Velmi dobrá zkušenost.
Krásný den Markéto,
moc Vám děkujeme za super hodnocení a milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byla spokojena.
Přeji Vám pěkné dny a pokud se rozhodnete pro další nákup nákup právě u nás, budeme moc rádi :)
Za celý tým Appleking, Kateřina -
Vše bez problému a rychlé.
Pěkný den Pavlíno,
moc děkujeme za krásné hodnocení a milý komentář. Jsme rádi, že Vám objednávka udělala radost a budeme se těšit na Váš případný další nákup.
Mějte se krásně, Kateřina -
Přišlo něco jiného než mělo přijít
Hezké ráno Libore,
děkujeme Vám za zpětnou vazbu, zároveň se velmi omlouváme za tuto komplikaci, věřím, že vše vyřešíme k Vaší spokojenosti. Během dnešního dne Vás budeme kontaktovat a pokusíme se naši chybu napravit.
Děkuji a zatím přeji pěkný den, Kateřina -
Rychlé doručení
Hezký den Evo,
děkujeme Vám za pěkné hodnocení a zpětnou vazbu. Moc nás těší Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště :)
Mějte pěkný den, Kateřina -
- Krásný design
- Vše sedí na iphone13
- Velice praktické
Vše super
Krásný den Zuzano,
moc děkujeme za perfektní hodnocení :) Vaše spokojenost je pro nás důležitá, pokud by jste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na Váš další případný nákup :)
Přeji pěkný den, Katka -
- rychle dodaní
Hezký den Dano,
moc děkujeme za krásné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost. Pokud budete cokoli potřebovat, jsme tu pro Vás.
Mějte se pěkně, Kateřina -
- Rychlé odeslání, vše super
- Do dvou dnů byl balíček v boxu
- Žádná
Pěkný den Eliško,
Super, rychlé doručení
Hezký den Veroniko,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení, velmi nás těší, že jste byla s naším obchodem spokojena :) Pokud se i příště rozhodnete pro nás, budeme rádi.
Mějte se krásně, Kateřina -
- Nedostatečně zautomatizovaný způsob vrácení, reklamace zboží.
Dobrý den Renato,
děkujeme za nákup a Vaše hodnocení.
Do budoucna se Vám pokusíme nabídnout lepší služby, aby jste byla maximálně spokojena.
Velký výběr zboží
Rychlé doručení
Výborná komunikaceReakce obchodu Appleking.cz
Pěkný den Evo,
moc děkujeme za hodnocení našeho obchodu, těší nás, že je vše v pořádku a Vy jste spokojená :) Pokud si příště rozhodnete pro nás, budeme moc rádi.
Přeji hezký den, Kateřina -
rychlý super nákup
Dobrý den Ireno,
moc Vám děkujeme za skvělé hodnocení, jsme moc rádi, že bylo vše v pořádku a Vy jste spokojená :)
Budeme se těšit na Vaši další případnou návštěvu.
Mějte se krásně, Katka -
Pěkný den Karolíno,
moc Vám děkujeme za hodnocení a hlavně za důvěru, velmi nás těší, že jste byla spokojena s našimi službami. Budeme rádi, když se k nám v budoucnu vrátíte :)
- rychlost dodání
- kvalita
Hezký den Martino,
moc Vám děkujeme za krásné hodnocení a milý komentář. Vaše spokojenost s rychlostí doručení, kvalitou zboží. Budeme se těšit na Vaši další případnou návštěvu.
Mějte se pěkně, Katka -
- Rychlá dodávka objednaného zboží
Hezký den Heleno,
moc si Vážíme Vašeho pěkného hodnocení, velmi nás těší, že jste byla spokojena se zbožím a rychlosti dodání Vaší objednávky. Pokud by jste potřeboval s čímkoliv pomoci, neváhejte a napište nám :-)
- Vše super
Hezký den Ivano,
moc děkujeme za krásné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s rychlým vyřízením :) Pokud budete cokoli potřebovat, jsme tu pro Vás a rádi Vám se vším poradíme :-)
Mějte se pěkně, Katka -
- rychlé odeslání i doručení
Vše v pořádku, zboží odpovídalo přesně popisku z webu
Hezký den Davide,
moc děkujeme za krásné hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s rychlým vyřízením a kvalitou našeho zboží :) Pokud budete cokoli potřebovat, jsme tu pro Vás.
Mějte se pěkně, Kateřina -
- Rychĺ a spolehlivé vyřízení objednávky, super
Hezký den Evo,
děkujeme Vám za skvělé hodnocení, velmi nás těší, že jste byla s naším obchodem spokojen :) Pokud se i příště rozhodnete pro nás, budeme rádi.
Mějte se krásně, Kateřina -
- vše proběhlo v pořádku
Hezký den,
děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Moc nás těší Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště :)
Mějte pěkný den, Kateřina -
- Už žádná
- Většina zboží není kvalitní, můžete raději objednat z Činy
- Přístup k zákazníkům
- Něco se za roky vzniku velmi zhoršilo a nemohu nákup doporučit
Pěkný den Eliško,
mrzí Nás že jste nebyla spokojena, avšak svou objednávku jste nevyzvedla a byla nám vracená zpět. Pokud by jste cokoliv potřebovala stačí napsat na email [email protected] a ráda Vám se vším pomůžu a poradím.
Přeji hezký den, Kateřina -
- Rychlost dodání
- Komunikace obchodu
- žádné
Obchod proběhl dle mých představ.
Pěkný den Stanislave,
moc Vám děkujeme za super hodnocení. Těší nás, že Vám, nákup u nás udělal radost.
Budeme rádi, když se i příště rozhodnete pro nás.
Mějte se pěkně, Kateřina