• Přijatelné ceny, ale ne zase úchvatné s tak dlouhou dobou dodání.

Strašně dlouhá doba dodání. Na stránkách e-shopu je všude "Skladem" a po otevření produktu je pak "Skladem v e-shopu", a datum, kdy možná zboží dostanete. Jelikož objednáváte pod termínem "Skladem", tak si toho datumu ani nevšimnete. V mém případě to bylo skladem až za 10 dní po objednání. Takže, pokud vám tak dlouhé termíny dodání nevadí, můžete nakoupit. Pokud chcete zboží co nejdříve a jinde vám nabídnou a dodrží termín do cca 2-3 dnů, je lepší si připlatit.

Reakce obchodu anglicky-travnik.cz

Souhlasíme, že datum doručení, který jsme vždy uváděli pravdivě si někteří zákazníci nevšimli, a proto jsme na základě zpětné vazby těchto zákazníků přistoupili k následující změně.
    Zboží, které máme přímo na naší prodejně/showroomu nebo na skladě vedle prodejny, je uvedeno Skladem IHNED. Pokud je zboží na našem druhém skladě nebo skladě dodavatele s doručením do 2-3 dnů, je u zboží uvedeno do 2-5 dnů. A pokud zboží nemáme my ani dodavatel, tak jednoduše uvádíme, že zboží sladem není.
    Jsme přesvědčeni, že toto je jasná a férová informace pro všechny. Pokud chcete tedy zboží hned na prodejně nebo, aby jste jej měli zítra doma, tak musí být u produktu uvedeno Skladem IHNED.
    A myslím, že toto funguje, neboť drtivá většina referencí zákazníků si pochvaluje naši rychlost doručení, viz začátek hodnocení.
    Za Anglicky-travnik s.r.o. Pavel Znišťal, majitel firmy

Obchod zrušil objednávku, protože tvrdil, že produkt není skladem u nich ani u dodavetele. Přesto je však stále o několik dní později u produktu uvedeno, že je skladem, jen cena je vyšší.

Reakce obchodu anglicky-travnik.cz

Omlouváme a věřím, že ostatní hodnocení vám přesvědčí o serióznosti našeho obchodu včetně kamenné prodejny (nejsme tedy jen garážový e-shop).
    Velice nás mrzí tato recencze, neboť trávníkem a naším obchodem skutečně žijeme. Spoléháme na výpočetní techniku a především korektnost dat, které máme od našich výrobců a dodavatelů, ale bohužel jejich data jsou mnohdy nekompletní. Není v našich silách kontrolovat každou jednotlivou položku a výsledné hodnocení nakonec "schytáme" vždy my, neboť oni na Heuréce nejsou, ale všichni je potřebují.
    V tomto případě nám bylo výrobcem již 2x sděleno, že nám výrobek doskladní, což se nestalo a navíc jej pořád uváděl, že jej skladem má. Informaci jsme věřili a po několika urgencích, kdy zboží bude skutečně dlouhodobě nedostupné jsme po dohodě se zákazníkem museli objednávku zrušit.

Za Anglicky-travnik s.r.o. Pavel Znišťal, majitel firmy

• Zboží, které je uvedeno skladem, není skladem

Objednáno a rovnou zaplaceno zboží, které mělo být skladem a doručeno do týdne. Po týdnu "zpracovávání objednávky" mi bylo na můj dotaz řečeno, že zboží vlastně skladem není a že bude snad skladem za 1-2 týdny.

Krtek je zrejme chytrejsi nez zakoupeny likvidator.

Reakce obchodu anglicky-travnik.cz

Dobrý den, vaše hodnocení hodtnotí produkt a nikoli náš e-shop. Bohužel jsme v tomto ohledu téměř bezbranní. Nicméně jsme my a potažmo i výrobce přesvědčeni, že jste nepostupoval dle návodu (nejčastější chyba uživatelů). Pokud by jste nám zavolal, tak bychom vás na to mohli upozornit. Druhou variantou je, že váš škudce není krtek, ale jiný hryzec! Máme mnoho spokojených zákazníků, kteří zkoušeli různé jedy, plašiče apod., ale až náš Likvidátor krtků jim skutečně pomohl.