- expresní vyřízení
Veliká spokojenost, proveden již druhý nákup, momentálně asi nejlepší eshop na autobaterie s velmi příznivou cenou.
- šlo to velice rychle
- super ceny
- skvělý přístup
- možnost výkupu staré baterie
- dostupnost kamenné prodejny
Super obchod na autobaterie. Rád doporučím a rád nakoupím v budoucnu znovu.
Vše super, mogu jen doporucit!
Rychlé dodání , vše v pořádku. Děkuji
Velice úžasný osobní přístup, v dnešní době nevídané! Kluci na prodejně excelentní, příjemní, poradí, s dobrou náladou, pomůžou dokonce i otevřít a zavřít dveře, když mám plné ruce baterky....
- rychlost
- spolehlivost
- odkup staré autobaterie podle hmotnosti
Skvělý obchod, autobaterie přišla rychle, i se samostatným záručním listem, ve kterém je napsané číslo baterie a napětí při předání, které po změření multimetrem přesně na setinu voltu odpovídalo, 12,67 V. A to jsem měřil až po pár dnech od doručení, jen abych věděl zhruba, než to dám do auta. Změřil jsem i testerem vnitřního odporu a odpovídá novému kusu, startovací proud je ještě o něco vyšší, než je nominální. Bohužel nemám možnost změřit kapacitu, u staré autobaterie jsem to prováděl vybitím na polovinu kapacity přes měřič a žárovku, ale novou tomu vystavovat nechci. A nabízejí kvalitního dopravce Messenger, sympatická paní přijela větším osobním autem i s dcerou, s plným kufrem autobaterií ještě o pár minut dříve, díky čemuž jsem stihnul autobaterii převzít sám a nemusel to dělat někdo jiný. Standardní asi o dvacet korun levnější doručení je společností FOFR, ale tu jsem hned zavrhnul, nemám s nimi dobré zkušenosti, tak jsem rád, za alternativu, kterou jsem měl možnost poprvé vyzkoušet.
Vše proběhlo v pořádku
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Možnost osobního vyzvednutí
- Výkup staré baterie
rychlost a ochota řidiče
- komunikace
- rychlost
objednala,kazda zmena stavu mi byla ihned ohlasena slo to raz na raz
Standardní služba
- velmi rychlé doručení
- velice dobrá cena za značkové baterie
Velice vstřícný obchod, baterie zakoupena pře Heuréku za bezkonkurenční cenu.
komunikace s obchodem po mailu bez problémů
Rychlé a bez problémů. Doporučuju.
- Rýchle doručení
- Dobrá cena
Velmi milý lidé, plně nabitá, připravená k okamžitému použití, naprostá spokojenost. Vřele doporučuji.
- Zboží téměř okamžitě k dispozici
- Velký výběr kvalitních baterií
Jako vždy, perfektní prodejce