• obchod prodává kvalitní a pěkné hodinky.
    • některé popisy výrobků neodpovídají skutečnosti

některé popisy výrobků neodpovídají skutečnosti Objednal jsem si nylonový černý náhradní řemínek a Přišel mi černo růžovy.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Dle fotografie je viditelné, že se nejedná o plně černý řemínek, ale je zabarven do více barev.
    Evidujeme, že jste odstoupil od kupní smlouvy a kolegyně vyřídila požadavek k Vaší plné spokojenosti.
    Omlouváme se za vzniklé komplikace.

Šmejdi

děkujeme za Vaši recenzi.
    Žádný email ani zprávu od Vás neevidujeme, doporučuji nás tedy kontaktovat na email [email protected] a poprosíme Vás o zaslání více informací, co Vás trápí. Kolegové s Vámi záležitost dořeší.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Po prvním dni nošení se vypnuli a i když jsem zkoušel různé nabíječky, už nepípli. Chtěl jsem aby mě vrátily peníze ale odmítli to s tím že hodinkám nic není.
    Nevěřím hodinkám a vůbec se mi nelíbí jejich přístup k zákazníkovi.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Vaše reklamace byla vyřízena v zákonné lhůtě a dle platných postupů.
    Uplatněná reklamace byla avšak neopodstatněná, zařízení nedisponuje žádnou výrobní či skrytou vadou.
    Rádi bychom Vás požádali o pořízení videozáznamu s popisovanou vadou a zaslal ji na email [email protected]
    Kolegové s Vámi poté záležitost vyřídí k Vaší plné spokojenosti.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

• Mají zrušený telefon asi vědí proč

děkujeme za Vaši recenzi.
    Evidujeme emailovou komunikaci s kolegou, který Vám zaslal veškeré informace dle Vašeho přání.
    Řemínky lze snadno nasadit - na řemínku najdete systém quick release sponu, postačí tedy sponu zmáčknout a nasadit. V případě potřeby lze zařízení zaslat na naši provozovnu, řemínek Vám zdarma nasadíme, případně pořídíme videozáznam s postupem.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Popis neodpovídá výrobku,baterie nevydrží ani půl dne .nekupovat ,vyhozené peníze.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Co se týče výdrže baterie, zde vždy záleží na způsobu používání hodinek. Pokud požadujete, aby hodinky vydržely nabité delší dobu, je možné vypnout některé notifikace aplikací, případně snížit jas displeje nebo čas rozsvícení displeje.
    V případě aktivního celodenního používání a v případě, že jsou zapnutá všechna oznámení, se mohou hodinky vybít i během jednoho dne.
    Pakliže nejste s hodinkami spokojený, máte nárok na vrácení zboží do 14 dnů.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Strašné. Poslali mi jiné hodinky, než jsem si objednal.

Reakce obchodu ARMODD.CZ

děkujeme za Vaši recenzi. Zaslali jsme Vám hodinky takové, jaké jste si objednal.
    Kovový řemínek není obsahem krabičky s hodinkami, je přiložen v obálce samostatně v sáčku. Prosím o důkladnou kontrolu převozní bublinkové obálky.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

• nefunkční hodinky neplní to, co mají dělat
    • špatně počítají kcal, tep, kroky

děkujeme za Vaši recenzi.
    Veškerá měření jsou pouze orientační. Nelze naměřené hodnoty srovnávat s certifikovanými lékařskými zařízeními ani profesionálním sport-testerem. K tomuto účelu doporučuji zakoupit certifikovaný přístroj.
    Veškerá měření jsou závislá na algoritmu naměřeném na základě otřesového a světelného čidla a na datech uvedených v aplikaci a v profilu. Samozřejmě můžete zaslat hodinky kolegům k reklamaci, rádi závadu prověří a otestují.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Poslali mi uplne inu vec nez som objednal ale zvhladom na cenu som nemal silu vracet

děkujeme za Vaši recenzi.
    Neevidujeme žádný email ani informaci o tom, že jste obdržel jiné zboží.
    Dle interních kamerových záznamů jste obdržel řemínek, který jste si objednal.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Zboží dorazilo ale nefungovalo tak jsem ho musela vrátit tak snad vrátí i peníze

Reakce obchodu ARMODD.CZ

děkujeme za Vaši recenzi. Velice nás mrzí, že jsme Vám zaslali nefunkční zboží.
    Záležitost byla již vyřízena a platba Vám byla zaslána na účet.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Hodinky nedoporučuji, to co popisuje prodejce je nesmysl. Vibrace i když je nastavená na nejsilnější, není na ruce cítit. Nepřesné údaje o spánku, EKG nesmysl. Možná pro děti na hraní. Doporučuji nekupovat. Vyhozené peníze.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Měření spánku je automatická funkce - zapíná se pouze v nočních hodinách a to automaticky, pokud jsou hodinky na ruce. Měření spánku funguje nejdříve od 18:00 hod. nejpozději do 9:00 hod. Data se zobrazí následující den dopoledne v aplikaci i v hodinkách.
    Měření spánku zaznamenává váš pohyb a vytváří data zapisující odchylky. Zařízení se adaptuje dle nasbíraných dat - zařízení tedy může předpokládat, že nespíte pokud se při spaní více otáčíte či se naopak nehýbete vůbec.
    Záznamy jsou pouze orientační. Zařízení není lékařským přístrojem ani profesionálním sport-testerem.

Co se týče měření životních funkcí, veškerá měření jsou závislá na algoritmu naměřeném na základě otřesového a světelného čidla a na datech uvedených v aplikaci a v profilu. Pro co nejpřesnější informace tedy doporučujeme vyplnit si profil (váha, výška, věk).

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Obchod asi dobrý,ale zbozi stoji za prd

děkujeme za Vaši recenzi.
    Žádný email od Vás neevidujeme, doporučuji nás tedy kontaktovat na email [email protected] a poprosíme Vás o zaslání více informací. Kolegové s Vámi záležitost dořeší.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Objednán pásek na hodinky, které má vadné zapínání, hodiny po dvou dnech běžného nošení mají poškozené sklo, za mě nekvalitní produkt

děkujeme za Vaši recenzi.
    Již jsme společně záležitost řešili přes email. Pakliže Vám došel vadný řemínek, rádi Vám ho vyměníme.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

• nenašel jsem návod v češtině.

děkujeme za Vaši recenzi.
    Návod v češtině je na straně 8. Návod je také dostupný ke stažení na našich webových stránkách zde: https://www.armodd.cz/navody/

• spatna komunikace

Chci vratit zbozi ,ale nemam fakturu u zbozi nebyla a moje snaha o jeji ziskani je zatim marna obchod nereaguje ,telefon pada do zaznamniku a na maily od 21.03.2024 zadna odpoved

děkujeme za Vaši recenzi.
    Telefonní linka je dočasně nedostupná, tuto informaci uvádíme na webu.
    Fakturu obdržíte automaticky poté, co obdržíme platbu za zásilku od přepravce. Stále platbu od dopravce neevidujeme, poprosíme Vás tedy o strpení a děkujeme za pochopení. Kolegyně Vás již kontaktovala emailem.

Objednávku potvrdili, zboží nedoručili

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.

Hodinky jsou momentálně vyprodané a budou dostupné během příštího týdne, kdy okamžitě připravíme k odeslání.
    Omlouváme se za komplikace.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Nic popisovat nebudu !!! 2 e-maily,které jsem vám poslal stačilo,ani na jeden žádná reakce,takže u vaší společnosti už NIKDY NIC !!! Karasz

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.

Nicméně, kolegové Vám vždy odpověděli na email v tentýž, či následující den.
    Zaslal jste nám negativní email, i když jste si žádné hodinky u nás ještě nekoupil. Poté jste si vytvořil objednávku a nevyzvedl ji.

• Neposíláte do USA

Poslal jsem vám vážení už tři maily v nabídce bylo napsané že jsou to dotykové hodinky ovšem na dotyk ty hodinky vůbec nereagují tak jsem se chtěl zeptat jak to vůbec je jsou dotykové nejsou dotykové tak mě laskavě prosím vás odpovězte nebo mě zavolejte 608885655 prostě zdá se mi to nebo ne já nevím proč se mě neozvete a prosil bych o zpětnou adresu na kterou ty hodinky můžu vrátit na což mám 14 dní podle zákona právo hodinky jsou jen nabité a je na nich daný pásek a jakmile jsem zjistil že prostě na dotyk nefungují tak se mě nepoužíval jsou zcela netknuté kdybyste prosím vás tak ochotni A napsali mi je nebo zavolali co a jak Kašík Karel Kyjov

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.
    Hodinky jsou plně dotykové. Nabil jste prosím hodinky? Pakliže problémy přetrvávají, kontaktujte prosím naše kolegy na [email protected] a zašlete jim video.
    Záležitost s Vámi vyřídí k Vaší plné spokojenosti.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

• Údajně píšete že jde místo ciferniku si dat fotku vůbec to nejde ani v aplikaci zase jsem jen naletel

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.

Pro úspěšné nastavení ciferníku je nutné, aby byly hodinky i telefon dostatečně
    nabité.
    Klikněte v aplikaci na Ciferníky a pak na kterýkoli ciferník v galerii označený vpravo nahoře
    čárkou (obvykle ciferníky v první řadě). Zvolte si, zda pořídíte nový snímek nebo si vyberete
    obrázek z vašeho telefonu. Obrázek upravte ve výřezu. Pro přenos obrázku do hodinek,
    klikněte na Začít aktualizaci. V případě chybové hlášky při nahrávání, zkontrolujte, zda má
    obrázek vyhovující velikost a zda jsou telefon i hodinky dostatečně nabité a akci opakujte.

Hezký den. Sabina za tým ARMODD.CZ

Reklamace a absolutně neřešena závada.
    Hodinky se samovolně vybíjí, přes noc o polovinu. Proste prodávají levný čínský šmejdy. Bohužel jsem naletěl.

Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi.

Během testování se nám nepodařilo potvrdit popisovanou závadu, více informací a rozbor naleznete v protokolu o vyřízení reklamace. Samozřejmě máte možnost nám zaslat hodinky znovu k prověření závady.