Hezký den,
děkujeme za skvělé hodnocení a za zpětnou vazbu, jsme rádi, že bylo vše rychle vyřízené a že jste spokojen. Budeme se těšit, že se k nám třeba v budoucnu opět vrátíte :)
Mějte se pěkně, Katka -
Rychlé vyřízení, spokojenost
Krásný den Marto,
děkujeme Vám za pěkné hodnocení. Moc nás těší Vaše spokojenost a budeme rádi, když se na nás obrátíte i příště :)
Mějte pěkný den, Kateřina -
Rychlé doručení, široký výběr, slušné ceny.
Hezký den Lenko,
mockrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a za nákup v našem obchodě. Jsme rádi, že jste spokojena a že vše bylo rychle vyřízeno :)
Pokud by jste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit.
Mějte se krásně, Katka -
Doporučuji obchod přišlo mi to den od objednání objednal jsem si jakost B a jako by to byl úplně nový iPhone ⚡️⚡️⚡️
Krásný den Davide,
moc Vám děkujeme za super hodnocení a milou zpětnou vazbu. Těší nás, že jste byl spokojen jak s rychlostí vyřízení objednávky, tak i s kvalitou našeho zboží.
Přeji Vám pěkné dny a pokud se rozhodnete pro další nákup nákup právě u nás, budeme moc rádi :)
Rychlé dorucení
Hezký den Jano,
děkujeme za skvělé hodnocení a milou zpětnou vazbu :)
Jsme rádi, že jsme Vám udělali radost rychlým vyřízením objednávky. Budeme se snažit i nadále vše vyřizovat rychle.
Moc Vám děkujeme za nákup a přejeme pěkný týden.
Za celý tým Appleking, Katka -
- Rychlost, spolehlivost
- Super výrobky
Hezké dopoledne Lenko,
děkujeme Vám za vysoké hodnocení. Těší nás, že Vám, nákup u nás udělal radost.
Budeme se snažit dělat dál vše stejně a pokud se někdy rozhodnete nás opět navštívit, jsme tu pro Vás :)
Mějte se pěkně, Kateřina -
- Přišlo jiný produkt na fcb inzerováno na tablet dorazilo na telefon
Hezký den Lukáši,
je nám líto, že jste nebyl spokojen s Vaším nákupem u nás na eshopu. Věřím, že můžeme vše vyřešit k Vaší spokojenosti. Během dnešního dne Vás budeme kontaktovat a pokusíme se naši chybu napravit.
Děkuji a zatím přeji pěkný den, Kateřina -
Zboží dorazilo rychle a v pořádku
Hezký den,
moc děkujeme za zpětnou vazbu a super hodnocení. Jsme rádi, že vše proběhlo rychle a podle Vašich představ :)
Mějte se krásně a budeme se těšit na příště, pokud se rozhodnete nakoupit opět u nás :)
- rychlé dodání
- rozumné ceny
Hezký den Pavlo,
moc Vám děkujeme za skvělé hodnocení, jsme moc rádi, že bylo vše v pořádku a Vy jste spokojená :)
Budeme se těšit na Vaši další případnou návštěvu.
- velký výběr zbožzí
rychlé vyřízení, vše v pořádku
Hezký den Jaroslavo,
moc děkujeme za perfektní hodnocení :) Vaše spokojenost je pro nás důležitá, pokud by jste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit. Budeme se těšit na Váš další případný nákup :)
Mějte se krásně, Kateřina -
- rychlý aspolehlivý
Pěkný den Josefe,
Mějte se pěkně, Kateřina -
ryhlé dodání, zboží - obal na Apple 2016 už nukde jinde nebyl. Zde jej měli.
Hezký den Tome,
moc Vám děkujeme za super hodnocení. Těší nás, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení objednávky.
Za celý tým Appleking, Kateřina -
S tímto obchodem jsem maximálně spokojený. Rychlé vyřízení objednávky, bezproblémové doručení. Mohu doporučit.
Krásný den,
Mějte pěkný den, Kateřina -
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
Hezký den Petře,
mockrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a za nákup v našem obchodě. Jsme rádi, že jste spokojen a že vše bylo rychle vyřízeno :)
Pokud by jste cokoli potřeboval, neváhejte se na nás obrátit.
Mějte se krásně, Katka -
Zboží i jeho dodání je vždy top nemam absolutně výhrad,rada se vrátím
Krásný den Vlaďko,
děkujeme za skvělou reakci na náš obchod, těší nás Vaše spokojenost. Budeme rádi, pokud se i příště rozhodnete pro nákup u nás.
Mějte se pěkně, Kateřina -
- Nakupuji již po několikáté a ráda se zde vrátím znovu
- Pokud budu potřebovat,obrátím se zde
- Zboží prehledné
- Rychlá komunikace
- Objednávka -dodrženy veškeré termíny,informovanost o zásilce
- Naprosto bezproblémové
- Žádná
Hezký den Soňo,
moc děkujeme za super hodnocení, těší nás Vaše spokojenost a jsme moc rádi, že se k nám vracíte :) Mějte se krásně a budeme se těšit :)
Za celý tým Appleking, Katka -
- Velice rychlé doručení
Pěkný den Karle,
mockrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a za nákup v našem obchodě. Jsme rádi, že jste spokojen.
Pokud by jste cokoli potřebovala, neváhejte se na nás obrátit.
- Rychlost vyřízení objednavky
Hezký den Pavlíno,
moc Vám děkujeme za krásné hodnocení. Rychlost doručení je pro nás důležitá, proto nás těší, že jste spokojena :)
Mějte se krásně a budeme se těšit na Váš další případný nákup.
Za celý tým Appleking, Kateřina -
- rychlá komunikace, vše jasné, stručné
- přehledný e-shop
Krásný den Petro,
moc Vám děkujeme za super hodnocení. Jsme velmi rádi, že se Vám náš přístup k zákazníkům libí, snažíme se, aby byli spokojení. Ještě jednou Vám děkujeme a budeme se těšit na Váši další případnou návštěvu.
Dobré ráno,
za celý tým Appleking, Kateřina