• Obchod velmi rychlý, určitě doporučuji
    • Žádná není

S produktem budu asi spokojená. Je to sice krátká doba na hodnocení, ale již po týdnu vidím zlepšení. Pleť se tedy začala více vysušovat, což není dobré, ale akné se skutečně zatahuje, což byl účel.

Trpím na opary a zkouším už kde co...Výrobek mě velice mile překvapil, rychlé hojení, úleva! Doporučuji!!

Velmi rychle vyřízeno a zasláno.Komunikace vynikající doporučuji

Přípravky ActiMaris nakupukji v tomto obchodě opakovaně, jsem s obchodem velice spokojená.
    V obchodě jsou vstřícní, ochotní, zboží je za rozumné ceny a dodání je velice rychlé.

• Rychlé dodání

rychlé dodání

• Vždy perfektní komunikace a velká vstřícnost. Mohu jen chválit, nemám co vytknout.

Skvělá zkušenost a spolupráce, doporučuji na 100%

• rychlé dodání, vyhovuje mi platba převodem přes bankomat, nemusím mít "chytrou placku", je možné si stáhnout a vytisknout podrobný návod na ošetřování ran a zánětů

• Výhodné ceny
    • Bleskové doručení
    • Efektivní produkty

• Hlavne ta cena !

• Nelze nic vytknout.

• Brněnský obchod je prakticky v centru a dobře dostupný

Zboží připraveno k výdeji, velmi dobrá komunikace s prodávající, dostalo se nám i dalších informací k dodanému produktu.

• Rychlé jednání. Skvělé řady po telefonu. Vysoce kvalitní produkty.
    • Trochu složitější aplikace. Není to úplně levné.

Po poradě si můžete objednat produkt přímo pro vás. Popravdě je to nejlepší firma na léčbu velmi komplikovaných kožních onemocnění co se mi podařilo najít. Zásluhu má moje dcera. Je zdravotní sestra a je velmi informovaná .

Rychlé dodání.

Získala jsem odborné rady, tipy, doporučení, jak zakoupené přípravky používat, i takové, co nevyčtu z příbalového letáku. Za mě naprostá spokojenost

Rychlé a přehledné

• Skvělé

• Vyzvednutí v lékárně bez poštovného

Dobrý den tak mi to nedá a přidávám komentář minulý týden jsem koupila gel a roztok Kvůli akné na obličeji musím říct že za 4 dny zlepšení 100% čistím 2xdenne a na velké bolaky dávám gel ….neuveritelne ..sice trochu páli ale jak se rika co páli to léčí a trochu mi vadí ta vůně…. ale stojí to za to!!!!Syn na opar používal třikrát denně a za 3 dny je po oparu naprosto perfektní výrobky moc děkuji a budu objednávat znova protože gel už skoro docházímazali jsme s nim všechny ranky❣️❤️❣️