Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi

• Vzorkovna
    • Domluva
    • Montáž

Již mám několik let od této firmy masážní vanu. Přišlo na řadu vyměnit i sprchový kout a tak jsme si pořídili parní sprchový box. Vše opět v pořádku, není co vytknout. Doporučuji.

ihned zajistili nápravu, když dopravce neposlal sms s kodem a ještě pán zavolal zda už je to v pořádku.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za pochvalu, snažíme se jednat rychle, i když kroky dopravce bohužel neovlivníme, můžeme alespoň popohnat.
    S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.

• Absolutní katastrofa! Špatné výrobní komponenty a naprosto diletantská montáž. Této firmě se vyhněte velkým obloukem. Jestli chcete fotografickou a písemnou dokumentaci, pošlu Vám ji. Radko Sedláček, 739 936 790

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Velice mne mrzí Vaše nespokojenost. Na Vaši reklamaci ohledně postupu při montáži a dalších výtek, jsme reagovali rychle a snažili se domluvit termín, kdy mohou být tyto nedostatky napraveny. Montážní firmě ale nebylo umožněno z vaší strany opravu provést.
    Vždy se může něco pokazit, i když minimalizujeme tyto situace a nestává se tak. A pokud se již něco nepovede, vždy se k problému stavíme čelem a vše napravíme ke spokojenosti zákazníka, na což ukazuje i počet spokojených klientů.

ARTTEC s.r.o.

• rychle vyřízení objednavky zboží doručeno v pořádku

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za hodnocení, těší nás Vaše spokojenost.

• Rychlý nákup i dodání

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za hodnocení. Snažíme se aby byl e-shop i přes velké množství variant přehledný a uživatelské rozhraní jednoduché. Sortiment, který máme skladem a nemusíme jej vyrábět ihned expedujeme.

• Levné sprchové dveře

Za tu cenu dobré dveře. Doručeno rychle a v pořádku.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za Vaše hodnocení.
    S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.

Solidní obchod, zboží dobře zabaleno, rychlé dodáni. Spokojenost.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za pěkné hodnocení a jsme rádi, že jste spokojen.

• Domluva
    • Doprava
    • Instalace

Doporučuji. Komunikace na úrovni, vana byla přivezeme a nainstalována za dopoledne.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a už si užíváte masážní vanu. Děkujeme za hodnocení, velice si toho vážíme.

• Rychlé dodání zásilky
    • Výnos do patra
    • Kvalitní zboží za dobrou cenu

U firmy ARRTEC jsem zakoupila sprchové dveře na doporučení známých a i já mohu nákup doporučit.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za vaši recenzi a 100% hodnocení! Jsme rádi, že jste byla spokojena s našimi službami. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a proto se vždy snažíme poskytnout co nejrychlejší doručení.

• Ochota
    • Dobrá cena

Vše ok.

Děkujeme za hodnocení.

• Cena
    • Příslušenství k vaně
    • Důkladně zabaleno, aby se vana nepoškodila.
    • Zapojení

S vanou i nákupem jsem spokojený. Vizuálně i na omak je poznat, že je masážní vana české výroby. Vana je pevná, vše pěkně lícuje. Vana byla přivezena na paletě, perfektně zabalena, aby se při dopravě nemohlo nic poškodit. Firma i namontovala a seznámila nás s ovládáním. Velkou výhodou je osobní prohlídka vzorkovny, kde si uděláte jasný obrázek co chcete.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Ano, snažíme se co nejvíce eliminovat možnost poškození při přepravě, proto velice dbáme na důkladné zabalení celé vany, aby k Vám dorazila v naprostém pořádku a mohla dělat radost. Jsme rádi, že si toho všímáte a oceníte to. Děkujeme.

• Výběr skel
    • Provádí i instalaci
    • 6ti letá záruka

Kvalitní parní box. Pro využití prodloužené montáže jsme využili přímo firmu ARTTEC, která ji nabízí. Dodání i montáž na jedničku. Parní saunu jsem využila pouze párkrát, ale je to úžasná možnost jak prohřát celé tělo. Jsem spokojená.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme, rádi čteme takovéto recenze a hřeje nás u srdce, že naše snaha je oceněna.

• Jednoduché a rychlé objednání
    • Super cena sprchových dveří
    • Kvalitní provedení
    • Včetně šroubků potřebných k montáži

S nákupem jsem velmi spokojena. Dveře vybrány dle rozměru naší niky, po objednání bylo zboží následující den odesláno. Doručeno v pořádku, rychle a bez potíží. Manžel namontoval dle přiloženého návodu. Postup dobře vysvětlený, přiložené veškeré potřebné šrouby. Dveře jsou krásné.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme. Rychlé vyřízení je jedna z našich obrovských výhod, díky tomu, že je naše zboží u nás na skladě. Expeduje se tak prakticky ihned (v pracovní dny) po obdržení objednávky.

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Dveře i pro atypický stavební rozměr

Sprchové dveře byly dodány rychle a v pořádku.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za hodnocení. Spokojený zákazník je pro nás prioritou. Budeme rádi, když se na nás znovu obrátíte.

• rychlost dodání

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme. Výrobky, které máme skladem a jsou objednané do 11 hodin expedujeme ještě tentýž den, proto můžeme zaručit rychlé dodání. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojena.

• Ochotný personál
    • Dobré ceny
    • Rychlé zpracování a vyřízení objednávky

Vynikající a rychlé jednání při objednání sprchového koutu. Dotazy ohledně technických parametrů mi byly ihned zodpovězeny. Sprchový kout mi byl doručován za dva dny od objednání, vše v pořádku. Velice cením ochotné a vstřícné jednání se zákazníkem. Nákup zde mohu vřele doporučit.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Velice děkujeme za pěknou recenzi. Těší nás, že je naše snaha oceněna a budeme i nadále naše služby pro zákazníky zdokonalovat.

• Rychlé dodání
    • Výběr variant

S nákupem jsem spokojený. Zboží přišlo v pořádku a doručení bylo rychlé. O doručení zásilky jsem se dozvěděl až v den doručování, ale s řidičem byla dobrá domluva.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že vše proběhlo ke spokojenosti. S ohlášením zásilky, standardně se dostává informace o doručování den před doručením ráno. Tato zásilka byla označena jako spěšná a odeslána odpoledne, den před doručením, proto systém odeslal informaci až ráno v den doručování. Na tomto zapracujeme.

• Výběr sprchových koutů

Za dobrou cenu mám pěkný sprchový kout.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Děkujeme za recenzi. Snažíme se nabízet sprchové kouty z kvalitních materiálů za rozumnou cenu. O kvalitě svědčí i prodloužená záruka, kterou poskytujeme. Velice nás těší Vaše spokojenost a budeme i nadále rozšiřovat služby pro zákazníky.

• Výborná komunikace
    • Dobré ceny

Máme od této firmy již několik let parní box a po zkušenosti s parním boxem, jsme se rozhodli pořídit hydromasážní vanu. Vanu jsme vybírali ve vzorkovně v Tetčicích. Byli jsme spokojeni s profesionálním přístupem i s širokou nabídkou.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Moc děkujeme za Vaši recenzi. Těší nás, že jste s našim výrobkem spokojen a volíte od nás i masážní vanu. Věřím, že Vám naše výrobky budou dlouho dobře sloužit.
    S pozdravem celý tým ARTTEC s.r.o.

Dlouhá dodávka zboží.Objednáno 15.1.2025,došlo23.1 2025.Nejsem spokojen s tím co se stalo.Nejdříve opomenutí ze strany Arttec,nedodání do další dopravní autodopravy .Poté dovezení balíčku do místa určení z důvodu nevyndání balíčku z auta,došlo k tomu až druhý den.
    Herman Petr.

Reakce obchodu ARTTEC s.r.o.

Mrzí mne, že nejste spokojený s rychlostí dodání zboží. Objednávku jsem prověřoval a dodání termostatické jednocestné baterie je do 7 dní. Je pravda, že pokud jste objednal 15.1., měla Vám být zásilka doručena nejpozději 22.1.2025. Za toto se omlouváme, ale stává se to opravdu zřídka a je to shodou více faktorů, jak již výše píšete, například nevyložením zásilky z vozu dopravce a proto doručení až následující den.

Děkuji za Vaši recenzi. Budeme se i nadále snažit vznik těchto situací minimalizovat, ač nejde vždy vše z naší strany ovlivnit. Vzhledem k množství objednávek, se občas drobná chybička stane. Děkujeme za pochopení.

ARTTEC s.r.o.