Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci a cílenou reklamu si můžete vypnout v nastavení prohlížeče. Více

Přihlásit se a přidat recenzi
  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 2 týdny

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    • zboží, ačkoli mělo být skladem, ani po 11 dnech nedorazilo
    • komunikace ze stranu obchodu nulová

    Rozhodně nedoporučuji. To, že zboží zatím nedorazilo, bych ještě pochopil, kdyby byla alespoň nějaká snaha ze strany eshopu ohledně komunikace, stačilo napsat, že zboží dorazí přibližně tehdy a tehdy, ale ten dělá mrtvého brouka, což je pro mě neakceptovatelné.

  • 10 %

    • Podvodný e-shop
    • Zcela nefunkční komunikace
    • Nedoručené zboží - zaplacené převodem

    Objednávka vytvořena a zaplacena před dvěma měsíci (15. 12. 2018), zboží dodnes (6.2.2019) nedoručeno.
    Obchod na e-maily nereaguje, chat na stránkách bez odpovědi. Po telefonickém kontaktu, kde jsem byl ujištěn o brzké nápravě chyby způsobené nesmyslnými důvody, telefonní číslo nedostupné.

  • 10 %

    • Podvodný e-shop.

    Podvodný e-shop, zboží zaplacené předem převodem, objednané před Vánoci 2018, dodnes nedorazilo. Obchod nereaguje, ani přímo paní Andrea Neřvalová, kterou jsem si našel na Facebooku a na jejíž IČO 06300693 je obchod veden, stejně tak bez reakce na můj požadavek na odstoupení od smlouvy. Zřejmě hrají na to, že se člověk nebude pro "pár stovek" s nimi zabývat a nechá to být.
    Dle aktuální informace od PČR lze na jakékoliv služebně PČR podat trestní oznámení, byť jde třeba o malou částku, již v této fázi se jedná o podvod a samozřejmě čím více se takových činů u PČR sejde, o to závažnější skutek to bude. Případně lze podat i hromadně, více info na: atompodvod@atlas.cz.
    NOVÁ INFORMACE: Zjištěno, že trestní oznámení u PČR podáno, číslo jednací trestního oznámení: Č.j. KRPA-38432-5/ČJ-20190000PA
    Stačí se připojit, napsat své oznámení na: epodatelna.policie@pcr.cz a uvést, že se připojujete k již podanému a uvést č.j výše spolu s popisem Vaší situace.

  • 100 %

    • Skvělé ceny
    • Komunikace
    • Široký sortiment
    • Dodání za 5 dnu
  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 2 měsíci

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    Po 14 dnech zbozi jeste nezobrazilo. Obchod nekomunikuje.

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 měsícem

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    • Do dneška nepřišla zpráva, že by zboží bylo připraveno k odběru.

    Určitě nedoporučuji

  • 100 %

    za mě velká spokojenost! odešlo mi ze dne na den topné těleso v pračce,potřeboval jsem tedy co nejdříve nové,z pohodlí domova objednáno z tohoto eshopu,již v odpoledních hodinách,a během chvíle mi bylo odpovězeno,že je objednávka vyřízená a odeslána.NÁsledujicí den,česká pošta hned ráno přivezla,okamžitě vyměněo a mohu prát zase z vesela .Velké díky tomuto eshopu za fakticky bleskovou rychlost odeslání.mohu jen doporučit :-)

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 2 měsíci

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    • absolutně neseriózní - pravděpodobně podvodný eshop
    • v den objednávky slíbeno na chatu eshopu osobní vyzvednutí o dva dny později, od té doby vypnutý telefon a p. Brázda nekomunikuje už ani na chatu, ani jinde, na urgence nereagováno
    • předem zaplacené zboží jsem vůbec neobdržela, na výzvu ke vrácení peněz nereagováno

    Pravděpodobně cílený podvod na kupující a doufání, že drobné částky tito nechají být a nebudou se domáhat vrácení, bohužel jsem si předem nepřečetla negativní recenze zde na Heuréce i jinde a zaplatila předem. Dne 16.12.2018 jsem objednala zboží, následně večer na chatu na stránkách eshopu provozovatel slíbil osobní předání 18.12. na Praze 5 s tím, že i někam popoveze (nebylo potřeba) a sděluje, že telefonní číslo bude od pondělí opět zapnuté. V den předání tedy zkouším volat, číslo vypnuté. Zkouším i chat eshopu, objeví se jen zpráva o zaneprázdněnosti operátorů a jiný telefonní kontakt, ale dané číslo neexistuje. Dotazuji eshop mailem, dostane se mi sdělení, že prý onemocněl angínou, a je navrhováno předání v dalších dnech přes "mamku". Souhlasím, navrhuji den i termín, ale žádná odpověď už nepřijde. Telefonní číslo ze stránek eshopu stále vypnuté, proto v dalších dnech zkouším volat na čísla z mailu s objednávkou - jedno také neexistuje, druhé (pevná linka) padá do hlasové schránky, která je plná. Vše beze změny až do 23.12. - marné emailové urgence, nemožnost se kamkoliv dovolat, na chatu nikdo nereaguje. V ten den objednávku ruším a zasílám výzvu k vrácení peněz. I toto je až dodnes (28.12.) bez jakékoliv reakce a peníze samozřejmě také nevráceny.

    Varuji před tímto v lepším případě neseriozním člověkem, v horším případě vědomém podvodníkovi - v žádném případě mu neplaťte nic předem a důkladně si přečtěte i zkušenosti ostatních níže. Nejhorší zkušenost, jakou jsem kdy v eshopech udělala, nechápu, jak to může této osobě doposud procházet.

  • 10 %

    • NIC!
    • Nikdy víc a vyhýbat se obloukem!

    13.12.2018 Jsem si objednal zboží, do půl hodiny telefonát, že dnes to už nestihne poslat, ale že to pošle zítra, říkám si OK, nic se neděje. 19.12.2018 mi přijde email od přepravní společnosti, že čeká na dodání zboží od obchodu. V pátek 21.12.2018 už má pán vypnutý mobil, komunikace nulová, nakonec se mi ho podařilo najít na Facebooku, napsal jsem mu, že mi pořád nic nedorazilo a co se děje a jeho odpověď byla, Vy to zboží ještě chcete? Tohle mi sebralo dech a objednávku jsem zrušil.
    Zásadně nedoporučuji tenhle obchod!

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 2 měsíci

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    Objednáno a zaplaceno 16.12, zboží které je skladem!!!. Od 19.12. avizuje zásilkovna, že čeká na dodání zboží obchodem. 21. až 23.12. se snažím navázat komunikaci s obchodem, bez úspěchu. Chtěl bych objednávku zrušit, ale musí někdo komunikovat.

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 2 měsíci

    Nedoporučuje obchod

    20 %

    • Nižší ceny než konkurence
    • Solidní nabídka náhradních dílů
    • Dlouhá doba dodání 12 dnů
    • Přišla mi jiná barva krytu, než jsem si objednal
    • Špatná komunikace - nereaguje na emaily

    Najít náhradní díl na mobilní telefon není v dnešní době překvapivě příliš snadné. Buď jsou originální díly předražené, nebo nejsou k dispozici. Na tento eshop jsem narazil po usilovném hledání a udělal jsem kardinální chybu - neprověřil jsem si jeho reputaci přečtením recenzí. Dodání zboží trvalo 12 dnů, přestože v době objednání měl být náhradní zadní kryt pro Xperii Z5 Compact ve žluté barvě skladem. Urgoval jsem to emailem, ale nedostla odpověď. Namísto toho druhý den po emailu došlo k odeslání zboží. Emaily tedy eshop čte, ale neobětžuje se na ně reagovat. Omluva by byla fajn. Zboží tedy dorazilo na Uloženku. K mému nemilému překvapení mi byl ale zaslán kryt v jiné barvě, konkrétně ve zlaté. Vzhledem k tomu, že tento kryt nutně potřebuji, abych zakryl "záda" mému nyní nahatému telefonu, tak si jej ponechám a nebudu řešit reklamaci, se kterou bych měl jen starosti navíc. Po této zkušenosti v tomto eshopu již nikdy nenakoupím.

  • 10 %

    • nic
    • podvod

    Zboží jsem zaplatila. Pak už obchod přestal komunikovat. Na telefony se není možné dovolat. Na e-mailovou komunikaci také nereagují. Obávám se , že se jedná o podvodný eshop. Počkám a připojím se k hromadné žalobě, pokud tedy ještě nebyla podána.

  • 20 %

    Pro hromadnou zalobu, kontaktujte me, ignacek.p@email.cz

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, již tento problém řešíme. Peníze budou vráceny. Eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Váš Atomtelshop

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    • naprostá ignorace zpráv/hovorů
    • zboží nedoručili

    Obchod absolutně nedoporučuji!

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Váš Atomtelshop

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    • Telefonicky jsem byl sice kontaktován, že zboží je již připraveno...
    • Ale domluvit se na konkrétním čase předání je nemožné.
    • Telefon nezvedá, na e-maily nereaguje. Už mě to nebaví!

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Váš Atomtelshop

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    • obchod vubec nereagoval na 3 emaily
    • zadna informace ohledne stavu objednavky

    Potvrzeni objednavky emailem 22.3.2018, platba taky odeslana 22.3. Od te doby zadna informace (platba byla/nebyla prijata? objednavka byla zrusena?) Obchod nereagoval na me emaily...

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Omlouváme se za nepříjemnosti.
    Váš Atomtelshop

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    20 %

    • Objednala som na osobni prevzeti a stale neni pipravene k vyzvednuti... Uz to je nekolik tydnu

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Omlouváme se za nepříjemnosti.
    Váš Atomtelshop

  • 10 %

    • Prosím jak řešit nedodání zboží? Co tady čtu, již více lidí přišlo o peníze, nemělo by se to nějak zastavit? Objednávku jsem zaplatila, zboží nedorazilo a pán nereaguje...
    • Nedoporučuji

    Reakce obchodu Atomtelshop.cz

    Dobrý den, eshop je pozastaven. V případě komunikace využívejte mail : info@atomtelshop.cz
    Omlouváme se za nepříjemnosti.
    Váš Atomtelshop

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    10 %

    Objednala jsem si 2 náhradní díly do telefonu koncem prosince - jeden nebyl skladem, takže čekací doba 14 dnů, po měsíci jsem se opakovaně dotazovala, kdy zboží bude, bylo mi řečeno, že bylo předáno na přepravní službu, ale nic nedorazilo a číslo zásilky mi neřekli, pak přestali brát telefony, po několika týdnech jsem si díly objednala z jiného eshopu, dorazily do 3 dnů. Zrušila jsem tedy první objednávku. Po dalších x týdnech přišla zpráva, že zboží je na úložence. Ale já jsem již objednávku zrušila. navíc jsem si původně zaplatila expres rychlé doručení domů, nikoliv úloženku. Napsala jsem email, že zboží si vyzvedávat nebudu. Po dalších týdnech přišel email, že tedy objednávka byla zrušena a ať dám vědět, až přijdou peníze zpět. Ani po několika dalších týdnech (je půlka dubna) peníze nedorazily, telefony eshop nezvedá. Eshop nedoporučuji.

  • nakoupil v obchodě Atomtelshop.cz před 1 rokem

    Nedoporučuje obchod

    • 5.2.2018.
    • nedoporučuji

    zboží jsem si obědnala 5.2.2018,a dodnes jsemnic nedostala