Hodinky přišly rychle, v originál balení se záručním listem. Nebyly vyleštěné a nebyly seřízené. Datum i čas ukazovaly nesmysly:)
Vše připraveno, skvělá spolupráce!
- rychlost
Za mne spokojenost.
- Velmi ochotní, dva svícny zaslali během jejich dovolené, tedy včas k našim Pravoslavným Vánocům!
- Dobrá cena za kvalitní zboží.
Cením si osobního přístupu.
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem velice spokojená jak s kvalitou ,tak s rychlostí vyřízení objednávky.Do 16 hod. od odeslání objednávky jsem měla zboží doma.
- vse probehlo rychle a bezchybne
- - kvalitní zboží, rychlé dodání
- Široký sortiment.
- Kvalitní zboží.
- Dobrá komunikace a vstřícný personál.
- Nevhodně umístěný nebo zcela chybějící popis zboží (rozměry knoflíků).
- Drahé poštovné a balné ! Nejsem lakomý, ale účtovat si přes dvě stovky za pár knoflíků v dopisní obálce zaslané Českou Poštou při úhradě předem, je přeci jen trochu silné kafe :-(
Reakce obchodu ARTURE Art & Nature s.r.o.
Dobrý den, ve Vaší objednávce i faktuře bylo účtováno poštovné Českou poštou 60,-Kč a balné neúčtujeme vůbec, zřejmě tedy omylem recenzujete zásilku jiného dodavatele. Rozměry jsou uvedeny v popisu zboží, který se v té době díky technické chybě nezobrazoval a chybu jsme obratem napravili. Tým ARTURE
Vysoká profesionalita. Exkluzivní výrobky.
- Rychlé dodání...
- Nic...
Střenky jsou přesné a kvalitní...
- Rychlost dodání
- Vždy rychlé vyřízení a snadná komunikace.
- rychlost, co uvádějí skladem je i skladem
precizní výrobky
- Super komunikace, rychlé vyřízení.
Vše proběhlo bez problémů a pracovníci byli velmi ochotní. Líbilo by se mi, kdyby posílali informační mail, že zboží bylo předáno dopravci.
Reakce obchodu ARTURE Art & Nature s.r.o.
děkuji za kladné hodnocení a s radostí Vám mohu oznámit, že jsme právě přesunuli eshop na nový systém a nyní již zákazníci obdrží informace o každé zásilce automaticky včetně jejího čísla pro sledování.
Alena Krutinová
web manager Art & Nature -
- Ok
- pěkné klíčenky to co sem sy objednal to přišlo
- byj jsem tak spokojen že sem ičinil další objednávku
- komunikace
učinil jsem dvě objednávky a u oboi objednávek vam nepošlou žadné odeslaní zasílky a ani česká pošta vam nepošle žadné přijetí objednavky ale příjde vam to bez upozornění.
Alena Krutinová
web manager Art & Nature -
Dobrý a přehledný výběr zboží