• hrozná komunikace

Komunikace se zákazníkem stojí za houby....zboží mělo být doručeno do týdne. Nikdo se neozval, zboží nedorazilo. Když jsem tam psala, tak mi bylo řečeno, že mi objednávku zrušili a peníze poslali zpět. To mi nemohli napsat nebo zavolat, abych to věděla?

Zboží bylo dodáno bez upozornění předem, Dárek zdarma mi byl vyfakturován.

Reakce obchodu Aimarket.cz

Před odesláním odešly 4 info maily , hodnota dárku byla odečtena od ceny zboží a tudíž celková cena je správně.

• zboží přišlo poškozené, do dnešního dne nemám ani funkční kávovar, ani peníze

Reakce obchodu Aimarket.cz

Je nám líto , pokud by Pán zboží řádně přebral nebo alespoň trochu spolupracoval již bylo vše vyřešeno.

Zboží přišlo rozbité -následují velké problémy.Zaplatili jsme cca 19000 ,- Kč- kavovar rozbitý - honíme ppl sami!! - skáčeme přes krabici-a nic

Reakce obchodu Aimarket.cz

To že přišlo zboží rozbité je nám líto, od nás odcházelo v pořádku. Bylo převzato bez výhrad. Nyní řešíme standardním způsobem z PPL. Pár dní to potrvá a bude vyřešeno.

• Rychlost dodání

Kávovar špatně fungoval odeslán do autorizovaného servisu kde je již 12dní takže zatím nemám nic

• cena
    • prilis dlouha dodaci lhuta, pokud vubec...

Zvlastni komunikace, zakaznik se musi dotazovat sam, proc zbozi stale nechodi... Zatim mi ani nedorazilo, i kdyz jsem pred skoro dvema tydny poslala penize...

Nekvalitní dodávka a nulový zájem. Jakmile mají peníze nekomunikují. Ani za více než měsíc neodpověděli ohledně nekvalitní dodávky. I na urgence nulová reakce!

Reakce obchodu Aimarket.cz

Tuto recenzi nechápeme. Zboží odcházelo do dvou dnů na dobírku s dopravou zdarma! O žádné nekvalitní dodávce nás zákazník neinformoval. Nemůžeme reagovat na něco o čem nevíme.

• Aktivně inzeruje zboží, které není schopen dodat.

Reakce obchodu Aimarket.cz

Staré modely tv , které se již nevyrábějí (jako v tomto případě panasonic) se doprodají a již nejsou dostupné. Za ně jsou již nové modely. Proto tam uvádíme že dostupnost platí do vyprodání zásob.

• Důvodem mé objednávky byla nízká cena, která jak se následně ukázalo neplatila.
    • V mém případě neseriozní jednání se zákazníkem.

Zákazníka považují za neinformovaného a o kterém si myslí že jejich nepravdivé informace bude akceptovat.V mém případe se jednalo o objednávku TV Samsung UE323ES6800. Po potvrzení o přijetí objednávky mi sdělili že objednávku ruší z důvodu doprodání zboží. Stejné zboží však následně přecenili směrem nahoru a nabízeli dál.Z následné korespondence nezaznělo ani slůvko omluvy naopak slova arogance.
    Z těchto důvodů nedoporučuji tento obchod.

Reakce obchodu Aimarket.cz

Vzhledek k sprostému chování pana Jaroslava Růžičky z Oseku - alias Bruttuse a jeho pokusu nás vydírat jsme se zachovali velme slušně. Stornování objednávky nám nečiní potěšení, nic z toho nemáme, ale pokud je již zboží prodáno, nezbývá nám nic jiného. Většina zákazníků jsou naštěstí normální lidé :-)

• cena
    • komunikace

Reakce obchodu Aimarket.cz

A v čem že byl v komunikaci problém? Pro konkurenci budeme problém vždy :-)

• žádné
    • špatná komunikace uvnitř firmy - p. Kalitou sděleno, že zboží bude do 5 dnů doručeno na dobírku,ale v termínu dodání objednávka zrušena ze strany firmy

nespolehlivost - v žádném případě bych nedoporučila nikomu známému

Reakce obchodu Aimarket.cz

Informujte se prosím na aktuální dostupnost zboží, před vánocemi se to neustále mění. Panímámě bylo sděleno, že by zboží mělo být, nikoliv že garantujeme , že bude. Nemáme důvod a nechceme Vás tahat za nos - nic z toho nemáme.

• Byla pěkná rychlá domluva.
    • Když jsem se týden zpět ptal na slevu, když si vemu tři televize v hodnotě 50000. Tak jsem obdržel slevu na 17100 za kus a týden na to byla možná akce na 16490 Kč ????

Zvláštní přístup před objednáním, ale po odeslané objednávce už vše běželo hezky rychle.

Reakce obchodu Aimarket.cz

Chápeme že je zákazník naštvaný, nákupní i prodejní ceny se neustále mění (ve většině případů směrem dolů) . V den kdy to zákazník objednával dostal nejlepší možnou cenu v ČR. Změnu cen u elektroniky nejsme schopni plošně ovlivnit - žijeme v trřním prostředí.