SKVĚLÁ KOMUNIKACE, PROFI PŘÍSTUP
Nemohu hodnotit,nýbrž nemám co.
Nákup i doprava, vše proběhlo v pořádku, komunikace, vše ok. Mohu doporučit.
S horkým sudem jsme spokojeni velmi, výborné rozhodnutí a dobře použité peníze :-). -
Velmi dobrý servis. Navzdory zmeškání první dodávky mou vinou společnost zařídila dodávku o několik dní později bez příplatku. Řidič dodávky byl přátelský a profesionální. Dobrá společnost na jednání.
Individuální přístup a hledání nejlepší varianty pro klienta!
- Bez chyby
Jestli chcete být spokojeni, zajděte...
- Super jednání
- Rychlé dodání a to i o víkendu
Ochota, znalosti, přizpůsobivost, rychlost
- Super přístup
- Co slíbili, tak to splnili
- Na moje otázky vždy odpověděli vyčerpávajícím způsobem
- Musím jen doporučit a poděkovat
Když si nebudete vědět rady, zeptejte se. Dostanete odpověď a ještě s úsměvem. Jo a ještě vám udělají výbornou kávu :-)
- Ochota prodejce a příjemné jednání.
Naprostá spokojenost.
- Ochota, solidnost, profesionalita
Děkuji panu Perlíkovi za maximální ochotu, byli jsme s manželkou velmi spokojení s jeho přístupem, taktéž děkujeme řidiči za pomoc s umístěním sauny na místo.
Obchod můžu doporučit. V prostorách s vystaveným zbožím nám bylo vše řádně vysvětleno a všechny otázky zodpovězeny. Bylo nám vyhověno i s úpravou schůdků. Chci vyzdvihnout práci a přístup řidiče, který nám koupací sud s vířivkou přivezl. Velká profesionalita a supr přístup k nám, jako zákazníkovi.
Dobrá komunikace s obchodem - mail i telefon
koupací sud ještě nemáme tak není co hodnotit
- výborná komunikace a předvedení produktů na showroomu
- rychlá dodací lhůta
- možnost doručení vířivky i o víkendu
Dávalo b y mi smysl psát názor až po týdenním či měsíčním užívání sudu.... Ted mohu říci, že komunikace b yla v pořádku, přístup příslušného pána z firmy milý a věcný...tedy spokojenost.
- Rychlé jednání
I přes menší komplikace po dodání zboží rychle vyřešeno, profesionální jednání servisního technika.
super osobní jednání.................
velká ochota prodejce. -
- Vstřícnost, ochota personálu, bleskové vyřízení objednávky, doručení na místo.