- Rychlé jednání
- Velmi příjemný prozákaznický přístup
- CD od Finlandie jako dárek zdarma velice potěšilo
- příjemný a ochotný kurýr
- ALUkola bez poškození
Totální spokojenost. Ještě tentýž den mi zavolali o potvrzení objednávky, že kola sedí na mé auto. Za dva dny přijel kurýr a naprostá spokojenost, kola pěkně zabalené, kurýr ochotný je rozbalit, abych je prohlédl. Další radost co mi udělali je přibalené zdarma CDčko od Finlandie, jelikož Festivalovou EDM hudbu miluji, tak hned do auta a pouštím.
S kamarádem děláme Produkci a DJ's a takovéhle pecky my moc rádi, no nádhera a spokojenost.
http://www.aluapneu.cz/ -
- Kvalita
- Ochota
Když si s něčím nevím rady nechám si poradit. V tomto obchodě se mnou jednali velice ochotně a hlavně s velkou trpělivostí :-) Mohu doporučit, mám teď super kola, pneumatiky i nové šrouby za rozumnou cenu. Dodání bez problémů druhý den. Díky
- Komunikace, profi přístup
Poradí s výběrem i po telefonu.
Vše co nabízí mají skladem.
- Perfektni komunikace
- Fajn ceny
- Rychlost dodani a prezuti vozu
Maximalni spokojenost
naprostá spokojenost
- Spolehlivost
- Komunikace
- Rychlost Dodaní
Paradní jednaní super!! Vřele všem doporučuji!!! Jedinečná koupě zde je 100% jistota!
- super ceny ,rychlost vyrizení me objednavky, kvalitni a prijemny vystupovani, kvalitní a krasne zboží prostě SUPER!!!!!!!
kdo nezkusi neuveří a pak bude litovat že to neudelal
- - kvalitní zboží za nízké ceny
- - široký sortiment jak pneu, tak disků
- - zajímavě a funkčně zpracované webové stránky
- - odborné poradenství
- - rychlé dodací lhůty
- - velmi příjemný a ochotný personál
Jestli hledáte kvalitu+design+nízké ceny+příjemný personál, jste ve správném obchodě.
- Rychlost dodání
- Velký výběr zboží
- Seriózní komunikace
- Kvalita
Jednoznačně doporučuji!
- výborné jednání
- velký výběr kvalitního zboží
- rychlost dodání
- skvělá komunikace
Doporučuji 100%
- Velký výběr zboží
- Příslušenství zdarma
- Profesionální přístup
- Super ceny
- Přehledný web
Opravdu velký výběr zboží za super ceny. Skvělá komunikace s obchodem, telefonické potvrzení objednávky. Zboží bylo doručeno do druhého dne. Tento e-shop mohu jen doporučit,
- naprosto skvělé jednání
- skvělá cena
- příslušenství grátis
- vůbec nic
dopoledne telefon a zjištění zda mají disky skladem,odpoledne osobní odběr,kontrola všeho zboží a za 15 minut odjezd domů........prostě jedním slovem SUPER
- Mám od prodejce již druhou sadu. Super! Cena, přístup, prostě gut.
Jestli chcete levný kola, tak tady je mají. Kvalita taky dobrá, měl jsem možnost je vyzkoušet. Obchod určitě doporučuju!
- Vše v naprostém pořádku, velmi dobrá komunikace.
Veliká spokojenost
- velký výběr, kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky, dodání do druhého dne, spolehlivost, velmi milé jednání
Skvělý obchod s kvalitními koly za super cenu a navíc s velmi ochotným prodávajícím - co víc si přát
- Top cena, všechno skladem, rychlé jednání.
Můžu doporučit.
- + telefonické ověření objednávky přesně jak píší na stránkách
- + rychlost (druhý den byla objednávka u mě)
- + kladný přístup a ochota
- + příznivé ceny a široký sortiment zboží
- - nemám nic co vytknout
Maximální spokojenost
- rychlé dodání
- jednání
určitě doporučuji
- - výborné jednání
- - cena
- - šrouby, ventilky, pojistné šrouby - zdarma
Vše proběhlo hladce, tak jak mají uvedeno na stránkách. Po odeslání objednávky si ji telefonicky ověří.
- - velice slušné a ochotné jednání - dlouho sem neslyšel takhle příjemně nalazeného člověka na telefonu
- - rychlá expedice
- - kvalita za rozumnou cenu
- - příslušenství k diskům zdarma
doporučuji