- výhodné ceny
- na stránkách uvádí zboží skladem,.ale ve skutečnosti ho nemají
Po určitých komplikacích zboží sice dorazilo, ale na jinou adresu! U jiných internetových obchodů bývá dobrým zvykem, že informují mailem, že zboží vyexpedovali, tudíž předali dopravci. V tomto obchodě nic takového neudělali, teprve z sms od PPL jsem se dozvěděla, že už je zboží na cestě!!! Chtěla jsem zboží doručit do práce, avšak poslali mi ho domů. Musela jsem pak s řidičem PPL tento problém řešit! Bylo to celkem nepříjemné.
Nakonec vše dobře dopadlo, ale moje zkušenost s jinými obchody je mnohem lepší.
Tento obchod také Nabízí zboží, avšak po objednání vám sdělí, že není skladě - z 10 objednaných položek nebyly dostupné čtyři. Tím se celková cena objednávky snížila, a i když to nebylo mojí vinou, chtěli zaplatit poštovné, které mělo být původně zdarma! -
- velký výběr
- něco nebývá skladem, tak se musí počkat
spokojenost
- nízké ceny
- nabídka zboží
- naskladnění
u mě problémi s dodáním (10 dní a ještě zboží nedorozilo)
snad se jim povede nám zboží zaslat v nejbližší době a v pořádku, nerada bych jim kazila zatim kladné recenze -
- Objednávala jsem lego stavebnice za podstatně nižší ceny, než jsou doporučené. Doprava nad určitou častku zdarma,což taky každý obchod nenabízí.
- Nedostala jsem informaci, v jaké fazi vyřízení se objednávka nachází.
Zboží došlo.v perfektním stavu. Pouze asi u služby PPL došlo k záměně fakturační adresy za dodací.
- Zboží bylo označeno jako skladem, dodací lhůta dle smluvních podmínek 2 dny. Zboží bylo sice skladem,ale u externího dodavatele, o čemž mě nikdo neinformoval (dodací lhůta 6dnů). Do obchodu sem musela dvakrát volat a dožadovat se informací.
- Totálně neseriozní jednání
Rozhodně doporučuji si při objednání telefonicky zkonzultovat, jeslti je zboží opravdu skladem. I přes to, že v jejich smluvních podmínkách mají uvedeno, že zákazníka budou v případě delší doby dodání kontaktovat, ničeho takového sem se nedočkala.
I přes to,že mi nečekaně dlouhá dodací lhůta a následné ujišťování, že zboží dorazí příští den, nedočkala sem se sebemenší kompenzace. -
- bleskové dodání
- žádné jsem nenašla
- Vstricna komunikace, spolehlivost, ochota a vstricnost pri vyberu zbozi, rychle dodani
- Sidlo mimo Moravskoslezsky kraj
Prodejci byli maximalne vstricni a ochotni, bezproblemova komunikace, objednala jsem puzzle koberec pro syna s obrazky krtecka - znacka HM studio, zbozi bylo original zabalene, ale s vyrobnimi vadami; nektere dilky maji spatne serizle hrany, asi jim ujela sablona a serizli to pri vyrobe tak, ze dilky nelze pouzit jinde nez na konci koberce, jinak vznikaji mezi jednotlivymi dily diry; dalsi sada s viditelnou zelenou linkou mimo obrazky - spatny tisk, pri cene zbozi vyrobce a jeho zbozi nedoporucuji, dane vady mohla odhalit vyrobni kontrola, ale vyrobce by mel ztratu, coz je asi dulezitejsi nez vyrobek pro deti bez vady; reklamace se nevyplati, postovne by nakup prodrazilo na cenu mistnich obchodu a syn by dalsi mesic lezel na zemi na dece; kousatko bez problemu a vad
Dobrá práce.
- rychlou dodaci lhutu
- Chybeli technicke udaje o zbozi ( vaha )
- Velký výběr hraček
- přehlednost obchodu
- krátká dodací lhůta
- Sehnala jsem nesehnatelné figurky Peppiny.
Moc DOPORUČUJI velká ochota a blesku rychlé zaslání.
- spolehlivost, rychlost
- nenašla jsem
Velmi příznivá cena zboží, skvělá komunikace, rychlost dodání. Vřele doporučuji tento obchod všem.
- rychlost
- skvělá domluva
mohu jen doporučit
- Přehledné stránky, příznivé ceny, zboží skladem, blesková expedice
- nenašla jsem žádné
Byl to první nákup, proběhl bleskově. Ve čtvrtek jsem objednala a v pondělí doma, úžasné.
- Stavebnici Robot 3in1 jsem nikde jinde nesehnala
- nevím o žádných
spolehlivý, seriózní obchod, mohu doporučit ostatním
- RYCHLOST DODÁVKY, SPOLEHLIVOST, KVALITNÍ ZBOŽÍ
- rychlost
Zboží nebylo luxusní kvality, ale jinak v pořádku. Obchod příjemný a spolehlivý.
Pohodový bezproblémový obchod, velký výběr, dobrá komunikace, rychle odesláno - rozhodně doporučuji :-)
- Kompletní nabídka mnou požadovaného zboží skladem, rozumné ceny, rychlé dodání.
Kompletní nabídka mnou požadovaného zboží skladem, rozumné ceny, rychlé dodání.
- velmi rychla komunikace a dodani zbozi..naprosta spokojenost
Bezproblemovy a velmi rychly obchod..skvela komunikace.
Ve ctvrtek vecer objednano
..v pondeli me dodano..super