• Komunikace, flexibilita, položky skladem
    • více možností dopravy, např. chybí Zásilkovna

Velmi vstřícné jednání a rychlá reakce, vše připravené

Reakce obchodu ALIN e-shop

velmi děkujeme za pěkné hodnocení, do budoucna určitě zvážíme rozšíření dopravy.

Rychle jednani.

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice si vážíme pozitivní recenze, děkujeme.

• I přes delší čekací dobu oceňuji komunikaci ze strany prodejce, který mne sám kontaktoval.
    • Zboží bylo řádně zabalené.

Jsem rád, za komunikaci prodejce i přes veškerá zpoždění. V této době oceňuji, že jsem věděl v jakém stavu je má objednávka.

Reakce obchodu ALIN e-shop

děkujeme za Vaši recenzi a ještě jednou se omlouváme za delší dobu dodání. Jsme rádi, že si ceníte naší snahy.

• dobrá a rychlá komunikace

Reakce obchodu ALIN e-shop

moc děkujeme za pěkné hodnocení.

• rychlost jednání a doručení

Reakce obchodu ALIN e-shop

děkujeme za pozitivní hodnocení.

Docela rychlé dodání, bohužel u výrobku nebyl český návod.

Reakce obchodu ALIN e-shop

děkujeme za Vaši recenzi a omlouváme se za komplikace s chybějícím návodem. V případě zájmu nás určitě kontaktujte, návod Vám dopošleme.

• sortiment
    • napraveni chyby-expresni dodani chybejiciho zbozi
    • rychle reseni problemu
    • nedodá celou objednávku

Objednam Vam zde kvuli siri sortimentu. Tentokrat se na jejich strane stala chyba a nebyla dodana jedna polozka. Obchod obratem chybu napravil a zbozi dodal

Reakce obchodu ALIN e-shop

děkujeme za Vaši recenzi a ještě jednou se velice omlouváme za komplikace s chybějícím zbožím. Budeme rádi, pokud se na nás v budoucnu znovu obrátíte a věříme, že celý nákup proběhne bez problémů.

Skvělý tým ochotných a slušných lidí. Snaží se vždy vyjít maximálně vstříc požadavkům klienta. Tento e-shop mohu vřele doporučit všem, kteří hledají přijatelnou cenu a kvalitní produkty.

Reakce obchodu ALIN e-shop

jsme velice rádi, že jste s nákupem spokojen, děkujeme.

• Skvělé ceny, rychlé doručení

Reakce obchodu ALIN e-shop

jsme rádi, že jste byla s nákupem spokojena. Děkujeme za pozitivní ohlas.

• Ochota bavit se o ceně.
    • Pohotová online komunikace.
    • Vše splnili dle dohody. Za mě palec nahoru.

Vážený zákazníku,
    velice děkujeme za krásné hodnocení, v budoucnu se nás jistě neváhejte znovu obrátit.

• Rychlá dodávka

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice si vážíme pozitivní recenze, děkujeme.

Zbozi, ktere maji oznacene skladem, je nedostupne.

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice nás mrzí špatná zkušenost s naším e-shopem.
    Zboží, které jste si objednal bylo skladem u dodavatele a tím pádem u nás mělo být hned následující pracovní den. Bohužel došlo k pochybení na straně dodavatele a dodání jsme museli urgovat.
    Po třídenním čekání na dodání zboží a urgování dodavatele, jsme Vás neprodleně informovali o tom, že zboží dorazí, co nejdříve. Nicméně jste nám sdělil, že na zboží již nemůžete čekat a tak jsme se domluvili na stornování objednávky.
    Dodání by proběhlo v zákonné lhůtě dle našich obchodních podmínek, nikde na stránkách neuvádíme, že zboží expedujeme ihned.
    Věřím, že i po této zkušenosti se na nás ještě někdy znovu obrátíte a vše proběhne v naprostém pořádku.

• komunikace
    • seriózní jednání
    • rychlé dodání

Nakupuji opakovaně a jsem vždy spokojen, jak s kvalitou zboží, tak s jednáním obchodu.

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice děkujeme za pěkné hodnocení, budeme rádi, pokud se na nás znovu obrátíte.

• Prostě e-shop
    • Bydlím na odlehlém místě
    • Několikadenní nepochopitelné zdržení dodávky zboží bez vysvětlení

Vážený zákazníku,

je nám velice líto, že jste nebyl spokojen s nákupem na našem e-shopu. Každopádně si myslím, že zdržení opravdu nebylo tak velké. Objednávku jsme expedovali celé dva dny po vytvoření.
    Bohužel ve Vašem případě dopravce nedoručil zásilku hned následující pracovní den tj. pátek, ale až po víkendu v pondělí, řekla bych právě kvůli tomu, že bydlíte na odlehlém místě.
    Zboží bylo u Vás za 4 pracovní dny od vytvoření objednávky, což je v zákonné lhůtě podle našich obchodních podmínek. Bohužel nejsme schopni ovlivnit vytíženost dopravce.
    Budeme rádi, pokud se na nás znovu obrátíte a pevně věřím, že vše proběhne v pořádku.

• Komunikace
    • Rychlost poslani 3 dny
    • Nic

Jedinny e shop ktery mel zboží skladem .
    Posta DPD zdarma u tohoto produktu .

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice děkujeme za pěkné hodnocení.

• Komunikace

Příjemný personál

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice děkujeme za pozitivní recenzi.

• Neobjednvat nemají zbozi

Reakce obchodu ALIN e-shop

velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s naším e-shopem. Bohužel nejsme schopni uhlídat skladovou dostupnost u takového množství produktů, tyto údaje měníme ručně a dostupnosti se kolikrát změní během několika minut.
    Každopádně kolegyně hned po vytištění objednávky dostupnost kontroluje a neprodleně Vás o nedostupnosti produktu informovala, stejně tak Vám nabídla možnost pomoci s výběrem vhodného alternativního modelu.
    Vždy se snažíme vyjít zákazníkům maximálně vstříc, poskytnout co nejlepší servis, na přání vytvoříme i individuální cenu, což není u jiných e-shopů úplně standardní.
    Nicméně i přes všechnu snahu, se to ne úplně pokaždé povede. Alespoň tedy doufáme, že pokud se na nás v budoucnu znovu obrátíte, tak budete odcházet se spokojeností, protože na tom nám záleží.

S přáním hezkého dne - Tým Alin e-shop

S obchodem jsem spokojen. Dobrá komunice přes telefon a ochodné jednání.

Reakce obchodu ALIN e-shop

jsme velice rádi, že jste s nákupem spokojen, děkujeme.

přehledný a spolehlivý nákup - brzké doručení

Reakce obchodu ALIN e-shop

moc děkujeme za kladnou recenzi, v případě zájmu se na nás můžete jistě znovu obrátit.

Vše OK, obchod doporučuji.

Reakce obchodu ALIN e-shop

děkujeme za hezkou recenzi, za každý ohlas jsme opravdu rádi.