Přihlásit se a přidat recenzi

Bez problému, objednáte zítra máte.

• Zboží bylo inzerováno skladem, ale nebylo dodáno

• Zboží zatím nedorazilo, ale obchod hned reagoval, že výrobce má výpadek. Hned volali, zda chci vrátit peníze, nebo počkám

ano

• Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

• kde je zboží objednané 14.7.2024 ?
    • kde je zboží objednané 14.7.2024 ?

• Žádná výhoda
    • I když máte objednávku na kterou stále čekáte, tak Vás prodejce vůbec neinformuje, jak Vaše objednávka vypadá a třeba i důvod jejího zdržení.

Je úplně jedno, jestli nabízené zboží je skladem nebo je uvedené jako skladem v eshopu, protože dané zboží prostě nemá a musí vše pro Vás objednat! Dle mého názoru, je pan majitel eshopu z 99% na všechno sám a eshop vede z domu a proto to tak vypadá. Nestíhá zpracovávat veškeré objednávky a když se mu náááhodou dovoláte, tak se jen vymlouvá. Pro takové prodejce nemám vůbec žádné pochopení a doporučuji jim pověsit vše na hřebík a jít pracovat rukama, jak pracujeme my všichni. Poslední opět ani po týdnu dosud nevyexpedovanou objednávku za téměř 6 tisíc za chvíli zruším a už nikdy nechci slyšet ani jeho jméno! Zlomil jsem nad ním už hůl!

Ve zkratce na férovku: 2 objednávky, 2 problémy. První objednávka měla větší problémy. Druhou objednávku jsem zrušil z důvodu, že objednávka vytvořená 20.6. 2024 a pouze na zboží "skladem v eshopu" byla hned druhý den s informací, že z důvodu odstávky skladů Bosch bude zboží vyřizováno až od 1.7. 2024 ! Což znamená, že zboží nebylo dle informací u nabídek "skladem v eshopu" správné, ale velmi zavádějící. To platí obvzlášť pro ty zákazníky, kteří potřebují nářadí či nástroje co nejdříve pro svou práci. Nedoporučuji tento obchod právě těmto zákazníkům a těm, kdo dělají nákupy většího rozsahu u různých prodejců, protože se musíte vracet k objednávkám zpětně a řešit je. Ostatním kdo nespěchají a nevadí jim občas řešit nějaké problémy s objednávkami, obchod doporučuji. Není to špatný eshop, ale má prostě mouchy se kterými sám asi bojuje. Já sám, se rád do obchodu vrátím, ale tentokrát jsem prostě pospíchal na dodání zboží. Budu ale doufat, že u nabídek zboží bude mít prodejce přesnější informace ohledně dostupnosti zboží. Vše je jen o lidech a poctivost dělá přátele.

Rychlé dodání, výtečná komunikace . Poradily mi i po telefonu co koupit za příslušenství.

ANO

• ochotní, poradí pří objednání po telefonu

• Dobrá cena
    • Zboží dorazilo v pořádku
    • Delší doba dodání
    • Obchod s vámi moc nekomunikuje

Moje objednávka nebyla potvrzena a vůbec žádná reakce ze strany obchodu.

• Rychlost a ochota v pripade zmeny

Standardní obchodní transakce, bez komplikací.

Další kdo sice nechá vyplnit doručovací adresu, ale pošle zboží na fakturační adresu, ale kluci z těžkého PPL to zvládly dovézt kam bylo potřeba (ale nebylo to daleko ani na vzdálenost ani na čas)

Svižně a přesně dodáno

Vse dobry