- Ještě jsem se nesetkal s tak rychle vyřízenou objednávkou. Zboží bylo perfektně zabaleno.
- O žádné nevím.
Cena a rychlost dodání- naprosto perfektní!
- rychlost doručení
- Rychlost doručení
- Ceny
- Výběr zboží
- Kvalita dopravy
Výrobek splňuje to to jsem od něj očekávala. Je tam jen doručit kurirem Wedo. Chybí mi i jiní doručovatelé.
- Rychlé dodání. Zásilka perfektně zabalena
- Nevím
Máme rádi výrobky a proto nakupujeme a tentokrát to byl dárek, došlo vše brzy takže spokojenost
- rychlost doručení komunikace ochota
- nevim
nakupovala jsem již několikrát a pokaždé vše v pořádku
- Nedoporucuji
- zbozi neprofesionalne zabaleno- v nekolika balicich foliich, casti vyrobku v krabici od bot
- vyrobek prisel pouzivany nebo jiz vicekrat vraceny- polamany, uspineny, poskrabany, zrezly, odlepene potrhane samolepky
- neprisla zadna faktura
- na pokus o vraceni prisla rovnou zamitava odpoved na reklamaci
- dodani trvalo mesic (pravdepodobne cekali na vraceni od predchozicho napaleneho zakaznika)
Nedoporucuji!
Na strankach durazne doporucuji pouziti reklamacniho formulare. To jsem nastesti neudelala a zavcasu zbozi ve lhute 14 dni vratila. Na mail mi prisla okamzite zamitava odpoved na reklamaci a odkazovali me na reklamaci dopravci, ktery s timto poskozenim ale nemel nic spolecneho. -
- rychlost doručení
- ---
Nakupujeme zde opakovaně. Nejlepší zboží za nejlepší cenu! Díky
Supr
Vše ok
- Rychlá reakce
- Dobrý přehled zboží
- Velký výběr zboží
Rychlé dodání, hezké zboží.
- Trampolína je proste TOP !!!
- ---
- Super komunikace s obchodem. Ochotni. Rychlost dodání až neskutečně rychlá. Mohu jen doporučit.
- Rychlé vyřízení objednávky.
- Je škoda, že platba není možná platební kartou.
Vse problehlo ok.
- přehledné webové stránky, velký výběr zboží, spolehlivost
- niní nic
spokojenost, rychlé dodání, dobrá komunikace s obchodem, spolehlivost
- rychlé a spolehlivé
Miesto nového výrobku mi zaslali starý používaný a pokazený výrobok ktorý bol zabalený v starej poškodenej krabici. Nedodali mi spolu s balíkom ani faktúru. Tú mi poslali nasledne až som sa domahala o vrátenie/výmenu tovaru. Faktúra čo mi bola zaslaná na email nebola zhodná s cenou výrobku aká tam mala byť. Ostala som sklamaná z výrobku ktorý mi došiel, lebo som počítala s tým že to bude nový výrobok lebo nemali ho označrný ako použitý/zanovený. Po tejto skúsenosti viem že nikomu neodporučím e-shop SLACK-LINE / ATHLETIC24.
- Rychlost doruceni
naprostá spokojenost
- Ochotné, spolehlivé, rychlé jednání. Spokojenost.
- Neprišiel mi mail, kde by ma informovali o stave objednávky resp. o dátume dodania.