- Další objednávky chodily neúplné! Nechápu, objednávku potvrdí a přijde mi polovina věcí.
spokojenost
- Rychle dodání
- Super ceny
- Rozhodně doporučuji
- Velmi příznivé ceny
- Originální zboží včetně vysaček, velmi nízké ceny.
- Na jednom kousku je malý flíček, ale ten doufám půjde dolů bez problému.
Zboží darazilo, jen účtované položky na faktuře, které vůbec nepřišly, snažím se komunikovat s obchodem, bohužel bez šance
- rychlé a bezproblémové
- Levny sortiment a prehledne stranky
- Nekomunikuji
Zbozi jsem.objednal a do dnes zadna reakce. Snazim se tam dovolat,ale bohuzel telefon je nedostupny. Zrejme jsou to podvodnici,kteri si z lidi jen utahuji.
- Boty byli ukázány i ve velikosti, která nebyla dostupná.
- Komunikace
- Nízké ceny
- pěkné ceny
- Komunikace
Komunikace na bodu mrazu. Objednáte, zaplatíte zboží a 14 dní trnete co bude. Pokud se pokusíte xkrát volat na tel číslo uvedené na stránkách, zjistíte že volající je nedostupný. Úplně nerozumím jejich postupu.
- Nekomunikují
- Nechodí potvrzovací maily
Tenhle obchod nedoporučuji. Objednal jsem zboží. Vše bylo psané skladem. Ani po 10 dnech jsem neobdržel balík natož třeba potvrzovací mail a ve Spamu není pro Vaši informaci Alsamisporte. Při pokusech o komunikaci nikdo neodpovídá ať už FB nebo email. Telefon mají neustále vypnutý. Dočkám se vůbec něčeho. Naštěstí jsem zvolil dobírku. Nechápu jak může mít garanci od Heuréky něco tak pochybného jako je tento obchod.
- nejlepší ceny
- dodání do 2 dnů
- komunikace bez problému
- rychlé dodání
- super cena
rychlé doručení (hned druhý den)
velikosti přišly správné -
Objednávka dodána nekompletní. Jiná barva mikiny. Ani se neobtěžovali mi to oznámit.
- Posílají spetne zboží
- Nekomunikuji
- Nikdy nekupujte!
- eshop nekomunikuje, neposílá potvrzení objednávky emailem
Po objednání zboží mi nebylo doručeno emailem žádné potvrzení objednávky. Po dotázání emailem s požadavkem na potvrzení objednávky, nikdo mi na email neodpověděl.
Zboží expedováno až 7 dní po objednávce!!! -
- dobre ceny
- rychle doruceni
Boty od Vaší slavné firmy se po dvouhodinovém nošení začali sami trhat. Jelikož už s Vaší firmou nechci mít nic společného, rozhodl jsem se je nereklamovat, neboť se chci dožít alespoň Vánoc. Za ty nervy mi ty drobné (cca 1400 Kč) nestojí. Sbohem.
Reakce obchodu Alsamisport.cz
pokud se Vám obuv začala trhat, zašlete nám je prosím na adresu Alsami s.r.o., Račerovická 1141, 674 01 Třebíč a obuv vyreklamujeme. Určitě to nebude trvat do Vánoc, na reklamaci je zákonem daná lhůta.
Alsamisport.cz