- jejich IT podpora asi spí
Bohužel při požadavku na výměnu/vrácení zboží na jejich webu se už 3den ukazuje že mají "problém". Chatbot mi zaslal pouze univerzální kód pod kterým mohu snad zásilku poslat zpět. Faktura mi nebyla doručena ani v zásilce ani e-mailu. V e-mailu mají jen obecné shrnutí objednávky.
Vzhledem k tomu, že už jsou 3 dny kdy se stále nic nezlepšilo tak musím reagovat takto. Jinak komunikace byla vždy skvělá. Toto mě bohužel hodně překvapilo.Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost.
Omlouváme se, v tuto chvíli se potýkáme s technickými komplikacemi při vytváření online formuláře. Naše IT oddělení intenzivně pracuje na nápravě.
Nevyhovující zboží můžete i tak vrátit zpět. Zboží společně s kartou na vrácení nám můžete zaslat zpět prostřednictvím Zásilkovny. Obsluze Zásilkovny sdělíte kód 998 29 500, který slouží pro bezplatné odeslání. Na balíček neuvádějte žádnou adresu.
Obsluha Zásilkovny na základě kódu vytiskne štítky s naší adresou, nalepí je na balíček a odešle na naši pobočku. Do balíčku nám můžete přidat i průvodní dopis, do kterého popište svůj požadavek.
Váš požadavek vyřídíme nejdéle do 5 pracovních dnů od obdržení zboží na naší provozovně v Náchodě.
Danou situaci předáme kolegyním ze zákaznického centra, které Vás budou obratem telefonicky kontaktovat.
Váš Astratex -
VAŠE STAHOVACÍ NÁVLEKY JSOU TAK PRO MALÉ KOREJCE OBJEDNAL JSEM SVOU VELIKOST A NENÍ KOŽNÉ JE NAZOUT ,RADĚJ ZAJDU DO PRODEJNY V ČESKU A MÁM JISTÉ KVALITNÍ ZBOŽÍ NE VAŠ PODVRH Z ČINY PRO MINYATURNÍ NOHY
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velmi nás mrzí Vaše negativní hodnocení nákupu.
Pokud zboží nesplňuje Vaše požadavky, máte nárok zboží vrátit nebo bezplatně vyměnit ve 30 denní lhůtě.
Je možné i vyměnit za jiné zboží, které bude splňovat Vaše požadavky.
Poprosíme Vás o bližší informace, o jaký produkt se jedná na [email protected]. Na základě Vašeho upozornění prověříme bližší informace na našem patřičném oddělení.
Věříme, že již bude vše v pořádku.
Váš Astratex -
- Nekvalitní materiál, zboží budu vracet,
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem.
Naši nákupčí produkty vybírají osobně a vždy kladou velký důraz na kvalitu detailního zpracování i celkového vzhledu. Za kvalitu dodaného prádla tedy osobně ručíme.
Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naši e-mailovou adresu [email protected]. Na základě Vašeho upozornění produkty prověříme.
Nevyhovující zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
Váš požadavek bude zpracován do 5 pracovních dnů od obdržení zpětné zásilky na naší adrese.
nelze vyzkoušet
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Nyní našim zákazníkům nabízíme bezplatné vyzkoušení Twisto. Požadované zboží si bez placení objednáte a v pohodlí domova vyzkoušíte. Následně nevyhovující zboží můžete bezplatně vrátit prostřednictvím Zásilkovny.
Více informací naleznete na: https://www.astratex.cz/platim-az-po-vyzkouseni/.
Pro naše zákaznice, které si nejsou jisti se správnou velikostí nabízíme Poradenské centrum v Praze, kde Vás naše proškolené kolegyně přeměří a doporučí Vám vhodnou velikost a typ podprsenky, kterou si lze v poradně zakoupit. Poradna neslouží jako klasický kamenný obchod.
Pro návštěvu je zapotřebí si vytvořit rezervovaný termín, který naleznete na: https://www.astratex.cz/poradna-praha/.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi s Vámi vytvoříme rezervovaný termín do Poradny.
- rychlé dodání
- snaha o kvalitní komunikaci
- informovanost o zásilce
- nevnímají rozdíl mezi zbožím NOVÝM-originál zabaleným a NOVÝM -přebaleným.Já vždy očekávám zboží nové ORIGINÁL ZABALENÉ a ne takové co si již několik lidí doma rozbalilo a poslalo v rámci 14 dní zpět.To, že si někdo pořídí fóliovou baličku neznamená, že to z výrobku udělá NOVÝ ORIGINÁL ZABALENÝ.Výrobek, který již byl expedován a vrátil se rozbalený by měl skončit ve slevě , následně se to odprezentuje a zákazník je informován.
- snaha odkomunikovat důvod proč jsem obdržel již minimálně jednou rozbalené zboží u mě určitě neuspěla .Já nejezdím po silnicích na babetě:)))) a nic ve zlém, ale pardon ......
- zásilka se nedala vložit do ZBoxu ke zpětnému odeslání
Asi jednička na trhu v segmentu spodního prádla .Nakupoval jsem tam dříve asi před 14 lety a byl jsem spokojený. Teď jsem se pokusil obnovit spolupráci a bohužel to cítím tak, že ASTRATEX nepřijímá riziko podnikán v zákoně o 14 denní lhůtě a výrobky vrácené -rozbalené, vrací zpět do oběhu jako NOVÉ . Já jsem zklamán, ale co už čekat v dnešní době.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu a Vaše zkušenost nás mrzí.
Zákazníci mají možnost zboží (neprané a nenošené) vrátit, popřípadě vyměnit do 30 dnů bez udání důvodu. Zboží, které se nám vrátí, vždy prochází důkladnou kontrolou.
Na základě číselného kódu 998 29 500 můžete nevyhovující zboží odeslat pouze přes podací místo s obsluhou, tak jak jste využil. Prostřednictvím Z-boxu lze odesílat zboží pouze mezi fyzickými osobami. Nedojde však k doručení balíčku přímo do našeho skladu.
Váš požadavek na vrácení zboží jsme dne 7. 10. 2024 zpracovali. Peněžní částka Vám bude v následujících dnech vrácena zpět na účet uvedený v online formuláři.
Věříme, že nám i přes vzniklé nepříjemnosti zachováte svou přízeň.
Váš Astratex -
Koupené plavky vydrželi pouze tři dny koupání a z podprsenky vylezla kostice. Na kalhotkách horní lem vůbec nedrží. Buď leze dolů nebo se shrnuje.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše hodnocení.
Na zboží je poskytována záruka 24 měsíců, stejně jako v kamenném obchodě. Odpovídáme za všechny vady výrobku, které má zboží při převzetí kupujícím, nebo které se objeví v průběhu záruční doby.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500. K reklamovanému zboží přiložte dodací list nebo průvodní dopis, který bude obsahovat číslo objednávky, vzniklou závadu a preferovaný způsob vyřízení reklamace.
Vaše reklamace bude zpracována do 30 dnů od obdržení zásilky na naší adrese. O průběhu celé reklamace Vás budeme informovat prostřednictvím e-mailové zprávy.
Váš Astratex -
Objednala jsem protetickou podprsenu podle rady paní na infu.Ta mi poradila velikost 100F.NORMÁLNĚ MÁM VELIKOST 95E.Podprsenka byla aspoň o čísla menší,tak jsem ji musela vrátit.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
mrzí nás, že Vám doporučená velikost nevyhovovala.
Našim cílem je vždy nabídnout co nejlepší poradenství pro online nákup. Pokud máte zájem, rádi Vám pomůžeme najít správnou velikost, případně nabídneme jiný produkt, který by Vám lépe seděl.
Váš Astratex -
Objednávku jsem nevyzvedla.v stavu je vedena jako doručena
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí nastalá situace.
Vzhledem k tomu, že nedošlo k vyzvednutí balíčku na výdejním místě Zásilkovny, byla nám zásilka přepravcem vrácena jako nevyzvednutá.
Peněžní částka, kterou jste uhradila za objednávku, Vám bude vrácena v následujících pracovních dnech zpět na kartu.
Pokud Váš zájem o zboží nadále trvá, prosíme Vás o vytvoření nové objednávky.
Věříme, že již bude vše v pořádku.
Váš Astratex -
Ani jedna z 4 podprsenek mi nepasovala.
velice nás mrzí, že Vám objednaná velikost nevyhovuje.
U konkrétního zboží vedle volby velikostí naleznete tabulku přímo od výrobce, kde si můžete vybrat vhodnou velikost dle Vašich rozměrů.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
Věříme, že s doporučenou velikostí budete spokojená.
Váš Astratex -
- Nic jsem si neobjednala a furt mi chodi mail nebo sms!!!
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás nastalá situace mrzí.
Danou nepříjemnost prověříme na našem patřičném oddělení.
Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naši e-mailová adresu [email protected].
Věříme, že bude vše v pořádku.
- Rychlé doručení
- Podprsenky nesedí
- Podprsenky jsou divně šité
- Vzhled podprsenek
Po dlouhé době jsem zkoušela znovu objednat, bohužel opět zklamání. Podprsenky pro větší prsa jsou příšerné, nehezké, vypadají jako pro babky. Velikosti oproti konkurenci nesedí, což byl u Astratex u mne problém vždy. Již neobjednám. Co mě ještě hodně zarazilo, bylo zabalení. Vyztužené podprsenky je v plastovém pytlíku, košíčky zdeformované, to se u konkurence nestává. Košíčky se nemají vkládat do sebe, podprsenky se potom ničí, takže kvalita balení u Astratex je opravdu katastrofa.
Zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
Pro výměnu a vrácení zboží Vám doporučíme využít náš Online formulář, který naleznete na: https://exchange.astratex.cz/. Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
Uvedený podnět ohledně balení zboží předáme na naše patřičné oddělení k prověření.
Váš Astratex -
- Velmi špatná kvalita zboží. Umělotina, nezacistene švy. Další objednávku budu hodně zvažovat.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem.
- Fast delivery
Bra and slim wear were smal , although I checked the site for the measurements.
The way of returning back the products was a headache for me.
I couldn't manage to send them back and the sad is that I cannot wear them. Service desk had to follow specific rules with no exceptions although I explained my situation.
I was expecting more from a company like Astratex.Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
Hello,
we are very sorry to hear about your experience.
We offer our customers free package returns via Zásilkovna using the code 998 29 500. The package can only be sent from a physical Zásilkovna branch with in-person service. Unfortunately, the return shipment cannot be sent via a Z-box.
Based on your review, we contacted you by phone and provided you with more detailed information about the return process. We also sent you the exact instructions via email.
We hope that this inconvenience will not happen again.
Astratex -
- Bohužel v posledních měsících jsem si objednala zboží a vůbec nepasovalo. Přestože tu samé zboží již mám z dřívější doby.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velmi nás mrzí, že Vám zakoupené zboží nevyhovuje.
Nevyhovující zboží (neprané a nenošené) máte možnost vrátit, popřípadě vyměnit do 30 dnů bez udání důvodu.
Doporučujeme Vám vyplnit online formulář, který naleznete zde: https://exchange.astratex.cz/.
Následně zboží zabalte a do zásilky přiložte dodací list nebo jakýkoliv jiný doklad s číslem objednávky. Na zásilku není zapotřebí uvádět žádnou adresu.
Našim zákazníkům nabízíme bezplatné vrácení zásilky s využitím Zásilkovny.
Pro odeslání zásilky Vám bude sloužit kód 99829500. Daný kód sdělíte obsluze Zásilkovny, která Vám následně vytiskne štítek a balíček za Vás odešle.
Váš požadavek vyřídíme nejdéle do 5 pracovních dnů od přijetí zásilky na naší provozovně v Náchodě. Jakmile bude Váš požadavek v procesu řízení, budeme Vás informovat prostřednictvím e-mailové zprávy.
Můžete nás také kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi s Vámi online formulář vytvoříme telefonicky.
- Nízké ceny
- Rychle dodání
- Snadné vrácení zboží
- Nekvalitní zboží
- Zboží neodpovídá fotografiím
Druhý pokus o objednání spodního prádla a podruhé bohužel stejná zkušenost. Zboží přišlo velmi rychle, ale vše bylo z velmi nekvalitního materiálu (přestože nešlo jen o nejlevnější produkty v akci). Navíc ani na jedné fotografii u produktů nebylo poznat, že prádlo je průhledné. Bohužel podruhé vracím celou objednávku a třetí pokus už raději nebude.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Neustále kontrolujeme kvalitu dodaného zboží. Pokud jste přesto obdržela prádlo, které nemělo dostatečnou kvalitu, rádi bychom ji prošetřili na patřičném oddělení.
Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naší e-mailovou adresu [email protected].
Váš Astratex -
2 x jsem si objednala podprsenku a 2 x prišla úplně jiná než měla.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás nastalá situace mrzí.
Na základě Vašeho upozornění došlo k řádnému prověření zboží na našem skladovém oddělení.
Objednanou podprsenku Spacer 3D máme zabalenou v původním obalu přímo od výrobce od výrobce. Z tohoto důvodu může být název podprsenky na štítku lehce odlišný jak uvádíme na našich stránkách.
Zboží, které jste objednala Vám bylo skutečně doručeno.
Našim zákazníkům nabízíme bezplatné vrácení zásilky s využitím Zásilkovny.
Věříme, že bude již vše v pořádku.
Váš Astratex -
- Rozměry neodpovídají skutečnosti. Obchod byl zbytečný.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí, že se zakoupenou velikostí nejste spokojená.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
O zpracování Vašeho požadavku budete informována prostřednictvím e-mailové zprávy.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi Vám s výběrem vhodné velikosti podprsenky poradíme.
Váš Astratex -
- Velikosti vůbec neodpovídají.
Zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
Věříme, že s doporučenou velikostí budete spokojená.
Pokazil se. Strihy i material
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí Vaše negativní zkušenost.
Váš Astratex -
- Široký sortiment, dobrý popis výrobků, jednoduché a snadné vrácení /výměna zboží
- Často cena neodpovídá kvalitě
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
děkujeme za Vaše hodnocení.
Velice nás těší Vaše spokojenost s velkým výběrem zboží a se snadnou výměnou zboží.
Naši nákupčí produkty vybírají osobně a vždy kladou velký důraz na kvalitu detailního zpracování i celkového vzhledu. Za kvalitu prádla tedy osobně ručíme.
Ceny se snažíme držet pro naše zákazníky co nejpříznivější. Často k produktům přidáváme zajímavé bonusy či slevy, popřípadě máme i dopravu zdarma.
Věříme, že naše ceny spolu s výhodami, které náš e-shop nabízí, jsou víc než férové.
Váš Astratex