- Prodej již nesehnatelných telefonů
- Férová cena
- Skvělá rychlost dodání
- Komunikace ze strany obchodu
Obchod, kde jsem sehnal staré telefony Nokia, v mém případě N81. Telefon je v českém jazyce a skvělém stavu (vzhledem ke stáří). Balení sice není originální, ale nostalgie z telefonu obrovská a to vše za super cenu.
Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky. Jen mám pocit, že 14. květen nebyl dnem objednávky, objednával jsem o dost dřív. Balíček dorazil asi za tři dny.
Zboží došlo téměř obratem a pracovníci obchodu mají o zákazníky opravdu zájem. Telefonicky se spojí se zákazníkem a ptají se na spokojenost se zbožím, případně, na možnost reklamace.
- Nízká cena, rychlé dodání
- komunikace
- zboží, které se shání složitě mají skladem
S obchodem jsem spokojený a jistě ještě někdy z tama nějaký telefon objednám.
Pokud člověk potřebuje telefon pro dítě, kde je velká pravděpodobnost ztráty nebo rozbití, je tohle přesně obchod pro něj.
- Velmi rychlé dodání-dokonce jedna zásilka do 6hod. od objednání.
- Bezproblémové vyřízení vratky, peníze přišly brzo.
- Výborná komunikace e-mailem i telefonicky.
- Zboží dorazilo v pořádku, všechno originální kusy.
Za mne je obchod solidní, velký výběr, dobré ceny, výborné jednání.
První zkušenost a vše proběhlo v pořádku. Od objednání, platbu až do doručení.
VŠECHNO super.
- Můj objednaný mob.tel. se pouze tvářil jako nový. Ve skutečnosti v něm bylo uloženo cca 800 vizitek pro mě neznámých lidí. Tedy nějaký repas, určitě ne inzerovaný nový produkt.
objednal jsem, zaplatil, potvrdili, poslali, vyzvedl... co by měl obchod obnášet víc?
Doba od objednání k dodání i vlstní dodání zcela bez problémů
- rychlost, kvalita služeb
Doporučuji všem. Rychlost, kvalita služeb, shoda nabídky s doručeným zbožím, vše OK.
Rychlé vyřízení a kvalitní mobil
Naprostá spokojenost
Rychlé vyřízení a dodání, zboží ok, dostal jsem co jsem očekával, maximální spokojenost s obchodem, i telefonem. Děkuji a doporučuji.
v poho
Obchod měl jako jediný požadovaný mobil skladem.
- Obchod doporučuji.
- Rychlé dodání a vše došlo v pořádku.
NEVÝM MÁM HO JEN CHVILKU. nechunguje na něm internet.