- Nedoporučuji!
Nedoporučuji nakupovat na této stránce neboť, vlasy neodpovídají popisu ani hustotě. Už nikdy více!
Hanbou bych se propadla, kdybych takové shity prodávala zákazníkům, ale paní má jistě silný žaludek, je jí jedno co prodává, hlavně že jí to plní peněženku.
STYĎTE SE!! -
Skvělá komunikace, rychlé vyřízení i dodání, vřele doporučuji ❤️
Krásné vlásky které vypadají opravdu přirozeně a odstín odpovídá popisu/ fotce. Velmi milé a vstřícné jednání ze strany obchodu/ paní Denisy. Když jsem potřebovala do zásilky přidat balíček navíc, nebyl problém. Komunikace na jedničku, byla jsem mile překvapena!
Budu na stránce určí objednávat dál, obchůdek doporučuji!:) -
- Rychlost Doručení
- Kvalita vlasů
- Komunikace
- Žádnou jsem nenašla :)
Krásné kvalitní vlásky, úžasná komunikace a ochota ze strany obchodu. Zásilka dorazila rychle.
Líbí se mi, jak moc obchod informuje o stavu zásilky, mile mě to překvapilo a určitě to není poprvé, co zde objednávám.
Stránku můžu jenom doporučit. :) -
- Rýchle odoslanie
- Skvelá komunikácia
- Ochota pomôcť a poradiť
Veľmi som spokoj a určite doporučujem, tovar mi bol doručený v tom stave , kvalita super , som spokojná
Koupila jsem si v eshopu pasky tape in. Prodavaji evropske, ktere jsem potrebovala. Vlasy i po umyti krasne, na pohmat nejdou rozezanat od mych. Dobre drzi. Dodani rychle, kvalita super. Doporucuji.
Zakoupila jsem drazssi Tape in vlasy které absolutne nedrzely, obchod prestal samozrejme komunikovat. Nedoporucuji
Reakce obchodu All4style.cz
tato reakce mě mrzí, proto reaguji. Jednalo se o devátou objednávku vlasů. Nikdy žádná reakce na spoje ani vlasy nedorazila. Tedy tvrdím si říci, že kvalitu lepící části, která je pro všechny vlasy stejná, znáte. Zmíněné deluxe vlasy byly ze šarže, u které nebyla vznešena ani žádná negativní reakce od ostatních. Situaci jsme spolu řešily, s největší pravděpodobností byla chyba u aplikace pásek (např nesprávná péče před aplikací / moc vlasů mezi pásky, jelikož následnou kosmetiku jsme vyloučily). A určitě po odlepení pásek není možné vlasy reaplikovat bez použití pásek náhradních - tzn. pásky nebudou opět lepit, ale je nutné na aplikaci použít pásky náhradní. Věřím, že aplikace dalších vlasů již bude, s ohledem na tuto zkutečnost, bezproblémová. I z toho důvodu jsem vám mimo jiné posílala slevový kód, jelikož si vážím každého zákazníka.
Denisa za All4style.cz -
- Komunikace,vlasy jsou krásné a dobré provedení
- Uvidíme až vlasy umyju jinak nic
Super eshop
Rýchle doručenie super ♥️
- Jsem velmi spokojena.Pani Denisa je velice mila a ochotna pani.Vysla mi neuveritelne vstric ohledne barvy vlasu.S tak velkou ochotou jsem se jeste nesetkala.Proste obchudek na velikou 1*******
- zadna
- vstricnost a mile a ochotne jednani ze strany pani Denisky
- Rýchlo dodané, tovar veľmi pekný, objednávam vlasy už druhý krát, sú pekné, jemné, kvalitné. Ďakujem
- Velmi rychlé doručení,srozumitelnost a jednoduchost nákupu na e-shopu. Velký výběr.
- - Nízké ceny
- - komunikace - ochota
- - kvalita zboží
- -
Nakupují po několikáté - velká spokojenost
expresné dodanie objednaného tovaru na Slovensko :-)
- Velmi vstřícná komunikace ze strany prodejce.Děkuji ještě jednou GH
- Nekvalitní vlasy
Na první pohled jsou vlasy hezké, ale po prvním umytí jsou jako chemlon, nedají se rozčesat, vypadávají, lámou se, konečky vypadají opravdu hrozně. Znovu bych určitě nekoupila, zklámání.
Reakce obchodu All4style.cz
děkujeme za recenzi prori které se musíme ohradit.
Za kvalitou vlasů si stojíme, jedná se o nejvyšší kvalitu, co se hodnocení vlasů obecně týká. Nenapsala jste produkty nebo postup Vaší péče, nijak jste se s námi nespojila, abychom situaci vyřešili. Nevhodnou péčí se samozřejmě vlasy na prodlužování (jakékoliv) mohou i zničit - stačí nevhodná kosmetika, delší působení například silver šamponu, fénování atd, jelikož vlasy oproti těm, které nám rostou, nemají přirozenou výživu. Vše máme podrobně popsáno na našich stránkách. Vlasy aplikujeme klientkám, prodány byly stovky sad, ale vy jste vážně první, která má takovou výhradu kromě paní, která právě nechala působit zmiňovaný silver šampon stejnou dobu na vlasech, jako byla zvyklá. Maskou a šetrným zacházením se ale vše vyřešilo.
Co se týká doby dodání - byla dodržena ta, kterou jsme na e-shopu avizovali - Vaše objednání po 9:00 znamenalo poslání následující den s dodáním 2 dny po vytvoření objednávky. Jelikož v poznámce nebylo uvedeno, že potřebujete promtně poslat nebo jste nás nekontaktovala, dodrželi jsme tu dobu dodání, kterou jsme v době objednávky uváděli.
Jsme zklamaní a velice nás tato situace mrzí, jelikož věříme, že vše šlo vyřešit, pokud byste se nám ozvala. Jde nám o spokojenost všech zákazníků a rádi poradíme.
Jsme tu pro vás, kdybyste přeci jen situaci chtěla vyřešit.
Mějte se krásně, Denisa za All4style.cz -
- Krásné kvalitní vlásky, vše dle popisu souhlasí, již jsem objednala další
- Rychle vyprodáno
- kvalitní zboží