zakoupeno v ASTOR ALARM před 10 měsíci
- spokojenost - doporučuji
zakoupeno v ASTOR ALARM před 1 rokem
- Obchod podle slov svého majitele ukončil činnost.
- Nedodali smluvené zboží
Obchod podle slov svého majitele ukončil činnost. Ale vypadá to že zatím fungují dal.
zakoupeno v ASTOR ALARM před 2 lety
Obchod nekomunikuje
zakoupeno v ASTOR ALARM před 2 lety
Obchod nekomunikuje
zakoupeno v ASTOR ALARM před 3 lety
- Obchod se tváří, že funguje, ale je zavřený.
zakoupeno v ASTOR ALARM před 3 lety
Obchod nefunguje, bylo mi řečeno, ze si mám produkt sehnat jinde. Vtipné je, ze se nikdo sám neozval ani nenapsali e-mail, ze produkt není atd.
zakoupeno v ASTOR ALARM před 5 lety
- Neodepisují na e-mail
zakoupeno v ASTOR ALARM před 7 lety
Příjemné jednání, trezor nám přivezli osobně- velké díky!
zakoupeno v ASTOR ALARM před 8 lety
- přehledná nabídka
- o
spokojen
zakoupeno v ASTOR ALARM před 9 lety
Objednal jsem zboží, u kterého bylo uvedeno, že je skladem. Po urgenci mi bylo sděleno, že by měla být k dispozici dle vyjádření dovozce 3.4.. Zatím nemám žádné zprávy...
Reakce obchodu ASTOR ALARM
Panu Michalovi bylo skutečně sděleno , že zboží dojde 3.4.2015 . Zboží - pokladnička (pokladna č.6 ) skutečně v pátek dorazila a byla panu Michalovi zaslána .Prosím všimněte si , že pátek 3.4.2015 byl poslední pracovní den . Další pracovní den je až 7.4.2014 .V tomto smyslu mu byl zaslán i email na který už pan Michal nereaguje . Bohužel máme i takové nedočkavé zákazníky , kteří nedokážou reálně zhodnotit siruaci .
zakoupeno v ASTOR ALARM před 9 lety
- cenu
- V jednání se zákazníkem.
Dejte si bacha při nákupu, při mém nákupu použité zboží vydávali za nové, podezření se mi potvrdilo při podrobném seznámení s výrobkem, bohužel až doma. Přístup k reklamaci svérázný, nepříjemný, budete odmítnuti = neměl jsem tam nakupovat! Poučení: při nákupu výrobek prohlédnout důkladně, sebemenší podezření, nebo jen intuice = okamžitě odejít!
Reakce obchodu ASTOR ALARM
Názor z druhé strany : Vážený pane ,
dovoluji si tímto poznamenat několik poznámek k Vašemu "reklamačnímu vystoupení" dnes u nás na prodejně v Hradci Králové :
Vaše představy o průběhu reklamace u zboží této povahy je velmi podivuhodné a zcela zcestné , zejména pak způsob jakým jste nám tuto reklamaci předložil .
Naše firma působí na úseku prodeje a servisu zabezpečovacích systémů od roku 1990 . Bohužel se jednou za pár let setkáme i s lidmi , kteří nedokáží pochopit a přijmout názor druhé strany. , byť je pro ně zcela odlišný než očekávali .
Přišel jste do naší prodejny s tím , že reklamujete Dveřní kukátko BLACK FORTRESS B-1 , které jste si den předtím u nás na prodejně zakoupil .
Já jsem Vám v první větě odpověděl , že Vám mohu nabídnout totožné nové zboží Tu nabídku jsem Vám učinil pro Vaši spokojenost - proto , aby jste mohl tento výrobek bezproblémově používat .Vy jste nás dost nevybíravým způsobem napadl s tím , že nic měnit nechcete , že trváte na vrácení peněz . Ptal jsem se Vás tedy co reklamovanému zboží je , v čem je problém . Začal jste s tím , že prodáváme bazarové zboží , nefunkční - stržený závit , nefunkční tlačítko zpět na displeji atd . Nezlobte se na nás , ale tímto způsobem reklamace probíhat nemůžou . Jeden den si převezmete zboží - před zaplacením si zboží na prodejně rozbalíte , prohlédnete , vyzkoušíte funkčnost , zkontrolujete obsah balení a bez jakýchkoliv připomínek k výrobku zboží převezmete , druhý následující den pak zboží reklamujete .
Nakonec jste si odvezl druhé Dveřní kukátko BLACK FORTRESS B-1 - opět jste si ho přezkoušel , včetně funkčnosti , obsahu baleni atd .
Doufám , resp. chce se mě věřit , že budete s tímto výrobkem již plně spokojen .
S úctou Škrýba Petr AA