Nevýhody - nejsou
Hezký den, milý Hugo,
děkujeme za Vaši objednávku a milé hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly. :)
Veronika Zadáková
- rychlost
- široký sortiment
- dobré ceny
Hezký den, milý Ivane,
děkujeme Vám za nákup i nádherné hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme velmi rádi, když svůj nákup brzy zopakujete :-).
Aromaniac -
- rychlé vyřízení objednávky, výborná káva
Hezký den,
děkujeme za skvělou recenzi! Jsme rádi, že jste byli spokojeni s rychlostí dodání i kvalitou naší kávy. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a motivací do budoucna.
Těšíme se na Vaši další objednávku!
Aromaniac -
Zboží bylo doručené poškozené. Na reklamaci reagujou rýchle.
Hezký den,
děkujeme Vám za vložené hodnocení a Váš nákup. Je nám upřímně velmi líto, že Vám konvička dorazila v poškozeném stavu. Chápeme, jak je nepříjemné těšit se na přípravu kávy a pak narazit na takovou komplikaci. Velmi si vážíme Vašich laskavých slov – rychlost a pečlivost při řešení těchto situací jsou pro nás opravdu prioritou. Uděláme vše pro to, aby jste byla příště spokojena.
Pokud byste kdykoliv potřebovala s čímkoliv poradit či pomoci, neváhejte se na nás obrátit – jsme tu pro Vás a rádi pomůžeme, aby každá Vaše kávová chvilka byla perfektní. :)
S pozdravem a přáním pěkného dne
Aromaniac -
- Dlouhodobá spolupráce na vynikající úrovni
Krásný den,
děkujeme Vám za tak nádherné hodnocení! :) Velmi si vážíme Vaší pochvaly a důvěry. Jsme rádi, že naše spolupráce probíhá k Vaší spokojenosti a pevně věříme, že v tomto duchu budeme pokračovat i nadále.
Těšíme se na Vaše další objednávky. :)
- Dostupnot
- Ochota
- Kvalita
- Ceny
- Výběr
Hezký den,
děkujeme za Vaši recenzi a zpětnou vazbu. :) Jsme rádi, že jste ocenili výběr a kvalitu našeho sortimentu. Neustále pracujeme na zlepšení našich služeb a jsme tu pro Vás, pokud máte jakékoliv dotazy či připomínky.
Těšíme se na Váš další nákup a přejeme hezký den! :)
S přátelským pozdravem,
Aromaniac -
- kousek od bydliště, přátelské prostředí
Hezký den, milá Lucie,
děkujeme za Vaši objednávku i překrásné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme se snažit, aby se Vaše pozitivní zkušenosti s nákupem u nás neustále prohlubovaly. :)
- Osobní vyzvednutí zdarma
- Možnost přikoupit při odběru ještě další zboží
Hezký den,
mnohokrát děkujeme za Vaši recenzi! :) Jsme rádi, že Vám možnost osobního vyzvednutí zdarma vyhovuje a že si můžete při odběru jednoduše doplnit nákup o další zboží. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a tak nás těší, že Vám naše služby zpříjemňují nakupování.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! :)
Aromaniac -
- Jednoduché objednání,včasné dodání,perfektní balení.
Pro mne, jako starou paní ,je tento způsob zakoupení kávy velkou výhodou,neboť nemohu chodit po obchodech a tady mám větší množství kávy donesené až do bytu. Další výhodou pro mne je to,že kávu beru již několik let a nechci vyhledávat a zkoušet jinou. Vaše nabídka je pro mne výhodná.
Krásný den,
moc Vám děkujeme za tak milou recenzi! Je pro nás velká radost vědět, že Vám náš způsob doručení usnadňuje každodenní život a že naše káva Vám přináší potěšení už několik let. Jsme vděční za Vaši důvěru a za to, že si kávu vybíráte právě u nás. Budeme se těšit, že Vám i nadále přineseme radost a pohodlí až ke dveřím.
Přejeme Vám krásné dny plné klidu a dobré kávy! :)
- Úžasné rychlé vyřízení
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme Vaší přízně. :)
Rychlé, pohodlné, výborná káva
Krásný den,
děkujeme za Vaši objednávku a nádherné hodnocení, které nám zpříjemnilo ráno :-) Věříme, že s námi i naší kávou budete nadále spokojena.
Aromaniac -
dobré ceny ,ochota a rychlé dodání moc doporučuji
Hezký den, milá Ino,
děkujeme za Vaši objednávku i příjemné hodnocení, budeme velmi rádi, stanete-li se naším stálým zákazníkem.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Rychlost, spolehlivost… vyborna kava
Hezký den,
děkujeme moc za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojená a těšíme se na Vaše další objednávky! :)
Pokud byste měla jakékoliv podněty nebo přání, neváhejte se na nás obrátit.
Aromaniac -
- velmi milá slečna, poradí a zvedne náladu...
- hezké prostředí
- kvalitní sortiment
Hezký den, milá Andy,
mnohokrát děkujeme za tak krásné hodnocení a pochvalu naší kolegyně. Toto krásné hodnocení jsme jí předali a těšíme se na Vaši další návštěvu! :)
Aromaniac -
káva výborná, zboží dodáno druhý nebo třetí den
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup a krásné hodnocení, velice si vážíme Vaší přízně. :)
Aromaniac -
Dobré ceny, velmi rychlá reakce eshopu na objednávku, výborná komunikace obchodu, rychlé doručení.
Krásný den,
děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Velmi si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jste byl spokojen s našimi službami, od cen, přes komunikaci, až po rychlé doručení. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těšíme se na Vaši další objednávku. :)
Děkujeme za důvěru a přejeme krásný den!
Krásný den,
děkujeme za Váš nákup i příjemné hodnocení, velice nás potěšilo. Budeme vděčni, doporučíte-li nás svým přátelům a známým. :)
S pozdravem a přáním krásného dne
rychlé dodání
Krásný den, milý Vladimíre,
- Velké množství zboží skladem
- Rychlost dodání
Krásný den, milý Wollnere,
mnohokrát děkujeme za Váš nákup i nádherné hodnocení, které nás velice potěšilo. Budeme rádi, když nás doporučíte svým přátelům a známým. :)
- Rychle doruceni kavy
Hezký den, milá Naďo,
děkujeme za Váš nákup a příjemné hodnocení, věříme, že se svůj nákup brzy zopakujete :-).
S pozdravem a přáním krásného dne
Aromaniac