- Ceny, sortiment
- Zboží doposud nedodáno, nedostatečná komunikace obchodu
Dobrý den pane Dlouhý,
bohužel nás mrzí Vaše negativní hodnocení, ale pokud si objednáte (10ks) vrtáků, které zřejmě nejsou nikde v ČR skladem, my u nich máme dostupnost "obvykle do týdne" a Vy je obdržíte z Německa do 10dnů, není zas tak špatně. Proto uvádíme v dostupnosti zboží slůvko "OBVYKLE".
Kdykoliv jste mohl zavolat nebo se doptat emailem na stav Vaší objednáky, i když my většinou informujeme emailem, pokud je dostupnost delší než 10dní. -
Zboží mi nedošlo a na mail nereagují
Dobrý den Mmmm,
na emaily reagujeme, jen vaše emailová adresa *****[email protected] byla autoamatickým spamovým asistentem vyhodnocena jako SPAM, tím pádem váš dotaz nebyl zodpovězen. V tomto případě není negativní hodnocení na místě.
Navíc vámi objednané zboží nebylo u dodavatele tak úplně skaldem, jak ukazoval systém eshopu, za což se omlouváme.
Tým A-kotle.cz -
- Nabízejí zboží, které nejsou schopni dodat.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
v oznámení při stornování objednávky jsme Vám napsali:
"Dobrý den, omlouváme se, ale objednané zboží již nelze objednat, výroba byla ukončena."
za což jsme se omluvili, bohužel položka zůstala v našem systému vedná, že je možné objednat u dodavatele,ale dodavatel ji zrušil z důvodu ukončení výroby.
Tým A-kotle.cz -
Za přepravu kotle byla naúčtována přeprava ve výši přes 300kč, což je sice dost, ale v případě paletové přepravy se to dá pochopit. K mému překvapení ale prodávající na dopravě za každou cenu šetřil a kotel poslal nevhodnou BALÍKOVOU !!! přepravou a ještě navíc naprosto nevhodně zabalený (trocha bublinek u ventilu a jinak jen papírová krabice). Takže za předraženou dopravu mi přišel kotel totálně dobitý, podřený a jsem rád, že vůbec funguje. Rozhodně první a poslední nákup u tohoto prodejce.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Dobrý den, již jsme problém vyřešili a všechny takto náchylné produkty budeme zasílát "ne-balíkovou" paletovou přepravou. Tím se rozumí, že balík nejde po automatických linkách (kde musí vydržet pád z 90cm), ale mělo by se s ním manipulovat pouze ručně a tím pádem naroste i cena dopravy, v tomto případě při váze 45kg bude cena 396,- Kč včetně dobírky.
Tímto se Vám omlouváme a poskytneme Vám kompenzační slevu na další případně objednané zboží. Tým A-kotle.cz -
Před uskutečněním nákupu je s obchodem bezproblémová, takřka příkladná komunikace. Poté co zboží objednáte, celkem rychle (oproti jiným e-shopům) dorazí. Pak zaplatíte a tím Vaše radost končí. Zboží přijde v neoriginálním obalu, bez jakéhokoliv průvodního listu (tzv. "Rodokmenu"), bez návodu, neúplné (chybějící součásti si musíte sehnat sami). Proč sami? Od tohoto okamžiku přestává obchod komunikovat, respektive pošle email (bez podpisu) který žádné uspokojivé řešení nenabízí. Co je ovšem zřejmě nejhorší je to, že Vám přijde docela jiné zboží než které jste objednali (pochopitelně že za vyšší cenu, která odpovídá objednávce). Pokud následně porovnáte výrobek se stejným typovým označením (např. v Hornbachu), zjistíte, že má společného s tím co Vám přišlo jen názvosloví. Pokud chcete nakoupit u fy. A-kotle, doporučuji kamenný obchod, kde si zboží osobně prohlédnete (zkontrolujete jeho stav, typ a úplnost) a kde jej před Vámi zabalí (neotáčejte se přitom raději zády). E-shopu se zdaleka vyhněte.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Dobrý den, velice nás mrzí Vaše nespokojenost s objednaným zbožím. Měl jste možnost do 14ti dnů od nákupu odstoupit od kupní smlouvy - což jste nevyužil. Chybějící součástku s Vámi dle e-mailové komunikace chtěl náš pracovník řešit, přičemž Vás žádal o fotografii přesného párového dílu, který chyběl. Bohužel do posud od Vás žádnou fotografii neobdržel, až na informaci, že jste situaci vyřešil sám a již chybějící díl nepotřebujete. Co se týče WC mísy, Vám bylo vysvětleno, že nám chodí jako paletové zboží a zdarma bez dalších nákladů Vám bylo zabaleno do speciálního obalu, aby při jeho přepravě nedošlo k jeho poškození, čehož jste se dle e-mailové komunikace předem obával. Dále samozřejmě nemohu posoudit jaké zboží pod jakými názvy prodávají v Horbachu, ale my ručíme za originalitu a správný název dodaného zboží. S námi nabízenou cenou a obchodními podmínkami našeho e-shopu jste před koupí souhlasil, proto předpokládám, jinak byste zboží jistě neobjednal. Doufám, že jste jednal podle Vaší pravé a svobodné vůle, šlo o Váš výběr a k nákupu jsme Vás za nápadně nevhodných podmínek či v tísni nijak nenutili. Vaše nespokojenost nás opravdu netěší a mrzí nás. Přeji Vám příjemný zbytek dne Hrubanová
- Doprava je předražená v srovnání s podobnými firmami.
- Cena zboží mírně dražší v srovnání s podobnými firmami.
Jsou levnější firmy jak v dopravě, tak i ceně zboží.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Dobrý den, doprava 135,- vč. DPH je standardní a průměrná cena českých e-shopů.
Co se týče "Ceny zboží mírně dražší v srovnání s podobnými firmami" s naší cenou i obchodními podmínkami jste souhlasil a nikdo Vás pod žádným nátlakem nenutil si zboží u nás objednávat. Děkujeme za objednávku, s přáním hezkého dne, tým a-kotle.cz