- Rychlé jednání
- Mnou neovlivnitelný výběr dopravy - dpd s mizivou komunikací
Objednávka byla doručena velice rychle, vše v pořádku.
- Jsou ochotní a vše probíhá rychle.Sem spokojená.
Vše v nejlepším pořádku
- Rychlé doručení
- Krásné botičky
- Mám už třetí boty z Ahinsa (zimní, jarní, balerínky). Krásně sedí na noze, jsou naprosto nezničitelné a hezky vypadají jak ke kalhotám tak k šatům.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, děkujeme za Vaši milou recenzi, máme z ní velikou radost! Přejeme pěkný den :-).
- Velmi rychlé dodání
- Kvalitní obuv
- Výměna zdarma
Boty vydržely 5 let nonstop nošení. Při zakoupení nových jsem je musela vrátit- neseděl mi střih. Před vrácením peněz proběhla s obchodem komunikace, zda nechci zkusit jiný model, který by mi měl sedět lépe. Peníze následně vráceny do druhého dne.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Těší nás, že jste s botami i naším zákaznickým servisem spokojená! Přejeme pěkný den :-).
Nakupuji zde už několik let, zboží přišlo vždy v pořádku, případná výměna nebo vracení nebyl problém.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Renčo, děkujeme za Vaše kladné hodnocení, velmi si jej vážíme! Přejeme pěkný den :-).
Domov som postupne dostala 3 balicky s piatimi parmy obuvy na vyskusanie. Vybrala som si.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Anandi, moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, těší nás, že jste s Ahinsa shoes spokojená! Přejeme pěkný den :-).
- Výborná a vstřícná komunikace při řešení výměny bot.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a za pochvalu našemu zákaznickému servisu. Přejeme pěkný den :-).
Rychlé vyřízení objednávky, dobře zabaleno, včas doručeno
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, moc nás potěšila! Přejeme pěkný den :-).
Boty jsou velmi pohodlné a opravdu teplé. Ani jsem nečekala, že mi v nich bude tak krásně teploučko.
Na stránkách bylo přehledně vysvětleno, jak si změřit velikost. Po prvním vyzkoušení jsem měla pocit, že je mi bota velká, znovu jsem si pouštěla video ... Teď po měsíci téměř denního nošení vím, že je to tak správně. Jsem z nich nadšená a neměnila bych ♥️.Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Leono, moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení a plný počet hvězdiček, máme radost! Přejeme pěkný den :-).
- Velká spokojenost, dobrá komunikace a ochota při prodeji i výměně zboží, nejlepší boty co znám.
Super boty, dokonce při výměně bot koupených dříve (zatím nepoužitých), byla výměna zdarma. Jsou úžasní, jako ty boty.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Anno, moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, těší nás, že jste s botami i zákaznickým servisem spokojená! Přejeme pěkný den :-).
- Bezproblémové vratenie a vymena velkosti.
Obchod doporucujem je to moj druhy nakup a este som stihla zlavu kde třetí pár bol zdarma.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Petro, moc děkujeme za Vaše kladné hodnocení, potěšilo nás! Přejeme pěkný den :-).
- Nemusím impregnovat ani natírat krémem
- Kvalita
- Konečně mám boty, kde je mazlíček a prsteníček v pohodě
- Dobrá komunikace
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Martino, děkujeme za Vaši recenzi, máme radost, že jste s Ahinsa shoes spokojená! Přejeme pěkný den :-).
Rychlé vyřízení žádosti o výměnu.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Lenko, moc děkujeme za Vaši recenzi, těší nás, že jste s naším zákaznickým servisem spokojená! Přejeme pěkný den :-).
Doručení je rychlé a obchod spolehlivý, navíc boty od nich jsou balzám na mé nožky.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení, máme radost! Přejeme pěkný den :-).
- bezproblémová výměna zdarma
- o žádné nevím
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Martino, děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, moc nás potěšila! Přejeme pěkný den :-).
- super rychlé doručení
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, udělala nám radost! Přejeme pěkný den :-)
Super rychlé dodání na adresu.
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, Helo, moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi, udělala nám radost! Přejeme pěkný den :-).
- Dodání rychlé a plná spokojenost
Reakce obchodu Ahinsa shoes
Dobrý den, moc děkujeme za Vaši kladnou recenzi, těší nás, že jste s Ahinsa shoes spokojená! Přejeme pěkný den :-).