- Super komunikace a naprosto bleskové dodani
Vřele doporučuji!!! V sobotu objednáno v úterý už balík odlétal do zahraničí! Super! Opravdu mega super spokojenost!!!
Kdyby takových obchodu bylo více bylo by to fajn! Hodně úspěchu a spokojených zákazníků( a hlavně vděčných)!!! -
trochu divné, že nemají platbu kartou, ale jinak v pohodě, při platbě převodem hned po obdržení platby poslali potvrzení a do 24 hodin i balík
Vše proběhlo v pořádku.
Platba převodem, zboží odesláno okamžitě po připsání platby, doručeno následující den.
- zboží dorazilo přesně dle uvedení za 2 dn
- Rozumná cena, rychlé jednání.
dobrá cena, zboží doručeno do druhého dne, vše OK
Rychlost, spolehlivost.
Jsem již důchodce a na internetu se bojím nakupovat. Cena zboží byla velice výhodná, tak jsem vsadila vše na jednu kartu, že kdyžtak zboží nepřevezmu. Obnchod vzápětí poslal potvrzení objednávka, následně infomaci o odeslání a doručování zásilky. V pátek jsem objednala, v pondělí bylo zboží u mne a to v naprostém pořádku. Jsem velice šťastná, že jsem takovýto dobrý obchod objevila a učinila pro mne výhodný nákjup. Přála bych si, aby všechny internetové obchody takovéto, to sed i my sgtarší nebudeme bát někde něco si koupit. Vřele doporučuji tento obchod
- rychlé dodání, dobrá komunikace
- rychlost, komunikace
vše proběhlo v pohodě a rychle. Nemuselo se platit dopředu. Platba šla kartou i u řidiče, což je taky výhoda.
Všechno jak má být.
- Extrémně rychlá doba dodání.
- Pružné, rychlé reagování.
- Zboží došlo v nepoškozeném obalu, zcela v pořádku.
- Výborná cena
- velice rychle dodani
- rychlé doručení
Vše v pohodě .
Rychlé dodání, detailní informace o dodávce. Dodrženy všechny inzerované podmínky, doprava již v ceně dodávky, doporučuji.
- Super rychlost od objednání až po doručení Doporučuji
Rychlé, spolehlivé