• Dobra cena
    • Rychlé dodání
    • Doprava zdarma

Pěkný den Martino,

moc Vám děkujeme za super hodnocení a milou zpětnou vazbu. Velmi nás těší, že Vám nákup udělal radost, snažíme se vždy zákazníkům splnit vše co si přejí a co je v našich silách :)

Mějte se krásně a my se budeme těšit na Vaši další případnou návštěvu :)

Za celý tým Appleking, Katka

• Výběr zboží
    • Ceny
    • Rychlost doručení

Hezký den Rostislave,

moc Vám děkujeme za super hodnocení, jsme rádi, že bylo vše perfektní a že Vám máme vždy co nabídnout :) Budeme moc rádi, když se i příště rozhodnete vrátit zase k nám.

Děkujeme ještě jednou a přejeme krásné dny.

• Rychlost, kvalita

Hezký den Miroslave,

moc děkujeme za krásné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s rychlým vyřízením a kvalitou našeho zboží :) Pokud budete cokoli potřebovat, jsme tu pro Vás.

Mějte se pěkně, Katka

Rozmanitost produktů k nákupu, dodání bylo rychlé a položky přišly velmi pěkně zabalené a kvalita předčila mé očekávání. Doporučuji a určitě u nich nakoupím znovu.

Pěkný den Tatiano,

děkujeme Vám za skvělé hodnocení, za milý komentář a za to, že se k nám vrátíte :) Velmi nás těší, že jsou naši zákazníci spokojení.

Budeme se těšit na Vaši další případnou návštěvu, do té doby přejeme vše dobré :)

Všechno v pořádku.

Krásný den Petro,

děkujeme za skvělou reakci na náš obchod, těší nás Vaše spokojenost. Budeme rádi, pokud se i příště rozhodnete pro nákup u nás.

Rychlé dodání,super ceny

Hezký den Jane,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byl spokojen s nákupem u nás a že bylo vše v pořádku a rychle :)

Mějte se pěkně, Kateřina

Vše funguje super, zboží dorazí vždy rychle a v pořádku. Maximální spokojenost.

Pěkný den Kateřino,

moc Vám děkujeme za krásné hodnocení a zpětnou vazbu, je to pro nás opravdu velice důležité, pokud je náš zákazník takto spokojený :) Pokud by jste něco potřebovala, neváhejte se na nás opět obrátit.

Mějte krásný den, Katka

• Rychlé vyřízení objednávky. Kvalitní webové informace.

Krásný den Blanko,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byla spokojena s nákupem u nás a že bylo vše v pořádku, ať se Vám pouzdro dobře nosí :)

Rychlé, soolehlivé

Hezký den Karolino,

moc děkujeme za krásné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s rychlým vyřízením :) Pokud budete cokoli potřebovat, jsme tu pro Vás a rádi Vám se vším poradíme :-)

• rychlost,hezké zboží

Pěkný den Petro,

moc si Vážíme Vašeho pěkného hodnocení, velmi nás těší, že jste byla spokojena se zbožím a rychlosti dodání Vaší objednávky. Pokud by jste potřebovala s čímkoliv pomoci, neváhejte a napište nám :-)

Mějte se krásně, Kateřina

• Rychlost a spolehlivost obchodu.

Hezký den Romano,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Jsme velice rádi, že jste byla spokojena s nákupem u nás a že bylo vše v pořádku a rychle :)

Mějte se pěkně, Kateřina

Rychlé dodání,Dobré ceny,

Hezký den,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky i našimi cenami :)

Přeji Vám pěkné dny a pokud se rozhodnete pro další nákup nákup právě u nás, budeme moc rádi :)

Za celý tým Appleking, Kateřina

• Korektní a rychlé vyřízení objednávky

Hezký den Milane,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky.

Za celý tým Appleking, Kateřina

Velmi rychlé dodání, pečlivě zabalené. Pěkný, kvalitní výrobek.

Hezký den Jano,

moc Vám děkujeme za super hodnocení. Těší nás, že jste byla spokojena s rychlostí vyřízení objednávky i se zbožím.

Mějte se krásně, Katka

Líbilo by se mi přihlašování a historie objednávek.

Krásný den Petře,

moc děkujeme za perfektní hodnocení :) Vaše spokojenost je pro nás důležitá, pokud by jste cokoli potřeboval, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na Váš další případný nákup :)

Spolehlivý dodavatel, kvalitní zboží

Hezký den Ilono,

moc Vám děkujeme za super hodnocení :) jsme moc rádi, že Vám nákup u nás udělal radost.

Jsme tu pro Vás :)

• Rychlé bezproblémové doruceni

Pěkný den Jiří,

moc děkujeme za hodnocení našeho obchodu, těší nás, že je vše v pořádku a Vy jste spokojen :) Pokud si příště rozhodnete pro nás, budeme moc rádi.

• Rychlost

Hezký den,

děkujeme za skvělé hodnocení a za zpětnou vazbu, jsme rádi, že bylo vše rychle vyřízené a že jste spokojen. Budeme se těšit, že se k nám třeba v budoucnu opět vrátíte :)

Rychlé vyřízení, spokojenost

Krásný den Marto,

děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Moc nás těší Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště :)

Mějte pěkný den, Kateřina

Rychlé doručení, široký výběr, slušné ceny.

Hezký den Lenko,

mockrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a za nákup v našem obchodě. Jsme rádi, že jste spokojena a že vše bylo rychle vyřízeno :)

Pokud by jste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit.

Mějte se krásně, Katka