krásne veci, štýl, materiál, remeselná zručnosť
- úžasní, ochotní
první zkušenost vše v pořádku
- Naprostá spokojenost, určitě doporučuji. Objednání a vyzvednutí osobně proběhlo na jedničku.
- Nevýhodou je zrušení prodejny,mám raději přímý kontakt se zbožím,můžu si vyzkoušet jakoukoli vůni a takhle si musím kupovat to co znám.
Výhodou je kvalitní a krásné i když moc drahé zboží.Nevýhodou je nevyzkoušení vůní.
Reakce obchodu À LA MAISON
děkujeme za Vše hodnocení.
Chtěli bychom Vás upozornit, že prodejnu jsme neuzavřeli, ale pouze přestěhovali z nákupní centra. Nyní nás můžete navštívit na adrese Šafránkova 1238/1, Praha 5, otevírací doba je od pondělí do pátku od 9 do 19 a v sobotu od 9 do 17 hodin.
Showroom máme nyní na ploše 300m2 a máme více věcí a širší sortiment, než jsme měli v nákupním centru.
Těšíme se na Vaši návštěvu!
Tým À la Maison -
- Milá obsluha. Pomůžou s výběrem.
Všechno super.
- super rychlé vyřízení objednávky a doručení
- Rychlost v dodání
Milá obsluha, široký sortiment a celkově příjemné prostředí.
- Rýchlo vybavené
- Bezproblémové dodanie
Objednávala jsem u Vás poprvé a jsem spokojená s rychlostí vyřízení objednávky i její kvalitou. Lampa je krásná a splnila očekávání.
Moc milý personál profíci.
- Rýchle doručenie,perfektne zabalený tovar
Profesionální přístup a milý k tomu.
Zboží mi bylo jen na tel. žádost přivezeno domů přímo prodejcem nikoli dopravcem :-) !!!
Vážím si takového přístupu. A k tomu úsměv!!!! -
- osobní přístup, rychlá odezva obchodu
- spokojenost
- Vše dorazilo v pořádku
Vše Ok
Rychlé dodání.
Zásilka byla doručena v naprostém pořádku.