- Objednávka učiněna 11.2. a po několika urgencích z mé strany zrušena 26.2. Zboží jsem samozřejmě nedostal. Naštěstí jsem neplatil předem.
- Neustále tvrdili, že mají technické problémy. Dal jsem jim 15 dní, což je myslím zcela dostačující, aby si je vyřešili.
- Přehledná organizace E-shopu
Obchod mi po třech dnech zrušil objednávku........
Po 5ti dnech od objednání přišel pouze email že zboží nelze dodat. Běžné zboží Octavii 1
V nabídce měli zboží skladem, ale nedodali jej, nevím důvod.
Rozumné ceny a rychlá doprava
- dobré ceny
- rychlé odeslání
Autodele je super obchod , nakoupeno již po několikáté . Vše vždy bez problémů a rychle .Max spokojenost
- Bohatý výběr zboží a dobré ceny.
Prodejce si svévolně změnil objednávku,dodal jiné zboží-navíc s finančním poškozením odběratele a na žádost o vysvětlení nereagoval.
- píšu známku 1
ok
Doporučuji
- Rychlost doručení, velký výběr zboží.
- spolehlivost
- komunikace
Tento obchod nabízí opravdu parádní ceny a dá se na ně spolehnout. Ovšem u zboží kde na tom tolik sice nezáleží (jako autolékarnička a vesta), mi přišel produkt od jiného výrobce než uvádí sám obchod. Komunikace po emailu je s nima velmi špatná.
- rychlost prodeje a cena
- prehľadnosť
- Příznivé ceny, zboží připraveno k vyzvednutí druhý pracovní den po objednání. Možnost platby kartou.
- Rychle, levne
- Slušné ceny
- Poslední dodávka se pěkně, asi vlivem svátků vlekla, obchod týden po 2.1.2019 nekomunikoval... nedovolal jsem se ....
- Rychlost, spolehlivost.