• rychlost a cena
    • žádné

OK

• Tento obchod se mi dostal do cesty náhodou, nabízel zboží, které jsem zrovna hledala.
    • Cena mě přišla lákavá.
    • Majitel odpovídal velmi příjemně.

K tomuto obchodu mám dobrý vztah, budu ho jistě
    využívat i nadále.

• dobré ceny
    • velký výběr
    • skvělá a rychlí komunikace
    • o žádné nevím

Položila jsem dotaz prodejci v sobotu večer, odpověď přišla za chvíli, což bych opravdu nečekala. Snad ještě nikdy se mi nestalo, že by prodejce reagoval tak vychle o víkendu. Objednávku jsem udělala v neděli večer, peníze odeslala v pondělí. V úterý je měl prodávající na účtě a okamžitě balík odeslal. Byl mi doručen ve středu. Jsem nadšená. Skvělá a rychlá komunikace, bleskové vyřízení objednávky a zboží přišlo ve skvělém stavu. Rozhodně doporučuji :)

• Rychlost objednani zbozi - jini vyrobci udavaji dodani zbozi minimalne o 14 dni dele.
    • Vyborna komunikace s majitelem obchodu.
    • Zadne nema.

Vyborna komunikace s majitelem obchodu o mozne zavade. Zavada ( kolecko kocarku okamzite na druhy den vyresena). Majitel telefonicky kontroluje u zakaznika, zda zbozi bylo odeslano. Majitel dokaze i odborne poradit. S takovym kladnym jednanim jsem se snad nikdy nesetkala.

Celková spokojenost :)

• Velky vyber

Důležitá je komunikace, a to obchod splňuje, srozumitelné informace o zboží, nákupu i o doruceni, můžu vřele doporučit.

• Rychlost doručení
    • Velmi rychlá komunikace a proobchodní jednání
    • I když se vyskytnou nejasnosti v objednávce, je to velmi rychle a efektivně obchodem řešeno!

Vybrala jsem si zboží, které již nebylo. Ještě ten den jsem byla informována a večer jsme se dohodli přes e-mail na jiné variantě. Byla mi rovnou zaslán obrázek náhrady, se kterou jsem souhlasila. Je to pro mě správný přístup. Tady fakt nevím i kdybych chtěla, co vytknout!

• Pro nás blízká dostupnost. Velmi velký výběr dětského vybavení.
    • Žádné jsme nezaznamenali.

Obchod na nás udělal veliký dojem, nejen spoustou dětských potřeb, ale i ochotu personálu. Doporučujeme všem rodičům a lidem s dětmi.

Objednala jsem si zakladnu pro autosedacku a ihned po jejim odeslani mi volal z e-shopu pan, aby si overil, ze zakladna skutecne bude sedet na autosedacku meho typu. Dekuji tak za pomoc a podporu pri nakupu. U tohoto e-shopu tak nejde jen o prosty nakup ale take o vstricny vztah k zakaznikovi. Doporucuji!

• Obchod nabizi prijatelne ceny.
    • Doprava zdarma az od 4000kc je vysoka castka.
    • Neni moznost vyberu dopravy,dala bych prednost dodani postou.Nejsem doma kdyz PPL prijede. Na baliku bylo jine cislo popisne nez na fakture. Nevim ci to byla chyba.

• zboží nikdo jiný nedodává
    • Neělo platit u PPL kartou

• koupila som plastenka pre CAM kocik, a dostala som universalnu plastenku.

Jsem s nákupem spokojená - objednala jsem si a vše bylo rychle vyřízeno.

• Rychlost
    • přehlednost
    • zboží došlo dokonale zabalené proti poškození.
    • nemá

• Byl to jediný obchod, který nabízel pláštěnku na náš kočárek.

Doporučuji!

• Když objednám přes internet a chci vyzvednout na prodejně, musím platit hotově. Pokud bych chtěla platit kartou je jiná cena.

Vcelku rychlý a bezproblémový obchod. Vřele doporučuji:-)

supr obchod kvalitni veci a personal je ochotny ahodny jsemmoc spokojena dekuji vam

• RYCHLÁ DOPRAVA
    • ZATÍM NEMOHU HODNOTIT