- Rychlé komunikace a doručování
vše ok
- Komunikace
Profesionální přístup ve vztahu k zákazníkovi. Technik nám ochotně poradil s výběrem termostatu dle požadované specifikace. Zboží dorazilo rychle, v pořádku a v porovnání s konkurencí jsou termostaty od Aluzanu perfektní volba ( co se týče poměru cena, funkčnost, design).
Rychlé vyřízení objednávky, velký výběr možností dodání i platby!
- Přístup
- Zákaznická podpora
- Vstřícnost
Objednával jsem termostat, který byl bohužel vadný. Reklamace proběhla nad moje očekávání, nikdy jsem se nesetkal s podobným vstřícným chováním. Okamžitě začli situaci řešit v můj prospěch, proběhla výměna zařízení, které jsem měl za 2 dny doma. Nyní mám nový funkční termostat, který funguje skvěle. Obchod vřele doporučuji. Již teď vím, že pokud budu řešit sortiment, který bude mít tento obchod v nabídce, volba bude jasná.
- rychlost
Výborná komunikace.
Byla doručena jiná barva, od té doby jsem se do obchodu nedovolal.
První objednávka na vyzkoušení proběhla v naprosté spokojenosti. Při druhé objednávce nám již dodavatel neposkytl ceny co byly v první objednávce. Dodavatel na e-mail neodepisuje a na telefony nereaguje.
Nevím co se stalo.... počítali jsme s větším odběrem dodávaného zboží pro naše zákazníky, ale zřejmě si budeme muset najít spolehlivějšího dodavatele. -
vše ok, kvalita, cena, služby
Zítra budu teprve montovat.
- Slušný výběr, cena.
Doručení do druhého dne, váborná spolupráce.
- Netradiční a speciální výrobky s wi-fi
- Cenově příznivé
Vše ok
V e-shopu jsem našel barvu termostatu na obrázku černou, byla mi dodána barva bílá. Není zřejmé jakou barvu zboží objednáváte.
- Výborná komunikace, termostat funguje.
- Rychlost dodání