a spolehlivý obchod za přijatelné ceny.
- Zboží dorazilo standardně za několik dní.
- Bohužel jsem objednal špatný díl. Nabízel jsem výměnu, nikdo nekomunikoval. Odeslal jsem zboží zpět, dopravce potvrdil předání zásilky 24.1. a dnes máme 8.2. - dosud se nikdo neozval, ani nedorazily peníze zpět. Na uvedený kontaktní telefon se nelze dovolat.
NEDOPORUČUJI!!
- blízko bydliště
- super ceny
- rychlé dodání
Zboží dorazilo v pořádku, vše souhlasilo s objednávkou a především cenově jsem se dostal ještě níž, než v klasickém obchodu ve kterém jsem měl možnost 50% slevy a navíc zde byl ještě širší výběr značek (výrobců).
- Objednal jsem,obržel jsem nekompletní objednávku kterou jsem zaplatil kompletně podle objednávky,ihned po telefonu reklamoval ,pak Emailem a bylo mi slíbeno chybějící dodat.Nic nepřišlo a po několika dalších Emailech neodpovídá,dělá mrtvého brouka.NEDOPORUČUJI
- Dluží mi součástky a nebo peníze
ŠPATNÉ
- Výběr
Komunikace a rychlost. Spokojenost
Vše proběhlo jak mělo. Rychlá objednávka, rychlé doručení. Zboží v pořádku a je z něj radost.
Super obchod, všem doporučuji... -
Objednal jsem si brzdové destičky . Jako dopravu jsem vyplnil službu balík na poštu od české pošty. Nevím proč, ale balíček byl předán (8.12.) dopravci GLS CZ, který ho dodnes (18.12.) nedoručil. Ačkoli v sms, která přišla, mě bylo slíbeno doručení balíčku druhý den. Informaci o balíčku dopravce sděluje pouze odesílateli a ten na moji prosbu o řešení situace nereagoval. Destičky jsem si koupil nakonec jinde. E-shop AUTODÍLY-online.cz nemusí být špatný, ale v kombinaci s dopravcem GLS CZ je naprosto k ničemu a proto moje první objednávka byla zároveň tou poslední.
- Nekomunikuji. Rozhodně nedoporučuji.
Nevrátili mi vratnou zálohu za brzdový třmen 1100,-Kč. Nekomunikuji. Rozhodně nedoporučuji.
- Rychlost. Zboží doručeno za 21 hodin.
- Při telefonickém kontaktu se prodejce choval zcela profesionálně a ochotně.