- jsem spokojeny, dodani do 3 dnu,vše v pohode,filtr luksus,tichy,čira voda
- nic jsem nenašel
doporučuji
- Jen na platbu předem, na zboží jsem čekal cca měsíc, zboží nemá české návody ani české popisy
Nalákaly mě levné ceny, ale opravdu raději si půjdu zboží koupit do obchodu než poslat peníze někomu kdo pak měsíc neodpovídá a dojde zboží bez návodů a záručního listu.
Reakce obchodu Internetový obchod s akvaristikou
Jak již kdysi napsal, na toto místo je možné napsat cokoli !! Postupoval jsem podle regulí obchodu. Divím se, že jste v našem obchode nenašel zhola nic pozitivního. Pokud jste byl nespokojen s naším produktem, měl jste čas výrobek vrátit. Chováte se divně. Přesto Vám přeji všeho dobrého.
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
- Pekné webové stránky
- Komunikace
- Dobrá komunikace, rychlé zaslání zboží, skvělá cena.
Mohu jen doporučit.
- Velice prijatelne ceny.
- Zbozi dorazilo v cas.
- NIc
Nic
- - rychlost dodání 3 pracovní dny
- - kvalita zabaleného zboží opravdu luxusní
- - bezkonkurenčně nejnižší cena na internetu
Doporučuji všem. Vím kde budu odteď nakupovat.
- Výborná konunikace
- Ceny
S obchodem jsem spokojen. Vyšší poštovné ale v součtu zboží vyšlo podstatně levněji než jinde.
- Cena byla nižší
- Na zboží označené skladem a předem zaplacené jsem čekal 42 dní. Doufám že filtr nebudu muset reklamovat.
Nedoporučuji z důvodu katastrofální dostupnosti zboží.
Reakce obchodu Internetový obchod s akvaristikou
Nebudu s Vámi diskutovat, protože možné je napsat cokoli. Je pravděpodobné, že konkurence se nechce smířit s tím, že mám nižší ceny. Nic konkrétního nepíšete - jáká značka, symbol filtru atd. Myslím, že toto mě napsala konkurence.
- Velice dobré ceny vinikajicí komunikace rychlost dodání
- na nic jsem nepřišel
doporučuji