obchod nabízí rychlou dodávku zboží, které je skladem, ale neplní ji. Zboží nedorazilo ani po více jak 10 dnech

• za dva týdny mi ještě nic nepřišlo. A to je jenom blabá ruční pilka na prořezávání.

• Zdánlivý dobre ceny, nabízejí zboží které ale zřejme neumí dodat....
    • Bez vysvetleni.

Nedoporucuji.Raději nakupte jinde - zde ztráta času.

• žádné
    • všechny

absolutní neschopnost

• Dostal jsem pouze aut. odpověď.
    • Nereagují na emily ani nezvedají telefony.
    • Nereagovali ani na důvod zrušení objednávky.
    • Zase jen aut. odpověď - zrušeno

Naprosto nedoporučuji. Evidentně zákazníka nepotřebují. Nekomunikují.

• komunikace se zakaznikem,

nikdo se neozval ze zbozi prijde dele, puvodni dodaci lhuta byla 3-7dni, po 21dnech zadna odezva, telefon vetsinou neberou a kdyz ho vezmou tak reknou ze se ozvou ale k tomu jiz nedojde

• Nekomunikuje

Nenakupovat, neseriózní obchod

13 dní čekam na zboží nemožné v teto zemi.

• Žádné
    • Špatná komunikace
    • Telefon neberou

• Po deseti dnech nedoručené objednávky jsem volal do obchodu a zjistil, že objednané zboží z nějakého důvodu již není skladem a objednávka zboží jaksi nebyla vyřízena. Bylo mě po tel. doporučeno jiné zboží na které mě dodnes nepřišla žádná smlouva či popis co vlastně dojde.
    • Na zboží stále čekám, tak snad něco časem dorazí...

• Neuvádí výrobce.

Zakoupil jsem v obchodě plastové sudy, které měly mít hygienický atest od naší akreditované laboratoře (výrobek je polský, což na stránkách uvedeno nebylo). Do dnešního dne jsem ho přes telefonické a emailové urgence neobdržel.

• Zboží nedodáno.

Zboží bylo objednané již 29.4 a cca po deseti dnech, kdy jsem se telefonicky informovala na stav objednávky, mi bylo slíbeno, že ve středu bude naskladněno a posléze dodáno. Dnes jsem zjistila, že zboží se na webu již nevyskytuje. Vadí mi, že mi obchodník nedal vědět, že zboží dodáno vůbec nebude.

• Doma si vyberu-neobjíždím prodejny
    • Levice neví, co dělá pravice a klidně nabízí zboží, které nemá a již se nevyrábí!
    • Nehoráznost!

Nejsem zběhlá v nakupování po internetu, ale
    Váš přístup mě spíš odrazuje v tomto pokračovat. Měli by se příslušní,odpovědní lidé, kteří jsou jistě pěkně honorováni, nad
    tím zamyslet. A to šlo "pouze" o truhlíky !!

• nevím o žádných
    • dodací lhůty,
    • komunikace se zákazníkem,

Způsob platby jsem zvolil na dobírku a dobře jsem udělal. Pomohlo mi hodnocení na Heureka.cz 81%. Doporučuji zákazníkům maximální obezřetnost. Obchodník má 81% to samo o sobě o něčem svědčí. Kromě automatického mailů mi nepřišla žádná odpověď ani po mé urgenci. Zboží dodnes nepřišlo a už ho ani nechci. Doporučuji sledovat hodnocení obchodníka a maximální obezřetnost.

• nevím
    • Po 10 dnech od objednání nemám ponětí kdy zásilku obdržím.

Nemám co dodat.Jsem moc naštvaný.

• Nulová komunikace. Způsob platby jsem zvolil předem z účtu. Ani na vyžádání mi žádné číslo účtu neposlali. Nemají jej ani v obchodních podmínkách ani na webu. Kromě automaticky generovaných e-mailů nepřišla žádná odpověď na můj dotaz. Zboží nakonec poslali na dobírku = komplikace s hotovostí.

Jestli můžete, nakupte jinde.

• Špatná komunikace s obchodem, nereagují na emaily, ani dovolat se mi tam nepodarilo.

• žádné, nespolehlivá firma

Objednávka proběhla, zboží nedorazilo, telefon nezvedají, na email neodopvídají

Jiná hadice přišla, než jsem si objednal.Zřejmě novější model od výrobce, protože název a rozměr je totožný s hadici, kterou jsem kupoval cca 6 let zpět.

• Zboží vůbec nedorazilo

Nespokojen