Bohužel, vždy nevyhovující velikost s nutnosti zboží vrátit.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí, že se zakoupenou velikostí neste spokojená.
Nevyhovující zboží máte možnost vrátit, popřípadě vyměnit do 30 dnů bez udání důvodu.
Doporučujeme Vám vyplnit Online formulář, který naleznete zde: https://exchange.astratex.cz/.
Pro odeslání zásilky Vám bude sloužit kód 998 29 500. Daný kód sdělíte obsluze Zásilkovny, která Vám následně vytiskne štítek a balíček odešle zcela zdarma.
Pro naše zákaznice, které si nejsou jisti se správnou velikostí nabízíme Poradenské centrum v Praze, kde Vás naše proškolené kolegyně přeměří a doporučí Vám vhodnou velikost a typ podprsenky, kterou si lze v poradně zakoupit.
Poradna neslouží jako klasický kamenný obchod.
Pro návštěvu je zapotřebí si vytvořit rezervovaný termín, který naleznete na: https://www.astratex.cz/poradna-praha/.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi Vám s rezervací termínu poradíme po telefonu.
Váš Astratex -
- Čínský výrobek s vysokým obsahem plastu
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.
Naši nákupčí produkty vybírají osobně a vždy kladou velký důraz na kvalitu detailního zpracování i celkového vzhledu. Za kvalitu dodaného prádla tedy osobně ručíme. Naším cílem je poskytovat Vám pouze výrobky nejvyšší kvality, které splňují naše přísné standardy.
Pokud s objednaným zbožím nejste spokojený, máte nárok na bezplatnou výměnu nebo vrácení produktu do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
Pro výměnu a vrácení zboží Vám doporučíme využít náš Online formulář, který naleznete na: https://exchange.astratex.cz/.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
Váš požadavek bude zpracován do 5 pracovních dnů od obdržení zpětné zásilky na naší adrese.
Věříme, že v budoucnu Vám nabídneme zboží, které splní Vaše požadavky.
Váš Astratex -
Obdržela jsem podprsenky ve špatné kvalitě, nejsou propracované v ušití škrábou u zapínání.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem.
Neustále kontrolujeme kvalitu dodaného zboží. Pokud jste obdrželi prádlo, které nemělo dostatečnou kvalitu, rádi bychom ji prošetřili. Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naši e-mailovou adresu [email protected].
Zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
- široký výběr
- přehlednost
- rychlé odeslání
- storno ze strany obchodu
V předchozích objednávkách jsem nikdy neměla problém, ale poslední objednávka se nepovedla. Krom toho, že doručení mělo být 08/11, 12/11 jsem zboží stále nedostala. Psala jsem na zákaznický servis 13/11, kde mi bylo sděleno, že prověří s balíkovnou... aby mi pak o pár hodin později přišla zpráva, že balík se vrací zpět odesilateli.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí vzniklé komplikace, které nastaly při doručování Vaší objednávky.
Vámi objednané zboží bylo dne 7. 11. 2024 expedováno a předáno do přepravy Balíkovny.
Na základě Vaší e-mailové zprávy jsme danou situaci řádně prověřovali s přepravní společností. Ze strany přepravce Balíkovny nastaly komplikace a balíček byl vrácen zpět na naši adresu. Z tohoto důvodu došlo k automatickému stornování faktury u společnosti Twisto.
Do e-mailu jsme Vám dne 14. 11. 2024 zaslali slevový kód s žádostí o vytvoření nové objednávky na našich stránkách.
Věříme, že se podobné nepříjemnosti již nebudou opakovat.
Váš Astratex -
Rychlost. Ale to zboží velikostně neodpovídá, poslední dodávka zboží byla dost hrozná. Materiál vůbec neodpovídá ceně. Budu vracet.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem.
Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naši e-mailovou adresu [email protected]. Na základě Vašeho upozornění produkty prověříme.
Nevyhovující zboží můžete vyměnit nebo vrátit do 30 dnů od převzetí zásilky na adrese.
Váš Astratex -
Poslala jsem objednávku s tím, že podle údajů uvedených na webu, dorazí následující den. Přišlo potvrzení objednávky.Když se víc jak týden nic nedělo, poslala jsem dotaz, v jaké fázi objednávka je. Dostala jsem odpověď, že jeden výrobek již není. Za nějakou dobu jsem dostala další zprávu, že další produkt nemají. Kdyby objednávku vyřídili, jak slibovali na webu, k tomuto nemuselo dojít
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice se Vám omlouváme za vzniklé nepříjemnosti.
V uplynulých dnech jsem se potýkali s technickými komplikacemi, při kterých došlo ke zpoždění zásilek. Z důvodu vyprodání části Vámi objednaného zboží došlo ke stornování Vaší objednávky. Na e-mail jsme Vám zaslali kompenzaci ve formě slevového kódu, na které jsme se domluvili. Slevový kód můžete využit na nákup nově požadovaného zboží.
Věříme, že se vzniklé nepříjemnosti nebudou opakovat.
Váš Astratex -
Objednávku jsem poslala 29.10.2024, zboží bylo skladem, teprve 4.11 2024, mi přišla zprava ze zasilkovny, že převzali zboží do přepravy.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
omlouváme se za vzniklé prodlení, ke kterému došlo při zpracování Vašeho požadavku.
Vaše objednávka byla dne 4. 11. 2024 expedována na zvolenou adresu Zásilkovny. Balíček je dne 5. 11. 2024 připraven k vyzvednutí na zvoleném výdejním místě.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi s Vámi prověříme bližší informace.
Věříme, že se tato nepříjemnost nebude již opakovat.
Váš Astratex -
- Zboží z Astratexu mi nesedí a velikosti absolutně neodpovídají požadované velikosti.
Celkem přehledný obchod se spodním prádlem a dobrá komunikace.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí, že se zakoupeným zbožím nejste spokojená.
Zboží můžete bezplatně odeslat prostřednictvím Zásilkovny pod kódem 998 29 500.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi Vám s vhodným výběrem velikosti poradíme.
Váš Astratex -
- Balíček přišel velmi poškozen.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí, že při přepravě došlo k poškození balíčku.
Zboží se vždy snažíme zabalit, tak aby při přepravě nedošlo k poškození.
V případě, že zásilka jeví známky poškození, máte nárok balíček u přepravní společnosti nepřebírat. ¨
Poprosíme Vás o zaslání bližších informací na naši e-mailovou adresu [email protected]. Následně danou situaci prověříme na patřičném oddělení.
Váš Astratex -
- Široký výběr střihů a druhů spodního prádla se slibem rychlého dodaní
- Dodání trvalo 6 dní vinou obchodu. Poslali email, že se omlouvají, že se zpozdila expedice zboží. Jako kompenzaci poslali slevu na konkrétní podprsenku, která pro mne není vhodná. Žádné další info o termínu dodání už neproběhlo.
Zklamání z komunikace s obchodem a pozdním termínem dodání.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí vzniklé prodlení, které nastalo při vyřizování Vaší objednávky.
Z technických důvodů došlo z naší strany ke zpoždění při vyřizování Vašeho požadavku. Jako kompenzaci jsme zákazníkům odeslali slevový kód, který se vztahuje na veškeré zboží z naší nabídky.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi s Vámi podmínky slevového kódu prověříme.
Věříme, že se vzniklá nepříjemnost nebude již opakovat.
Váš Astratex -
jedno pyžamo velikost odpovídá, ale ve skutečnosti je vrchní díl velmi průhledný (na obrázku není průhledný). Druhé pyžamo velikost neodpovídá (příliš velké) a je křivě ušité. Bohužel jsem zklamaná.
velice nás mrzí Vaše nespokojenost s nákupem.
Nevyhovující zboží společně s kartou na vrácení nám můžete zaslat zpět prostřednictvím Zásilkovny, kde obsluze Zásilkovny sdělíte kód 998 29 500, který slouží k bezplatnému vrácení a výměně. Na balíček neuvádějte žádnou adresu, obsluha Zásilkovny na základě kódu vytiskne štítky s naší adresou, nalepí je na balíček a odešle na naši pobočku.
Obsluha Zásilkovny Vám zároveň předá i potvrzení o převzetí balíčku, které si pečlivě uschovejte.
Do balíčku nám můžete přidat i průvodní dopis, do kterého popíšete vzniklou situaci.
Váš Astratex -
Kupon za 250 ? nákup nad 999,co je to za poděkování?Nutíte do dalšího ná -kupu,vý hodné pro vás ´
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás od našich zákazníků velmi důležitá.
Danou situaci předáme specialistkám ze zákaznického centra, které Vás budou kontaktovat.
Mělo byt vše skladem a doručení do druhého dne. Přišlo za 7 dnů. Hnus
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí vzniklé prodlení, ke kterému došlo při zpracování Vaší objednávky.
Z naší strany jsme při vyřizování objednávek evidovali technické komplikace, které již byly napraveny.
Váš Astratex -
Zboží mělo asi náhodně vygenerované číslo a naprosto jiná velikost.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí, že Vám byla doručena chybná velikost.
Do balíčku nám můžete přidat i průvodní dopis, do kterého popíšete svůj požadavek. Na základě uvedených informací dojde k prověření na našem patřičném oddělení.
Váš požadavek vyřídíme nejdéle do 10 pracovních dnů od obdržení zboží na naší provozovně v Náchodě.
Váš Astratex -
Slibeny termin dodaní nebyl dodržen a stejně tak nove navrženy datum expedice. Obchod uz týden omlouva zpoždění technickými problémy.
Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás mrzí vzniklé prodlení, ke kterému došlo při vyřizování Vaší objednávky.
Veškeré objednávky od našich zákazníků jsme dne 29. 10. 2024 expedovali na adresu. Informace ohledně doručení balíčku na adresu Vám byla zaslaná prostřednictvím e-mailové zprávy.
- velký sortiment
tak nějak netuším, co si o tom myslet... Objednával jsem 22.10.2024 s tím, že stránky uvádí u zboží doručení do 24.10.
23.10. přišel jenom automatický infomail, že z důvodů technických důvodů "nemohou vyřídit můj požadavek" . Požádal jsem tedy o storno objednávky a vrácení peněz. Následoval naprosto totožný mail o nemožnosti vyřízení požadavku. Dnes je 29.10. a já nemám nejmenší představu, jak objednávka bude řešena. Pošlou / nepošlou, vrátí peníze / nevrátí...
Zvláštní.Reakce obchodu ASTRATEX a.s.
velice nás nastalá situace mrzí.
Na základě e-mailové zprávy, kterou jsme od Vás obdrželi, byla Vaše objednávka stornována.
Váš Astratex -
- Obchod napsal ze ma technicke problemy a zatim se uz tyden neozval.
velice nás mrzí Vaše hodnocení.
Objednávky pro naše zákazníky jsme dne 29. 10. 2024 vyexpedovali. Informace ohledně doručení balíčku na adresu Vám byla zaslaná prostřednictvím e-mailové zprávy.
Váš Astratex -
Před týdnem objednané a zaplacene plavky, dorazil email, že mají s objednanavkou technický problém a budou mě co nejdříve informovat o dalším postupu, od té doby mlčí
velice nás mrzí Vaše hodnocení.
Dne 30. 10. 2024 byla zásilka doručena na výdejní místo Zásilkovny a je připravena k vyzvednutí.
Veškeré informace ohledně doručení jsme Vám znovu zaslali prostřednictvím e-mailové zprávy.
Věříme, že se vzniklé prodlení při doručování zásilky nebude opakovat.
Váš Astratex -
Stále čekám na odezvu ohledně vrácení zboží.
velice nás mrzí Vaše hodnocení.
Prostřednictvím e-mailové zprávy jsme Vám již zaslali postup, jak zboží vyměnit nebo vrátit. Doporučujeme Vám provést kontrolu všech složek v e-mailu, jako je nevyžádaná pošta nebo spam.
Váš požadavek vyřídíme nejdéle do 5 pracovních dnů od obdržení zboží na naší provozovně v Náchodě.
Můžete kontaktovat na zákaznické lince 491 204 304, která je v provozu každý všední den od 8:00 do 18:00 hodin. Rádi Vám s postupem poradíme.
Věříme, že se vzniklá nepříjemnost nebude již opakovat.
Zbozi porad nedorazilo
velice nás mrzí Vaše hodnocení.
Z technických důvodů byla Vaše objednávka dne 29. 10. 2024 expedována na zvolenou adresu. O odeslání zásilky jste byla informována prostřednictvím e-mailové zprávy.
Váš Astratex