- produkt skladem
- rychlé dodání
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Děkujeme Vám za Váš nedávný nákup v našem e-shopu A-kotle.cz a jsme rádi, že jste byli spokojeni s našimi produkty či službami. Upřímná zpětná vazba nám pomáhá neustále se zlepšovat a poskytovat co nejlepší služby. Tým A-kotle.cz
- Rychlost a spolehlivost.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
- Nákup a expedice proběhly naprosto bez problémů
- Nereagovali na moji prosbu o zaslání faktury mailem ( zboží šlo na jinou adresu než moji)
Pán velmi ochotný .
neskutečně rychlé
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Koupila jsem si termostat řady Autaton, v minulosti jsem měla starší verzi. Funguje bezvadně, i když já jako starší generace jsem ocenila návod k použití u starší verze, kde to bylo názorně rozepsané i s příklady do praxe. Ale teď s tím poněkud jednodušším návodem jsem to také zvládla. Takže naprostá spokojenost.
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Objednal jsem specifickou kartuši, která nebyla na většině obchodů skladem a termín dodání byl u těchto obchodů více než 40 dni. Zde skladem a odeslano obratem.
vše v pořádku
Dobrá cena
Reakce obchodu A-Kotle.cz
- Prodávající byl ochotný, poradil jak se přístroj montuje.
- Super rychle a super
Reakce obchodu A-Kotle.cz
Super obchod, rychlé doručení a hlavně výborná komunikace i po telefonu!!!!!!!!!!!! Doporučuji.
Sortiment, cena, rychlost
vše funguje jak má
- Rychlé jednání a dodání.
- Rychlost dodání
- Obchod neodpověděl na dotaz k dotazovaného výrobků
Super komunikace, dobrý výběr a dobré ceny
- Maximální spokojenost
- rychlé vyřízení objednávky i dodání
Zboží v pořádku a rychle doručeno.