Přihlásit se a přidat recenzi

• Ceny
    • Produkty za nižší ceny (např. Starline)
    • Bohatý výběr alternativ
    • Člověk se podle typu auta vyzná, co má koupit
    • Rychlost dodání (dokonce i při platbě převodem)
    • Škoda že jsem nemohl vyzvednout osobně bez poplatku za dopravu - nemám to blízko (ale asi 55 Kč bylo v pohodě)

• dodací lhuta zboží
    • komunikace obchodu

20.9 jsem zadal objednavku dnes je 11.10 a ještě nic nemám.Dál to nemá cenu komentovat.

Reakce obchodu Auto-Pilot.cz

Mrzí nás to, ale někdy se bohužel vyhovět nedá...

Zákazník objednal 2 položky: chladič vody a táhlo řízení. V době objednávky (20.9.) nebyla skladem ani jedna z položek. Zákazník byl obratem informovám že chladič bude skladem do 4 pracovních dní, táhlo zjišťujeme. Nabídli jsme jiné, levnější které bylo skladem. Zákazník se ozval až 2.10. a proběhla komunikace kdy zákazník projevil zájem o levnější alternativu táhla - ta ale byla mezitím prodána. Dosud nedošlo k naskladnění žádné varianty táhla. Objednávku tedy nebylo možné zkompletovat ke spokojenosti zákazníka.
    Pracujeme na zlepšení v podobě rozšířění počtu našich dodavatelů tak, abychom mohli nabídnout zboží z více zdrojů za výhodné ceny.

• dostupnost

• Velmi dobrá komunikace s prodejcem, po dlouhé době opravdu někdo, kdo si zaslouží výborné hodnocení. Velmi vstřícný a ochotný přístup. Nenapadá mě co vytknout ...
    • Při práci používají tzv. "selský" rozum - zboží u externího dodavatele objednali hned po vytvoření objednávky, nečekali až na platbu předem, a pak teprve objednání. Tímto logickým tahem zkrátili čas dodání o den. Bohužel přepravce PPL, který měl zboží doručovat jako sobotní doručování to ojebal a doručil až v pondělí, takže výhoda rychlého objednání u ext. dodavatele byla pryč, ale to prodejce nemohl neovlivnit.

Rychlost, ochota, flexibilita, maximální vstřícnost, příjemné jednání!!! Vše perfektní. Obchod AUTO-PILOT jednoznačně DOPORUČUJI!

• Fofr, super cena ;-)

Objednal jsem si 4 ks Zapalovacích svíček BRISK - Premium (BR BOR12LGS). Po rozbalení balíku a kontrole doručených zapalovacích svíček jsem zjistil, že mi byly poslány již použité svíčky. Podložky jsou zploštělé a na závitech svíček jsou stopy po karbonu.

Reakce obchodu Auto-Pilot.cz

Dobrý den, použité zboží nenabízíme, prodáváme pouze nové díly s plnou zárukou. Ve vašem případě muselo dojít k nějaké těžko představitelné chybě u našeho dodavatele. Samozřejmě vám pošleme nové zboží.

Přehled,dobré ceny a rychlé dodání

• Dobré ceny
    • Množství zboží skladem
    • zasilkovna.cz
    • na žádné jsem nenarazil

Obchod je přehledný, dobré ceny, zboží skladem a okamžitá expedice. Komunikace je příkladná, narazil jsem na problém s výběrem odběrného místa zasilkovna.cz obratem jsem byl telefonicky kontaktován a vše jsme doladili po telefonu. Takže v tomto směru velká spokojenost a nákup v tomto obchodě doporučuji.

• Rychlé a spolehlivé dodání zboží.

• Zboží bylo doručeno v originálních zapečetěných obalech od výrobce - to je plná záruka originálnosti těchto dílů.

Výhodné ceny a super služby.

• dodání zboží přes zásilkovnu
    • Nemá

• Přehledná nabídka
    • přijatelné ceny

• Kvalifikovaný personál
    • Dobré ceny
    • Rychlé doručení

Můj první nákup autodílů v tomto obchodě a jsem spokojená na 100%. Prodejce mi dobře poradil a určitě budu tento obchod doporučovat i ostatním.

Nakupuji pravidelně, vždy naprostá spokojenost

• Rychlost dodání, cena

• sortiment a ceny
    • nic

dobré využít nabídku

• Žádnè jsem nenašel

Velmi slušný prodejce pan Dospiva.Výbornà komunikace,byl jsem až překvapen v dnešní bezohledné době.