vše proběhlo jak mělo, telefon odpovídal popisu z nabídky,
díky martin -
- Super ceny i výběr
- Rychlost odeslani
- Zboží odpovídá popisu
- Přišel mi jiný obal a sklo, ale prý pošlou nové - stává se
- Objednávala jsem už po čtvrté, vždy jsem byla spokojena, zboží odpovídalo popisovanému stavu a bylo rychle doručeno.
- Nic.
Zboží podle popisu a přiložených fotografií, zpracování objednávky velmi rychlé s doručením následující den. Naprostá spokojenost.
- výborná komunikace
- rychlost dodání
- žádná
Telefon je ve stavu nového super ceny nejlevnější na internetu poctivý obchod určitě za mě doporučuji! :)
- Sortiment
- rychlost dodání
- ceny
- oficiálnost
Objednala jsem si telefon Samsung Galaxy S22. Přišel opravdu skoro jako nový dle popisu a fotek, dodání 3. den, telefon byl zabalený velmi kvalitně, rychlé jednání a ochota i po telefonu. Jsem ráda, že jsem nenarazila na podvodníka. Mohu jen doporučit. Děkuji panu Antošovi
- přesný popis použitého zboží včetně detailních fotek
- nízké ceny
- komunikace
- cenové relace
- transparentnost - přesný popis a obrazová dokumentace
- Rychlost odeslání a odpovídající popis mobilu.
Přehledná nabídka, detailní foto, škoda jen, že chybí nabídka nějakého
příslušenství (skla, pouzdra, nabíječky), zatím velká spokojenost -
- Ceny, rychlost, prehled
Rychlost dodání, zboží dle popisu, dobře zabaleno, faktura, doklad...
- rychlé odeslání
- stav odpovídal popisu
- dobře zabaleno
Trochu jsem se bál popisu telefonu "perfektní stav, foto netřeba " Zbytečně, telefon byl opravdu jak nový. Proto vřele doporučuji tohoto prodejce.
Na druhou stranu, ten přiložený kablík letěl do šuplíku, asi mohl být kvalitnější.
Děkuji -
Naprosta spokojenost a profesionalita
Perfekni jednani, vstricnost. Nekolikaty nakup, naprosta spokojenost.
- Rychlé jednání
- Ceny
- Výběr
- Obsah balíku by mohl být lépe chráněn
Ojebna y mobil odpovidal popisu. Rychle dodani. Jsem spokojeny
- Kvalita
Obchod mě velice potěšil, objednal jsem telefon v perfektním stavu a opravdu v perfektním stavu přišel. Přišel taktéž dobře zabalený. Popis produktu by to chtělo vylepšit. U produktu se píše, že se dodává bez krabičky, ale došel s krabičkou, což beru pozitivně. Taktéž se u produktu nepsalo, že už má předem nainstalované ochranné sklíčko přes čočky fotoaparátu, ale to opět beru pozitivně. Obě tyto věci hodnotím kladně, jen by bylo vhodně je k produktu připsat. Ve výsledku mi tedy přišel telefon s ještě lepší výbavou. Jediná nevýhoda je preference doručení. Chyběla mi možnost zásilkovny, ale vzhledem k rychlému doručení i přes PPL nehodnotím negativně. Telefon byl objednán v neděli večer a už v úterý dopoledne jsem ho měl doma. Celkově jsem s tímto obchodem velice spokojen a určitě zde v budoucnu zvážím i svůj další nákup.
super od prvního kontaktu,rychlé vyřízení ,dobře zabaleno,přeprava pošta balíkovna taky super a hlavně skvělá cena....děkuji