Reklama

• Velmi dobrá komunikace, rychlost dodání.

Doporučuji!

Milá Veroniko,

moc Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení, které je tou nejlepší odměnou za naši snahu a poctivou práci :-) !

Přejeme Vám krásné prázdniny!

Váš tým Aurashop.cz

rychlost dodání, komunikace

Reakce obchodu AuraSHOP

děkujeme velmi za Vaše hodnocení a ocenění naší práce. Moc si toho vážíme.

S přáním krásných prázdninových dní, tým Aurashop.cz

• naprosto extra rychlé dodání zboží
    • skvělá komunikace, rychlé odpovědi na dotazy
    • vysvětlení a doporučení ke zboží

již jsem objednávala po několikáté a opět velmi spokojena, dotazy mi byly zodpovězeny rychle včetně doporučení a zboží zasláno opravdu extra rychle

Milá Chloi,

děkujeme Vám strašně moc za tak milé a upřímné hodnocení, které je pro nás opravdu fantastickou zpětnou vazbou. Vždy se snažíme udělat pro naše zákazníky maximum a hodnocení jako Vaše nás stále motivuje, abychom z naší snahy nikdy neslevili.
    Přejeme krásná den a pohodové prázdniny!
    tým Aurashop.cz

Nakupuji zde opakovaně, velký výběr za dobrou cenu a vždy dobrá rada od prodávajícího, při neurčitých parametrech výrobku a příjemná spolupráce

Reakce obchodu AuraSHOP

děkujeme moc za Vaše hezké a milé hodnocení, které oceňuje naši soustavnou snahu udělat pro naše zákazníky opravdu vše, co můžeme a umíme :-). Taková zpětná vazba je pro nás opravdu důležitá a motivující.
    Přejeme Vám krásné léto!

Se srdečným pozdravem, tým Aurashop.cz

• rychlost.sortiment,cena

Milá Marie,
    děkujeme Vám velmi za Vaše hezké hodnocení a ocenění naší práce. Moc si toho vážíme. Přejeme krásné léto.

• Rychlé dodání
    • Super komunikace a zákaznický servis
    • Široká nabídka zboží
    • Nízké ceny
    • Akce na zboží

Milí Báro,

děkujeme moc za skutečně krásné hodnocení. Opravdu se snažíme a taková zpětná vazba je pro nás úžasnou odměnou.
    Krásné léto přeje, tým Aurashop.cz

• rychlost doručení
    • kvalitní zboží

Milá Nikolo,

velmi Vám děkujeme za Vaše hezké hodnocení. Jsme moc a moc rádi, že jste byla s nákupem spokojená. Bylo nám potěšením.

S přáním krásného dne, tým Aurashop.cz

Velký výběr, detailní popis výrobku, zajímavé ceny. Vždy zde dobře pořídím. Jsem velmi spokojená, proto se vracím :-)

Milá Veroniko,

Vaše hodnocení nám dělá obrovskou radost a moc Vám za něj děkujeme. Jsme velmi rádi, že jste spokojená.

• vše je vždy perfektní
    • zákaznický servis
    • rychlost odeslání
    • většinou fajn ceny
    • nic

Reakce obchodu AuraSHOP

moc děkujeme za velmi hezké hodnocení. Snažíme se na maximum! Doporučíme využívat veškerých možných výhod našeho obchodu a cenu budou fajn vždy :-) !!!

Máme super věrnostní program, velmi dosažitelnou dopravu zdarma a VIP program! Navíc všichni členové Western riding clubu ČR mají stálou slevu na vše a další výhody.

Krásný den přeje, tým Aurashop.cz

• nejlepší ceny
    • když jsem potřebovala výměnu nebyl problém
    • obchod má moc ráda

Milá Julie,

opravdu krásné hodnocení! :-). Moc si ho vážíme a velmi děkujeme! Jsme rádi, když zákazníci naši práci a snahu ocení.

Krásný den přeje, tým Aurashop.cz

I po komunikaci a příslibem že zboží bude po 10 dnech od uhrazení doručeno stále nic.. měl to být dárek k narozeninám na který jsme čekali první víkend a nic tak druhý víkend také nic.. snad se dočkáme tento týden.

Vážený pane Talknere,

Vaše recenze je nepravdivá a velmi nespravedlivá. Objednal jste si zboží na objednávku s dostupností do 10 dní s nejzažším termínem odeslání 9.6., přičemž zboží Vám bylo expedováno 6.6., o čemž jste byl výslovně informován. Proto vůbec nechápeme negativní recenzi dne 8.6., když víte, že máte zboží na cestě. Prosíme o smazání recenze či její opravu. Je to opravdu dost nefér a velmi nám to kazí celkové hodnocení, které má být objektivním hodnocením naší práce a snahy udělat pro každého zákazníka maximum.

Děkujeme, tým Aurashop.cz

• Rychlost, vstřícnost, milý personál

Milá Petro,
    moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení. Jsme moc rádi, když se vše podaří :-) ! Veškerá naše snaha a práce pak má ještě větší smysl!
    Budeme i nadále dělat vše pro Vaši spokojenost.

Hezký den přejeme, tým Aurashop.cz

PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ, PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP

Reakce obchodu AuraSHOP

Moc děkujeme za krásné hodnocení i pochvalu pro naše kolegyně :-) !

• Velice rychlé dodání zbozi

Super obchod

Reakce obchodu AuraSHOP

velmi Vám děkujeme za pozitivní hodnocení a ocenění naší práce. Moc si toho vážíme!
    Vždy se snažíme vyřídit objednávky našich zákazníků co nejrychleji :-) ! ! !

• Skvělá komunikace
    • Příznivé ceny zboží
    • Dobrý výběr
    • Možnosti platby a dopravy

Super obchod! Nakupoval jsem zde poprvé a byl jsem velmi mile překvapen. Mnou objednané zboží nebylo skladem. Ačkoli jsem objednávku učinil skoro v noci a ve svátek, obratem mi přišla velmi milá odpověď . Mohl jsem si vybrat jiné zboží se slevou, nebo počkat na mnou vybrané zboží. Jelikož jsem nechvátal, dohodli jsme se na zaslání zboží v delším termínu, než který byl u zboží uveden. Balíček nakonec dorazil v nově stanoveném termínu. Komunikace obchodu byla skvělá, stejně jako osobitý přístup. Dnes skoro vzácnost...
    Objednané zboží odpovídalo popisu. Bylo dobře zabalené. Obchod vřele doporučuji. Mají velký výběr zboží, skvělé ceny a úžasně komunikují.

Milý pane F.M.,

Vaše hodnocení nás neuvěřitelně potěšilo!
    Způsob, jakým jste ocenil naši práci a naši snahu, je prostě fantastický. Moc a moc Vám za Vaše pozitivní hodnocení děkujeme. Jsme moc rádi, když naši zákazníci dokáží vidět "za internetovými stránkami" i poctivou práci skutečných lidí.

Opravdu úžasné ocenění našeho obchodu. DĚKUJEME! ! !

Se srdečným pozdravem, tým Aurashop.cz

Můj nejoblíbenější eshop. Vždy mi vyšli vstříc. Sehnali i to co neměli atd. Zejména paní s kerou řeším objednávky je opravdu velmi milá a šikovná. Někeré akutní věci sehnali velmi rychle a umožnili hned vyzvednout.

Reakce obchodu AuraSHOP

z takto krásné a pozitivní recenze jsme opravdu nadšení :-) ! ! ! Je to obrovská motivace a důkaz toho, že naši práci děláme opravdu nejlépe, jak umíme.
    Moc Vám za takto milé a kladné hodnocení děkujeme a budeme se těšit na Vaše další nákupy.

S přáním krásného dne, tým Aurashop.cz

• Spokojenost s ochotou a přístupem personálu.

Milá Nicol,

moc Vám děkujeme za Vaše milé hodnocení. Vždy se snažíme vyjít našim zákazníkům vstříc :-) !

Hezký den přeje, tým Aurashop.cz

Krasne zbozi a dobre ceny.

Reakce obchodu AuraSHOP

Moc děkujeme za milé hodnocení!

S přáním krásného dne, tým Aurashop.cz

• Nepíšu ráda negativní reklamu ale tady bohužel musím. Přilba a obal měli psanou skladem neměli z toho ani jedno a narovinu připadá mi drzé když mě napsali abych k tomu dala ještě recenzí.

Dobrý den, vážená paní Katko,

Vaše recenze není pravdivá. Rovněž slova o jakési drzosti nejsou rozhodně na místě.

Objednala jste si zboží, dvě položky (přilbu a obal na přilbu), které byly označeny jako "skladem do 5 dní", což znamená u výrobce. Z toho pouze obal na přilbu za necelých 300,- není již k dispozici, za což se omlouváme. Přilba je normálně dostupná. Dále jste si objednala masku proti hmyzu označenou "skladem", kterou máme přímo v našem obchodě, je hned dostupná a můžeme ihned expedovat. Vy jste sama kvůli nedostupnosti pouze obalu na přilbu zrušila celou objednávku.

Rovněž výzvu k recenzi zasílá Heureka, nikoli náš obchod.

Vaše recenze je velmi nespravedlivá a budeme rádi, když ji smažete. Můžete požádat Heureku, aby tak učinili. Náš obchod to velmi poškozuje v naší opravdové snaze zákazníkům vždy vyhovět.

S pozdravem, tým Aurashop.cz

• dobrá domluva,věci kvalitní
    • někdy delší doba dodání

Reakce obchodu AuraSHOP

velmi Vám děkujeme za pozitivní a férové hodnocení, v němž je zřejmé i Vaše pochopení.

Jsme si vědomi, že některé zboží může být občas s delší dodací lhůtou, nicméně je to určitá daň za to, že výběr v našem obchodě je opravdu široký. Máme velmi pestrý sortiment.

Situace u výrobců a generálních dodavatelů není vzhledem ke současné geopolitické situaci nejlepší a i to se někdy promítá do celé logistiky.

Každopádně stále se snažíme držet i nemalé skladové zásoby a případně vždy umíme vyhledat a nabídnout alternativní produkty, abychom přání zákazníků vyhověli.

Ještě jednou děkujeme za spravedlivé, kladné hodnocení. Moc si toho vážíme!

S pozdravem, tým Aurashop.cz