Přihlásit se a přidat recenzi

• Výborná komunikace
    • Nemá

Doporučuji, velký výběr, dokonce i velká čísla

• Rychlost nákupu,operativnost
    • nemá

Doporučuji.

Obchod je přehledný, komunikace ze strany obchodu skvělá.
    Celkově spokojenost.

• -Špatná komunikace
    • -Špatná informace o dodací lhůtě.
    • Pokud obchod věděl že objednávku ve stanovené lhůtě nedokáže splnit, měl by dopředu informovat zákazníka o lhůtě pozdější, ne až po mé urgenci.
    • -Tretry jsem objednávala kvůli závodům, ale do termínu závodů mi nedorazily.
    • -Na stránkách uvádíte dostupnost velikostí, ale po objednání píšete že dostupnost není. Už se nám to stalo 2x. Je třeba uvádět pravdivé informace o dostupnosti.

Na stránkách je velký výběr běžeckých oblečení, bot či treter, ale je potřeba vychytat informace o dostupnosti a dodací lhůtě

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

Zatím nemohu hodnotit, neboť jsem nic nedostal a komunikace s obchodem je špatná.

• 40 %

• Siroky vyber veci
    • Zpusob jednani

Obednala jsem si 10.12 balík ktery asi obsahoval 5ks zboži. Jedno zbozi nebylo skladem a tak byla dodaci lhuta 7dnu. Tzn. dodaci lhuta byla 17.12 ctvrtek. Byl patek 18.12 a balik porad nikde. Tak jsem zavolala kde je chyba. Pan se mi strasne moc omlouval ze mi psal e-mail ze to zbozi,u ktereho byla delsi dodaci lhuta ten vyrobce nema,tak se me ptal jestli to chci nahradit nebo poslat bez toho. Ovsem mi zadny e-mail neprisel. Tak jsme s panem vybrali jinaci vec a slibil mi ze to hned zabali a posle mi to. Rikam,super v pondeli mi to prijde. Cekam sms od Ceske Posty ze prevzali balik. Cely patek az pondeli nic. Volam tomu samemu panovi v pondeli,ze mi slibil ze v patek odesle balik a nic nemam. Rekl ze to zjisti a da mi vedet. Zavolal mi a podruhe se mi strasne moc omlouval ze ten balik neodeslali a jestli mam o obednavku jeste zajem. Odpovidam mu: Ano mam kdyz mi ten balik prijde do stredy. Hned zitra mi prisel. Tim chci rict ze zklamali moji duveru k jejich firme.

• rychlost, kvalita zboží
    • nemá

doporučuji

• Široký sortiment
    • Příznivé ceny

Doporučuji, byla jsem spokojena s nabídkou, cenami i možností vyzvednout si zboží v Zásilkovně.

• 100 %

• Prodejce velice ochotný.dobrá komunikace.jedna ze dvou kšiltovek měla neodstranitelný kaz,odesláno asi měsíc od koupě,v ten samý den co ji obdrželi mi odeslali náhradu a dokonce 50kč za náklady co jsem vynaložil za poštu.to bylo mé velké překvapení.tohle byl můj druhý nákup,a určitě nakoupím zase.prodejci MOC děkuji.
    • Nic

• Recenze byla smazána z důvodu opakovaného hodnocení jedním uživatelem.

• Komunikace mezi zákazníkem a prodejcem.Obchod má zboží které jsem nikde jinde nesehnal.
    • Žádné

Super,super a ještě jednou SUPER.

• 80 %

• Dobrá komunikace,
    • slušné ceny,
    • bezproblémové doručení.

viz shora

• 100 %

• - serióznosť jednania zo strany obchodníka
    • - ochota vyriešiť daný problém s objednávkou tak, aby zákazník mohol byť spokojný
    • - plne sa riadia heslom: "Zákazník náš pán"
    • - objednávka mi prišla v 100% stave, nepoškodená

Možno niekto bude namietať, že rozprávam len v superlatívoch, ale je to opodstatnené tým, že pri preberaní objednávky bol jeden problém v tom, že zle zadali platbu, ktorá už bola vykonaná a kuriér po mne vyžadoval opätovne za tovar zaplatiť. Po zavolaní obchodníkovi a vysvetlení tohto nedorozumenia bol problém vyriešený do 15 min, preto sú tie superlatívy namieste. Skutočne si za nimi stojím a plne im náležia, lebo to nebola objednávja za 5 €, ale za 180 €. D pozdravom spokojný zákazník:-)

• Jsem naprosto spokojen. Maximální vstřícnost a ochota vše vyřešit

Vše v pořádku

• Rychlost dodání
    • --

Celková spokojenost.

• 100 %

• Rychlé dodání,dobrá komunikace,dobrá cena.
    • O ničem nevím.

Všem doporučuji.

• 80 %

• Velmi spokojená..

Zboží pěkné

vše ok

• Přehlednost webu
    • Výborná komunikace
    • Doprava zdarma při přijatelné výši objednávky

Zde si budu nadále vybírat a kupovat potřebné věci pro mé sportování