Přihlásit se a přidat recenzi
  • 80 %

• Nízké ceny a široký sortiment
    • Delší dodací lhůta

Obchod má jedny z nejlepších cen na internetu, delší dodací lhůta, která může být zapříčiněna dodavatelem. Uvítal bych přesnější informace o dostupnosti zboží. Komunikace s obchodem bez problémů, zboží také, takže doporučuji.

• výhodná cena
    • nevím o žádných

Nemám vůbec co vytknout.Zboží bylo objednáno v neděli v noci a ve středu dopoledne bylo v pořádku převzato od řidiče PPL.

• ceny
    • dodací lhůta
    • komunikace
    • velký výběr

Dobrá a rychlá komunikace a objednané zboží došlo neuvěřitelně rychle. Ceny výrazně nižší než jinde.

• Rychlost dodání.
    • Na žádné slabiny jsem nenarazila.

Zboží jsem zde objednala z důvodu nízké ceny a krátké dodací lhůty. Obchod bych doporučila, protože jsem byla spokojena jak s cenou, tak s kvalitou vyřízení objednávky.

• dobrá cena
    • žádné

široká nabídka, přehledné stránky a dobré ceny zboží, které dorazí nepoškozené - spokojenost

• 100 %

• cena,nízká cena za přepravu PPL,rychlost dodání
    • neznám

Spolehlivý obchod za dobré ceny

• 100 %

• přehledné webové stránky rychlá komunikace přez mail přítomnost hledaného zboží rychlédodání
    • zápory nenalezeny

Přítomnost hledaného produkru,dobrá komunikace rychlé vyřízení.Tento obchod rozhodně doporuču ji.

• 90 %

Nízká cena zboží i dopravy (platba předem).
    Zboží přišlo o něco později, než bych čekal, ale měl na to určitě vliv výpadek webových stránek obchodu.
    Celkově jsem spokojen a obchod doporučuji.

• 90 %

• cenově nejvýhodnější nákup zakoupeného výrobku
    • možnost osobního odběru zboží nedaleko mého bydliště

výborná komunikace na dotazy týkajících produktu, který chci zakoupit
    rychlá rychlost dodávky od provedené platby
    na základě výše posaných skutečností doporučuji obchod ostatním

• bezkonkurencni ceny
    • rychle dodani (i kdyz je zbozi na ex. skladu)

proc platit u konkurence vic (casto o dost vic) kdyz zde maji srovnatelne kvalitni sluzby a hlavne nizsi ceny
    Maximalni spokojenost,urcite u vas nakoupim znovu pokud budete mit takove ceny

• ?
    • rychlost,ale asi záleží na objednaném zboží

?

Reakce obchodu Amilo.cz

V těchto dnech spouštíme novou verzi našeho eshopu, kde bude u každé položky přesně uvedeno, kolik kusů je skladem a kdy bude zboží expedováno.

• 100 %

• široký výběr, vstřícná obsluha, možnost osobního odběru na prodejně, rychlé vyřízení objednávky

Doporučil jsem i známým a také si tento obchod pochvalují. Maximální spokojenost

• Velký výběr zboží...

Doporučuji

• osobní odběr
    • široký sortiment nabídky
    • dobré ceny

výhody uvádím výše, a pokud vím, všichni přátelé a spolupracovníci, jimž jsem obchod doporučil, si svůj sortiment našli, a byli spokojeni jak se službou, tak i s cenou.

• široký sortiment,
    • spolehlivost,
    • výborná komunikace se zákazníkem
    • dobré předchozí zkušenosti
    • bez obav platím předem za zboží
    • vyhledávání na webových stránkách

Doporučuji !!!

• Dobrá komunikace s prodejcem,přehledné stránky,rychlé odeslání zboží

• spousta zboží za dobré ceny které jinde nemají.
    • téměř nic není skladem u obchodníka ale u dodavatele

Ač není zboží skladem u prodejce, dodávka byla rychlá a v čase jaký píší u zboží. Příště se nebudu bát platby předem.

• jsou rychlí a od sortimentu baterií mají velký výběr.
    • dostal jsem tip .
    • snad ani nemá

Mají velký výběr od zboží o který mám zájem.
    mám jen dobré zkušenosti.
    Doporučuji.

• 30 %

• Přístroj je fajn , ale ty prodejci :-(
    • Amilo.cz
    • 1. Datum vystaveného dokladu je 27.7.2013 , ale záruka je psaná na T-mobile a běží již od 16.7.2013 ? ...měl jsem pocit , že kupuji nový telefon , a nikoliv od překupníků ...
    • 2. Jelikož je přístroj od T-mobile , není odblokován a kompatibilní s mou O2 sim kartou !! ...nikde nebylo uvedeno - že je to T-Mobile přístroj ??
    • 3. Na Webu je , že při zakoupení vrací zpět 500 Kč , zajímalo by mne jakým způsobem to provádí ?

Telefon nemůže za podvodné prodejce !!

Byl mi doporučen.
    Maximální vstřícnost a přístup k zákazníkovi.
    Bez problému doporučuji.
    Pro profesionální přístup a ochotu k zákazníkovi.